ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Merhaba, Chrome kullanıyorum. wow'dayken arka planda youtube'tan bi video açınca oyun deli kasıyor. ne zaman video sonlanlıyor. Oyun düzeliyor. Herkeste bu böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bende de oluyordu bu. yeni driver indirdim düzeldi. ati hd mi kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hd 5770. ama driver'ı yeni update ettim. 10.11 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 işin aslı ben bilgisayarı başka yere taşıdığımda düzeldi sdgvksdg, ancak daha sonra videoları fullscreen yaptığımda kasıntı oluyordu. onu yeni driver çözdü. sorunsuz su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar