Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Haberi olan var mı??????[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Nasıl yani başlangıç paketini mi soruyorsun? Eğer onu soruyorsan bence hiç sorma. Tamamiyle gereksiz. Al bi PHB paşa paşa herşeye yeter.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 tamamiyle gereksiz değil selamon. hiç bilgisi olmayıp da bir şekilde duymuş olup öğrenmek isteyenler için uygun bir ilk adım. phb'yi alıp başlamak, etrafında oynayan/oynatan hiçkimsesi olmayan birisi için heves kırıcı olabilir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ...zevkli? Valla baya zevkli? ....para phd arti monstersla dm icinde Dm's guidela birlikte maz 100 dur. bu kitaplarda omrunuz boyunca sizin frp oynamaniza yeter.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 walla bence şu zımbırtı gayet alınası. ilerde işinize yarayacak bisürü ıvır zıvır da var içinde.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Players Handbook + Monsters Manual çoğu ihtiyacını karşılayacaktır başka ıvır zıvıra çok da gerek yok bence.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 aralarında oyun tecrübesi olan kimse yoksa ne yapacaklar phb yi mm yi.eğer sıfırdan dalıyosanız grupca alın starter set.amazondan sipariş verebilirsiniz.fiyat da yazar orda(doğal olarak) ama daha önce oynamış olan yada oynatan arkadaşınız varsa grupta bence de gereksiz starter set.[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bırınden bulup fotokopıde cektırebılırsın ben ole yapmıstım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Grudge, 23 Ağustos 2004 19:19 tarihinde demiş ki: walla bence şu zımbırtı gayet alınası. ilerde işinize yarayacak bisürü ıvır zıvır da var içinde. Ah evet bugün gördüm epey güzel birşeye benziyor.Minyatürlere can feda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ben phb yi aldım mahlukat kılavuzu :P ise bir arkadaşta wordde ingilizce olarak herbilgi vardı onu aldım ama resiimsiz.[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 irnetten pdf olarak indir. En iyisi...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar