Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bende gecen gün vagondna inerken iki elim de doluydu, dengemi kaybettim öndeki adamin sirt cantasina kafami soktum resmen. Utanc vericiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 daha fenasını yaptım bildiğin etiketi ensemden sarka sarka okula gittim derse girdim arklar gördü güldü fln. proje teslim vaktiydi yemek bile yemeyi unutuyorduk. arklar sorun diilde evden sınıfa girişte kimler gördü acaba diye hala düşünürüm. neyseki kaldığım ev okula 5 dakkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 small giysem bile oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 reyou said: tshirtin ustundeki yukaridan asagida inen dikey M M M M M seklindeki seffaf stickeri cikarmayi unutmusum, patron yeni tshirtin guzelmis diye pis pis siritti. FML. AHAHAHA bunu ben de yaptım pantolonda. bi de sokakta gezindim o halde. şerefsizler kot üstüne lacivert yazılı şeffaf sticker yapmış dikkatimi çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Patronun yeni tişörte karşı mı? Neden rezil olduğunu anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 adam diyor ki "sıcak yerde çalışıyorum.. tshirt ile geziyorum" ben peta'dan çekinmesem, hayvan haklarına sıcak bi insan olmasam bi kutup ayısının karnını deşip üstüne giyicem be.. patronun görse ancak "hmm acaip et yapmış be" der sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bende bi kere pantelando ki L L L L L ile gezmiştim beden varken nie L yada m yapıştırırlar iiki 50 fln yazmıodu 1 hafta gezdm bu arada adıojadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://i51.tinypic.com/n318uh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 biz orospu çocuguyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Fakir C&A dan mi aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi bende 1.75 im XL giyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar