LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ahah abi yanlız yeto filan dedik.Görüş dedik.Zaten hemen gidemiyorum ielts girecem daha.Maddi yönden filanda yetersizim kredi çekip gidicem.Ordada bişi bakıcaz part time. Şunlara rağmen hava atabiliyo olmam priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 avustralya hemde.git tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 interperez said: 1-Avustralya'ya gidip orda sydney uni. vet fak. da araştırma görevlisi programına katılıcam. Ki istediğim bu. College fuck fest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Git ama dikkat et. http://www.lolblog.co.uk/wp-content/uploads/2010/01/spider_australia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Bu tür bişeye fırsatın varsa değerlendir direkt, engelliycek bişey olmamasına rağmen tereddüte düşmek gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Örümcek fobin yoksa git. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 yav said: sipeyskeyk said: Git abi, kesin git. ayrıca amca-dayıya dayadığın sırtla yurdumun fakir üniversitelerinde gezerken pek tatmin olamazsın bambaşka bir kıtaya girip orda ayakta kalabilmek falansa bildiğin yaşama zevki (hırsı) verir adama öyle bişey yok hayata küstüm dfg ama git bence avustralyaya gitsem mutlu olurdum bak. almanya sucks avustralya güzel. tuma a geçersem gidicem ben de avustralyaya her kış döneminde.ooh negzel 4 mevsim sıcak olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ha ama yüksek lisans diyosun. bak o olur yüksek lisansta daha kolay yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 said: bambaşka bir kıtaya girip orda ayakta kalabilmek falansa bildiğin yaşama zevki (hırsı) verir adama Şu çok doğru yalnız. Birkaç level atlamış oluyorsun her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Avustralyada kangrular teklif ediomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar