Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü Dungens Dragons ne kadar........

Sinank

Öne çıkan mesajlar

Nasıl yani başlangıç paketini mi soruyorsun? Eğer onu soruyorsan bence hiç sorma. Tamamiyle gereksiz. Al bi PHB paşa paşa herşeye yeter.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

tamamiyle gereksiz değil selamon. hiç bilgisi olmayıp da bir şekilde duymuş olup öğrenmek isteyenler için uygun bir ilk adım. phb'yi alıp başlamak, etrafında oynayan/oynatan hiçkimsesi olmayan birisi için heves kırıcı olabilir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

walla bence şu zımbırtı gayet alınası. ilerde işinize yarayacak bisürü ıvır zıvır da var içinde.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

aralarında oyun tecrübesi olan kimse yoksa ne yapacaklar phb yi mm yi.eğer sıfırdan dalıyosanız grupca alın starter set.amazondan sipariş verebilirsiniz.fiyat da yazar orda(doğal olarak)
ama daha önce oynamış olan yada oynatan arkadaşınız varsa grupta bence de gereksiz starter set.[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...