Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Work and Travel?

Raincloud

Öne çıkan mesajlar

Tek yol alaska, o da sezona bağlı. Yani balıksız bi sezona denk gelirsen falan ki gelen tanıdıklar oldu o da elinde patlar. Bu arada bence alaskada çalışmanın türkiyede bi inşaatta amelelik yapmaktan (ameleleri küçük gördüğüm için yazmıyorum bunu sfd) bir farkı yok. Bir de para veriyosun yani üstüne

Edit: Aslında tek yok alaska değil. Ben geçen sene gittim ohio cedar point diye bir yere, haftada 60 saat ortalama alabiliyosun hatta sezon sonuna doğru amerikalılar okula başlayınca 70 80 saat hatta amerikalılar gittikten sonra off gün de vemiyolar. Kiralar falan çok ucuzdu haftalık 20 dolar mı ne. Orda ot gibi yaşarsan üç dört ay ki bi tane tanıdığım kız vardı moldovalıydı sanırım. Ot gibi yaşadı, akşamları yurttan dışarı çıkmadı, biz eve gitmek istediğimizde ona bizim shiftimiz için de kalırmısın diyoduk seviniyodu falan. Dönerken 4000 dolar ile döndü. İşini kendin bulursan Work and Travel firmasına sadece ds formunu getirmesi için para verirsin o da 800 900 lira falan olur (self wat dedikleri şey). Uçak biletine de 1000 dolar desen 2000 dolar falan kar edebilirsin, o da değermi tabi 3 buçuk ay için bilmiyorum.
Tabi ride host olmak lazım saat alabilmek için, onu da kendin ayarlayabilir misin bilmiyorum çünkü biz iş fuarına gitmiştik o işi almak için ve herkes ride host olmak istediği için herkese vermediler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...