BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aradım bulamadım böyle bir konu, mutlaka izleyen vardır, başta eğlenceli gelse de hafif bir ekşimsi tat da bırakmıyor değil bence ;) http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go http://www.youtube.com/watch?v=MaX8xsqn6g0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 arama çalışmıyor sen de haklısın. ama welcome to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 eksimsi tat dedigin irkcilik =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 harbiden welcome to :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ana gerçekten mi :D yani zaten paticikten kaçması mümkün değildi ama ne bileyim özellikle bölüm bazında bile aradım bulamamıştım neyse kusura bakmayın ölsün gitsin madem evet biraz ırkçılık biraz kafada yerleşik bir müslüman kalıbı, güldüm de biraz sonra canım sıkılmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 herzlichen wilkomen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 açılmıştı diyecektim rencide etmişler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sanki yok da böyle tipler ırkçılık diyorsunuz heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 var işte zaten ekşilik de orda, kızmak mümkün değil, hak versem ayıp öyle ortada bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Ya sırf müslümanlara diil ama, yahudi ve hristiyanlarla da dalga geçiyo. Ben o yüzden çok ırkçı vs.. olarak algılamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bienvenido a Internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 güdümlü füze ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 komik ama,achmed in tepkiler falan 10 numero.ama tabi ki de welcome to the Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 cahilliğimi bağışlayın da "welcome to the" nedir? :) biri üşenmeden yazabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 welcome to the internet diolar ya yıllar önce gülünen paylaşılan bir şeyi yıllar sonra yeni bulup paylaşınca haliyle...............................................................................................................w............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hmm ne welcome to the interneti biliyorum ne de yıllar önce paylaşıldığını, yukarıdaki linkten herkesi dynamick'in çağrısına cevap vermeye davet ediyorum, parasızlıktan Arama özelliğini çalıştıramayan bir forumda rezil olmaya devam edeceğiz yoksa bu arada bu kadar welcome to the'nız depreşiyorsa konuyu bölüm yöneticisi kitlese de siz de kurtulsanız, ey yönetici duy sesimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://superburgerphuket.com/wp-content/uploads/2010/12/welcome.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 13 mesajda bu 7inci welcome to the internet :) ha gayret olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 internete hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hoşbulduk... boş zamanınızın "tamamını" internette geçiriyor olmanızdan dolayı kutlarım :) ancak birgün (artık büyüyünce mi olur bilemem :p) biri size "welcome to the real world" derse şaşırmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 BlackRose said: hoşbulduk... boş zamanınızın "tamamını" internette geçiriyor olmanızdan dolayı kutlarım :) ancak birgün (artık büyüyünce mi olur bilemem :p) biri size "welcome to the real world" derse şaşırmayın ;) bende seni bu dolulugun ve engin tecrübelerinden dolayı kutlarım arkadaşım aşırı dolmaktan patlama aman ha(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hayır dolulukla ne alakası var ilgimi çeken bir şeyi koymuşum buraya, aramadan da değil hani bir sürü ayrı alana da baktım, belki de aylar öncesinde kalmış bir şeyi koydum gitti nedir bu tepki onu anlamıyorum, bunu daha önce görmüş olmam için bütün zamanımı böyle şeylere harcıyor olmam lazım herhalde? kimseye boş demedim ayrıca okuduğunu anlayamıyorsan senin problemin ,engin tecrübelerimden yararlanmak istersen çekinme söyle sana (td) lol mesela ben de sana çakayım mı hazır fırsatını bulmuşken? bir üstteki mesaja alıntı yapılmaz forumda, yıllar önce bu forumda yöneticiydim oradan biliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ii çaktın hLL zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bu cevabınla da beni, seni kaale almak gibi bir yükten kurtardığın için ayrıca teşekkür ederim eskiden de böyle orijinalleri bulurdum hep, çekiyorum demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar