Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cordless elite klavye var bugun ustune bira dokuldu tuslarda yapiskanlik var azda olsa birde ses acma tekerlegi bozuldu sanirim infrared'i gitti bunu verecegim guzelce tamir edip temizleyecekleri bir yer varmi bildiginiz?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yapiskanlik kolay kulak temizleme cubuklarinin pamuklarini islat, cikar tuslari isini halledebilirsin (bende durmadan ice tea dokuyorum) ama "ses cevirgeni" ve infrared icin bisi diyemiicem...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya bende ole yapiyim dedimde kastircak actim icini kizilotesi allicilarini falan temizledim ama i ih veri transfer eden kabloya elim deyince sesi maksimum yapiyo ama sanirim kizilotesi alicilari gitti of of[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ye bende kola döktüm şimdik hemen açtım temizledim tuşları suyun içine filan koydumda cifle filan silsek tuşların üstündeki harfler filan gidermi?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben temizledim sole yaptim tuslarin oturdugu kabarikliklarin yanlarini kulak kasiyiciyi islatip bole bol temizle sonra tuslarin kenarlrinida iyice temizle hala yapisan varsa al suya koy 2 dakka sdursun sonra al sil o tusun klavye uzerindeki yerinide sil [klavyenin icine giden kismi degil yani seffaf dugmenin oldugu yer degil yani yoksa bozabilirsin klavyeyi su falan giderse][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yoksa o 100$'lık klavye mi.. yeşilaycıyım şükürler olsun.. :-p klavyeye kola dökünce bilgisayarın zekasının katlandığı bir film vardı, seninki belki deep blue'ya dönüşür.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 lol sam =D bira kokuyodu le$ gibi klavye icine parfum siktim hehehe mis gibi chanel kokuyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Logitech klavyede tamir ve temizleme × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 lol sam =D bira kokuyodu le$ gibi klavye icine parfum siktim hehehe mis gibi chanel kokuyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar