Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 selamlar şimdi bende tablet pc var LG lt20 resim çiziyorum ben bunla ama kalemi basınç algılamıyor. eskiden algılıyordu diye hatırlıyorum yoksa bi ara kullandıgım wacom tabletle mi karıştırıyorum? ama bu laptopta var diye biliyorum basınç algılama. ayarı varsa da bulamadım. yardımcı olabilecek var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 driverları yüklü mü ki? işletim sistemin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 xp var tablet pc edition içinden gelen yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ps te çalışıyosan brush ayarlarından shape dynamicste control falan "pen pressure" seçili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 evet psde çalışıom ve sanırım olmamasının sebebi bu ama bulamadım o ayarı:S edit1:hah buldum ve seçili evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 hala duzelmedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar