-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 LOGITECH - KABLOSUZ DESKTOP EXPRESS KB/MOUSE 49$+kdv MS WIRELESS OPTICAL DESKTOP-2 KLAVYE+MOUSE USB/PS2 51$+kdv çok kararsız kaldım hangisni almalı ? bunlardan birini kullanan varsa ürün hakkındaki görüşlerini yazsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sahsen logıtech derım ama bence paraya kıy 200 dolara mx bluetooth desktop al klavyesı ınternet navıgator elıte mouse ıse mx 900 ve baglantıları bluetooth ıle[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hosttt ne 200 doları be :) bilgisayarda o kadar eksik varken klavyeye 200$ mı vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 mouse dedigin multiplayer oyunda vuruldugunda rahatca masaya vurulabilmeli,kirarken rahatlanabilmeli.[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yav bu topic çok iyi oldu ben de wireless kb/mouse set alcam ama ms wireless mouse kötü diyorlar? peki logitech ms demişsin de a4 kötü mü?[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 antimodes'un mesajini ben attim bilgisayarinda oturuyodum bende var mx bluetooth desktop $ahsen muthi$ bi$i hic bir duraksama aksama yapmiyo mouse'un pilleri falanda bitmiyo zaten mouse progamer mouseu ama tek sorunu mouse acik agir yani oyunlarda mx 500 den biraz daha kotu ama megapixelleri ayni [4.7 mp] ki bu $u anda hic bir mouseda yok bildigim kadariyla goruntusude klavyenin falan cok $ik bu arada duzeltme yapiyorum kdv dahil fiyati 150$ buradan bakabilirsiniz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ms wireless optical desktop aldım pek memnun kaldığım söylenemez 2sini ayrı kullanınca sorun yokta bir arada kullanırken oyun oynamak mümkün değil mesela mouse a hiç dokunmadan klavyeyle rahat yönlendirebiliyosunuz ama aynı anda mouse u da oynatmaya başlıyınca kesiliyo normalmidir bu ?[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Leathas, 24 Ağustos 2004 17:50 tarihinde demiş ki: mouse dedigin multiplayer oyunda vuruldugunda rahatca masaya vurulabilmeli,kirarken rahatlanabilmeli. eeheheh 200 dolarlık mouse nasıl kaldırıp masaya vurabilirsinki dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 mouse dedigin hafif olmali saniyede 5.8 megapixel i$lemeli fonksiyonel tu$lari olmali (bkz: mx510)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 27 Ağustos 2004 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 aaa cok pardon verdigim link radyo frekansli olan set benim dedigim bu dogruymu$ 199+kdv http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=LOGI.KBD.KIT.005[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: -Mandrake-, 27 Ağustos 2004 09:16 tarihinde demiş ki: ms wireless optical desktop aldım pek memnun kaldığım söylenemez 2sini ayrı kullanınca sorun yokta bir arada kullanırken oyun oynamak mümkün değil mesela mouse a hiç dokunmadan klavyeyle rahat yönlendirebiliyosunuz ama aynı anda mouse u da oynatmaya başlıyınca kesiliyo normalmidir bu ? ben de kullanıyorum da hiç dediğin gibi birşey olmuyor, alıcıyı mümkün olduğunca yakın tutmak gerek ikisine de ama.. ben ms'in setini kullanıyorum, gayet memnunum genel olarak ama oyunlarda hekşat mükemmelliğine ulaşılabildiğini sanmıyorum bununla. en beğenmediğim noktası yeni tilt wheel olayı, tilt oluyorum tekerleği silah değiştirme için rahatça kullanamamaktan.. (kademeli değil eskisi gibi)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok abi çok yakın tutuyorum direk mouse u koyduğum masanın yanına koyuyorum klavyeyle birlikte gelen pilleri kullandım,pillerde sorunmu var dicem pil durumu iyi diyo sorftwarede yanlız kullanım kitapçığı vermemişşler sinyal değiştirme olayını tam anlayamadım,ikisinin altındaki küçük noktalara aynı anda bastıyıorusn dimi öyleyapıyorum deiştirmiyo aynı ışıkta yanıyo a var f var bi tane daha vardı,ikiside bağlıyken f ye hiç geçiremedim mesela hangisi ne farkeder bide 2 tane çıkış var kablo da ikisinide bağlıcazmı sadece 1 kabloyu usb ye yada 2sini ps2 ya yada 1usb 1ps2 yada 1ps2 lumu bağlıcaz mouse u çıkardım sadece klavyeyle kablolu mouse takılı klavye iyi çalıştı takılmadı oyunda[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 telsiz telefon kablosuz bi cihaz falan varsa sinyali bozuyo ben uyuzum o yuzden radyo frekansli kb lere ozellikle mouselara[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende bir tane alıcı var ps/2 ve usb bağlantılı, sadece usb çıkışını bağlıyorum. ayrıca alıcının üstündeki düğmeye basıp sonra o connect düğmelerine basmak gerek sinyali ayarlaması için. bende de nadiren bozuluyor sinyal, öyle düzeltiyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 peki sinyal kanalı bişey farkettiriyomu mesela sen hangi kanaalı kullanoıyosun,bide bu sinyal alıcının şarş olması gerekiyomu, çünkü alır almaz taktım çalıştırdım gerçi yine klavye tekken iiçi çalıştı sonuçta ne yapmalı vakit kaybetmeden bilgisayarcıya mı götürmeli[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sinyal zaten manuel ayarlanmıyor benim bildiğim, o dediklerimi yapınca kendine göre bir kanal seçiyor anlaşılan. alıcı zaten usb'ye bağlı, pil içermiyor.. belki de bir sorun vardır senin aletlerde, istersen sor aldığın yere de..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hmm evet öyle yapıcam saol[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Logitech vs Ms wireless kb/mouse desktop × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok abi çok yakın tutuyorum direk mouse u koyduğum masanın yanına koyuyorum klavyeyle birlikte gelen pilleri kullandım,pillerde sorunmu var dicem pil durumu iyi diyo sorftwarede yanlız kullanım kitapçığı vermemişşler sinyal değiştirme olayını tam anlayamadım,ikisinin altındaki küçük noktalara aynı anda bastıyıorusn dimi öyleyapıyorum deiştirmiyo aynı ışıkta yanıyo a var f var bi tane daha vardı,ikiside bağlıyken f ye hiç geçiremedim mesela hangisi ne farkeder bide 2 tane çıkış var kablo da ikisinide bağlıcazmı sadece 1 kabloyu usb ye yada 2sini ps2 ya yada 1usb 1ps2 yada 1ps2 lumu bağlıcaz mouse u çıkardım sadece klavyeyle kablolu mouse takılı klavye iyi çalıştı takılmadı oyunda[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 telsiz telefon kablosuz bi cihaz falan varsa sinyali bozuyo ben uyuzum o yuzden radyo frekansli kb lere ozellikle mouselara[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende bir tane alıcı var ps/2 ve usb bağlantılı, sadece usb çıkışını bağlıyorum. ayrıca alıcının üstündeki düğmeye basıp sonra o connect düğmelerine basmak gerek sinyali ayarlaması için. bende de nadiren bozuluyor sinyal, öyle düzeltiyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 peki sinyal kanalı bişey farkettiriyomu mesela sen hangi kanaalı kullanoıyosun,bide bu sinyal alıcının şarş olması gerekiyomu, çünkü alır almaz taktım çalıştırdım gerçi yine klavye tekken iiçi çalıştı sonuçta ne yapmalı vakit kaybetmeden bilgisayarcıya mı götürmeli[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sinyal zaten manuel ayarlanmıyor benim bildiğim, o dediklerimi yapınca kendine göre bir kanal seçiyor anlaşılan. alıcı zaten usb'ye bağlı, pil içermiyor.. belki de bir sorun vardır senin aletlerde, istersen sor aldığın yere de..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hmm evet öyle yapıcam saol[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Logitech vs Ms wireless kb/mouse desktop × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 peki sinyal kanalı bişey farkettiriyomu mesela sen hangi kanaalı kullanoıyosun,bide bu sinyal alıcının şarş olması gerekiyomu, çünkü alır almaz taktım çalıştırdım gerçi yine klavye tekken iiçi çalıştı sonuçta ne yapmalı vakit kaybetmeden bilgisayarcıya mı götürmeli[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sinyal zaten manuel ayarlanmıyor benim bildiğim, o dediklerimi yapınca kendine göre bir kanal seçiyor anlaşılan. alıcı zaten usb'ye bağlı, pil içermiyor.. belki de bir sorun vardır senin aletlerde, istersen sor aldığın yere de..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hmm evet öyle yapıcam saol[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Logitech vs Ms wireless kb/mouse desktop × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hmm evet öyle yapıcam saol[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar