Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 haftasonları 1. kedim olan mev (toplamı 3) yanımda yatıyor her sabah, önce kim kalkıcak da tuvalete gidicek sorunu oluşuyo şöle ki: eğer ben kalkarsam, kapıyı açınca mev'de beraberimde çıkıyor, daha sonra odaya dönerken işini halledip geri gelemediği için kapıda kalıyor, kapıyı birisi açana kadar dışarıdan vuruyor, genelde kalkıp ben açıyorum. eğer önce mev kalkarsa, bir kedi olduğu için kapıyı açamıyor ve kapı açılana kadar odada gürültü çıkarıyor, yataktan eğilip ben açıyorum, ama 1-2 saat sonra benim de tuvalete gitmem gerekiyor, ben dışarı çıkınca bu sefer bütün kediler uzun açık kapı süresinden yararlanarak içeri giriyor, daha sonra mev hariç hepsini dışarı atıyorum. aslında her türlü en çok zararda kalan, uykusu bölünen ben oluyorum, bu bir yarış değil, this is suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yatarken kapını açık bırakmayı düşündün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 aynı sorunu mev, kişisel de konu açamadığı için günlük topinde belirtmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bilmiyorsun ama o kedi gece 4-5 gibi uyanıp gözlerini sana dikip bakıyor saatlerce hergün aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 evde kac kedi besliosun_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 aralık bırakıyorum ben kapıyı direk. kendileri girip çıkıyor istediklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Chemical said: haftasonları 1. kedim olan mev (toplamı 3) yanımda yatıyor her sabah, önce kim kalkıcak da tuvalete gidicek sorunu oluşuyo şöle ki: eğer ben kalkarsam, kapıyı açınca mev'de beraberimde çıkıyor, daha sonra odaya dönerken işini halledip geri gelemediği için kapıda kalıyor, kapıyı birisi açana kadar dışarıdan vuruyor, genelde kalkıp ben açıyorum. eğer önce mev kalkarsa, bir kedi olduğu için kapıyı açamıyor ve kapı açılana kadar odada gürültü çıkarıyor, yataktan eğilip ben açıyorum, ama 1-2 saat sonra benim de tuvalete gitmem gerekiyor, ben dışarı çıkınca bu sefer bütün kediler uzun açık kapı süresinden yararlanarak içeri giriyor, daha sonra mev hariç hepsini dışarı atıyorum. aslında her türlü en çok zararda kalan, uykusu bölünen ben oluyorum, bu bir yarış değil, this is suffering. Ahahah adam resmen çok tatlı anlatmış dasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kemikıl o kapıyı kendi inşa eder, almasına gerek bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 günaydın chem kapıyı aç çişe gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 odana mev için ayrı tuvalet koy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kediye ona kimin patron olduğunu öğretmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kapıyı acık bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 abi kedi kapısı takınca odanın herhangi bi oda özelliği kalmıyor, kapıcının çocuğu gelince kafasını o cama dayıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sürgü filan takarsın, sadece yatıcağın zaman sürgüsünü açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ov.. kedi evin dışına işiyomuş, biz de evin içerisinde sanıyoruz tuvaletini. yapacak bişey yok abi o zaman, kediye ayak uydurmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 mevi tuvalette yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Chemical said: abi kedi kapısı takınca odanın herhangi bi oda özelliği kalmıyor, kapıcının çocuğu gelince kafasını o cama dayıyacak onu da düşündüm tabii chem magnetic bunlar. komşunun çocuğu açamaz onu.. aslında rfid li falan yapalım daha bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kedinin tasmasına bişey takıyorlar kedi yaklaşınca açılıyor kilit sadece. köpekti gerçi o ama kedi de olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Chemical'ın topiklerinin genel seyrine göre, 1-2 gün içerisinde topiğe güzel bir tutoyla dönüş yapmasını beklerim. rfid'li kedi kapısını görünce "Challenge accepted! " diye gaza geldiğini canlandırıyorum gözümde abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 said: bir adam ve yanında kuzu kurt ve ot var adam bu 3ünü dereden kayıkla karşıya geçirecek ama her karşıya geçişinde sadece 1 ini götürmek zorunda (kuzu ile kurt başbaşa kalmicak yoksa kurt kuzuyu yer ,ot ile kuzu başbaşa kalmicak yoksa kuzu otu yer ) şu hikayeye dönmüş olay =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ona küçük sürprizler yap, ay taşı falan ver evrim geçirsin mewtwo olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 SeaGle said: said: bir adam ve yanında kuzu kurt ve ot var adam bu 3ünü dereden kayıkla karşıya geçirecek ama her karşıya geçişinde sadece 1 ini götürmek zorunda (kuzu ile kurt başbaşa kalmicak yoksa kurt kuzuyu yer ,ot ile kuzu başbaşa kalmicak yoksa kuzu otu yer ) şu hikayeye dönmüş olay =/ 1. gidiş kuzuyu gotur 1. donus bos 2. gidis otu gotur 2. donus kuzuyu getir 3. gidis kurtu gotur 3.donus box 4. gidis kuzuyu gotur problem officer keske kimyasalın problemi de bu kadar basit olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 niye açıkladın ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar