Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech klavyede tamir ve temizleme

Disappear

Öne çıkan mesajlar

yapiskanlik kolay kulak temizleme cubuklarinin pamuklarini islat, cikar tuslari isini halledebilirsin (bende durmadan ice tea dokuyorum) ama "ses cevirgeni" ve infrared icin bisi diyemiicem...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

ben temizledim sole yaptim tuslarin oturdugu kabarikliklarin yanlarini kulak kasiyiciyi islatip bole bol temizle sonra tuslarin kenarlrinida iyice temizle hala yapisan varsa al suya koy 2 dakka sdursun sonra al sil o tusun klavye uzerindeki yerinide sil [klavyenin icine giden kismi degil yani seffaf dugmenin oldugu yer degil yani yoksa bozabilirsin klavyeyi su falan giderse][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

yoksa o 100$'lık klavye mi.. yeşilaycıyım şükürler olsun.. :-p

klavyeye kola dökünce bilgisayarın zekasının katlandığı bir film vardı, seninki belki deep blue'ya dönüşür.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...