roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 İşten çıkıyorum ayağına "adam yetiştirim yerime" diye bi tane çırak aldır oraya, teknik servisçiden bol ne var. Olmadı bilgisayar mühendisi stajyer falan çektir networkten anlayan diye, bedavaya yaptır işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ne onemli senin icin diyecegimde hersey para dostum eger o sirkette gelecegin olmadigini dusunuyorsan birak yoksa otur dalgana bak huzur dedigin nedir...Ben 7 yildir yurt disi santiyelerindeyim ve 2 yil yurt ici santiyelerinde calistim zayif akim uzmani olarak calistim simdi Project management yapiyorum senin o huzur dedigin kelimeyi unutali cok oldu.Kendine calismadigin surece kolay kolay rahat bir sistem bekleme,ITciyim diyorsun trdeki piyasanin ne kadar darlastigini ve maaslarin ne kadar dustugunu unutma.Cok iyi bir sekilde kurumsallasmis sirketlerde yer bulman zaten zor bulsanda savasa hazir(asagida yazdigimi uygulayacaksin) son olarak kariyer icin bunu yapiyorsan,uzmanlik alanlarini genislet,iyi projelere imza at gelcege dogru yuru kisacasi kariyer yap yada otur maasini al.Kim dedi sana bu isler kolay diye kaldi ki cok daha ciddi seyler yasaya bilirsin. Sana vericegim tek tavsiye play the game.Sistemkini iyi oturt sahislari sec ki bu sahislar sirketteki yetkililer olsun,asla dedikodu yapma daha sonra rahatsizliklarindan bashedirsin ama bunu bir sorun olarak degil daha iyi bir calisma ortami yaratmak icin soyle.Is hayati kolay degil ozellik il tek tabancaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 2 ucu b.klu değnek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bence otur para kas gittiği yere kadar. bakarsın akp'nin işlerini felan alır sizinkiler, sonra çok söversin ayrıldığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kişisel tecrübem bi şirkey iyi maaş verirse çalışanına değer veriyordur angarya işler bir yere kadar gider sonra kesilir,bu her yerde böyle yeni gideceğin yer daha iyi olmaz. Özel sektör .....meyeceği eşşeğe saman vermez Ülkenin geneli bu bence işini bırakma daha yüksek maaşlı iş bulmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi tek başıma o işlerin kesilmesini nasıl bekleyebilirim? şirketin durumları baya garip değer vermek diyosun da.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 para da yok huzur da yok allah var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sayfanın yukarısını oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 lan koca şirkette envanter denen bişe yok. santral işini de bana yıkacaklar. haaasss....tir ordan derim. kararımı veririm arkadaş. ocak sonunda ben burdan gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aldığın maaşı söyleyebilir misin? çok merak ettm edit: rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Huzur islamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Saka bir yana bende senin durumundayim.Solemesi ayip bu yasda essek gibi maas aliyorum ama hergun binbir cesit gerginlik yasiyorum.Bende isi birakmayi dusundum yani gitsem yayip oturabilirim uzun sure ama vazgectim.Neden dersen bu hayatta zorluk cekmeden bazi seyleri tecrube etmeden bir yerlere gelinmiyor.Ancak bu sekilde onlarla bas etmeyi ogrenebilirsin.Sen zaten ilerde isleri ogrenince hersey rayina oturucak ve dahada rahatliycaksin ama sabretmen gerek. Ha bu arada b.k var istanbulda da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 FoShiZzle said: Huzur islamda. onu ben söyledim ilk. çalmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 FoShiZzle said: Saka bir yana bende senin durumundayim.Solemesi ayip bu yasda essek gibi maas aliyorum ama hergun binbir cesit gerginlik yasiyorum.Bende isi birakmayi dusundum yani gitsem yayip oturabilirim uzun sure ama vazgectim.Neden dersen bu hayatta zorluk cekmeden bazi seyleri tecrube etmeden bir yerlere gelinmiyor.Ancak bu sekilde onlarla bas etmeyi ogrenebilirsin.Sen zaten ilerde isleri ogrenince hersey rayina oturucak ve dahada rahatliycaksin ama sabretmen gerek. Ha bu arada b.k var istanbulda da... abi haklısın zorluk çekmeden bi yerlere gelinmez. senin yaşadığın gerginlik ya da sıkıntı tam olarak nedir bilmiyorum ama benimki bambaşka biraz. tek başımayım ve hiç bilmediğim alamak olmayan şeyler istiyorlar. al bak sabah santral işini bana kaldı. banane santralden allasen yani. idari işlerin işidir santral. neymiş idari işlerdeki adam yapamazmış. e banane. zorluğu çekiceksem kendi alanımda çekmeyi isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ispatipapaz said: aldığın maaşı söyleyebilir misin? çok merak ettm edit: rakam 2.5 tan fazla, 5 ten az. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 3 aliosun anlasıldı ammada çokmus ha ye ye bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 net rakam söylemem. boşa kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben söyledim senin yerine 2.5 - 5 arası net rakam vermene gerek yok maasının rangeinin belirlerken tam ortaya oturttursun ister istemez zu zu zuhaha 3 olmasa 3.5 tur cicim yatırım yapıormusn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Aluriel said: tı FoShiZzle Huzur islamda. onu ben söyledim ilk. çalmayalım lütfen. walla tahmin etdim kesin biri yazmisdir diye ama 5 sayfayida okuyamadim be gozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 neyse affetim bu seferlik. bi daha olmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kozalak said: abi haklısın zorluk çekmeden bi yerlere gelinmez. senin yaşadığın gerginlik ya da sıkıntı tam olarak nedir bilmiyorum ama benimki bambaşka biraz. tek başımayım ve hiç bilmediğim alamak olmayan şeyler istiyorlar. al bak sabah santral işini bana kaldı. banane santralden allasen yani. idari işlerin işidir santral. neymiş idari işlerdeki adam yapamazmış. e banane. zorluğu çekiceksem kendi alanımda çekmeyi isterim. abiiii delimisin santral isi, hatun dusurursun direk.Ayrilcaksan az eglen bare ariyanlara ustunde ne war die sor ne bilim kendi numarani filan ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ispatipapaz said: ben söyledim senin yerine 2.5 - 5 arası net rakam vermene gerek yok maasının rangeinin belirlerken tam ortaya oturttursun ister istemez zu zu zuhaha 3 olmasa 3.5 tur cicim yatırım yapıormusn öyle düşüneceğini biliyodum ;) Fosshizle o santral bu santral değil. santral yönetimi. telefonların ayarlanması vb işleri. telefona bakmaca değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kararımı verdim . huzur ftw asdf. bugün patron gelirse konuşacam kendisiyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yeter abi, böyle olmaz, ben de konuşacağım maaşıma zam yapsın artık %2 zam alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar