Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mimar Laptop'ı


SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

SpiderS_DangeR said:

Sadece çizim için kullanıcakmış oyun falan oynamayacakmış.


tam bilgim yok merak ettim
bunu demek mantıklı mı?
sonuçta devasa dosyaları rahatça çizebilmek için zaten her türlü oyunu kaldırabilecek bir sisteme ihtiyaç yok mudur? yoksa farklı yerlerden mi besleniyor bunlar...


bu arada lenovo'ların bu tarz projelerle uğraşanlara yönelik değişik laptop sistemleri vardı ama hatırlayamadım... pahalıydı gerçi zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi nası olmuyor ki Cuda.
said:
The NVIDIA GeForce GT425M is a graphics card that supports 96 CUDA Cores and clocks at 1120 MHz. It has a Texture Fill Rate (billion/sec) of 19.7, supports 800 MHz memory clock, GDDR3 Standard Memory Configuration, 128-bit Memory Interface Width, 60 GB per seconds memory bandwidth, is NVIDIA 3D Vision Ready, supports NVIDIA Optimus Technology, has Hardware Video Decode Acceleration, and is NVIDIA PhysX™-ready. The NVIDIA GeForce GT425M also supports NVIDIA CUDA™ Technology and Microsoft DirectX 11.


@spider:işlemci dışında grafik kartını kullanıyorsun hesaplarda

edit iki: bu kart üstteki casper'daki kart.. yandan ateş üflüyordur gerçi bak..
tamam o kadar da değil ama sıcaktır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baslik dedim cok artist o zaman yakisir bir mac pro diyecektim ama her nasilsa mezun oldugunda alir.

hocam yapmayin artik boyle topak, easy artik laptop almak...az inceleyin goreceksiniz cok easy hele ki yazdigin beklentiler icin.

ama bana sorarsan mimar ve ic mimar laptopu apple...kimi gorsem bu meslekten bu laptop.

dobre si.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence şu aralar mac alınmaz biraz geri kaldı diye düşünüyorum pclere göre yeni çıkıcak macleri beklemek lazım hem zaten çok pahalı. Birde bildiğim kadarıyla yamulmuyorsam, render işlemi max yada diğer 3d yazlımlarla pek alakalı bişey değil. Olay render motorunda bitiyor vray mantalray gibi gibi yani cuda muda boş tabi render motoruna bu donanımsal özelliği kullanıcak bir kabiliyet verilmedikden sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

... lenovo'ların bu tarz projelerle uğraşanlara yönelik değişik laptop sistemleri vardı ama hatırlayamadım... pahalıydı gerçi zaten.


Daha once bir akadas sormustu benzer bir soru, yazmistim, tekrar edeyim...

Benim hanim Mimar, kullandigi programlar Revit, AutoCad, Google Sketch ve de zaman zaman 3D Max (AutoCad den atiyor 3D icin, daha dogrusu atardi, simdi Revit takiliyor yanilmiyorsam), kullandigi laptop Lenovo W500, birde W700 leri var ama mobility olayini begenmedi hanim, agir ve buyuk olusundan.

Bu W500'i Solid State Drive ile upgrade etti, Intel in 160 Giglik modeli ile, cok memnun kendisi laptopindan, zaman zaman ovgu dolu sozler sarfettigini bile duydum laptop'i adam yerine koyup, o denli memnun yani.

Her ne laptop alirsaniz alin, bence SSD upgrade i buyuk fark sagliyacaktir, benim onumdeki laptop 3 yasinda Dell Latitude D630, icinde OZD Vertex 2 SSD var, firtina gibi calisiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mimarsa seve seve i7 işlemcili, iyi ekran akrtlı bir makine alacak.. 3dsmax render almaya başladığında saatler sürmeyecek o render

autocad çalışacaksa acad2008 benim 4 yıllık laptobumda hâlen sorunsuz çalışıyor yani

bir de casper almasın hani acer asus fln alsın ama casper almasın, bir de hp almasın ya da hp alsın hani sabah üstünde yumurta kırar kahvaltı eder fln

benim öncelikli tavsiyem toshiba veya samsung olacak

samsung diyorum keza biz samsung kullanıyoruz memnunuz.. tabii önümüzdeki sene bitirme projesi döneminde ayı gibi render gerekeceğinden güzel bir masa üstü toplayacağız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...