forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hocaları kullanıyorum, özet çıkarmak için takılmıyor mu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yarayacak olsa benim çelik yapılar kitabıyla betonarme kitapları yarardı okul bittikten sonra. atın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ise yaramiyorlar termodinamik I-II-III var sinav bittikten sonra bi daha kapagini bile acmana gerek yok ordaki hesaplamalari hayatin boyunca yapamzsin gibi geliyor yapmiyorsunda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dasaaa said: said: çünkü adamlar makaleleri resmen anlaşılmasın diye yazıyorlar +1 :( bugun yarin o makaleleri yazan adamlarin biriyle konferansta surda burda karsilasacam kesin. adama elimi uzaticam sizin xxx makalenizi okudum diyecem o ara adam da benim elimi sikacak ve KAFAYI GOMCEM ADAMA git adam gibi okunakli yaz sunu bi daha diyecem ve arkama bakmadan gidecem. evet yapacam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 senko said: bugun yarin o makaleleri yazan adamlarin biriyle konferansta surda burda karsilasacam kesin. adama elimi uzaticam sizin xxx makalenizi okudum diyecem o ara adam da benim elimi sikacak ve KAFAYI GOMCEM ADAMA git adam gibi okunakli yaz sunu bi daha diyecem ve arkama bakmadan gidecem. çok iyi fikir benim de bunu yapmak istediğim bi kaç adam var. adamlar literatürde bile olmayan kelimeleri sanki günlük objelermiş gibi söyleyip gidiyor. ilerde bi dergi kurcam abi, makalenin sonuna bütün terimlerin açıklandığı ve bütün derivasyonların uzun uzun yapıldığı appendix koymak zorunlu olacak. ben inanıyorum ki kimse tam yapmıyor bunları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ben geçen sene geçeceğimi sandığım 3 dersin bütün notlarını çöpe atmıştım. sonra bi baktım kalmışım lan hem de üçünde nde ff ile.. acayip pişman oldum. ibretlik paylaşım olsun bu da size. akıllı olun yapmayın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 said: adamlar literatürde bile olmayan kelimeleri sanki günlük objelermiş gibi söyleyip gidiyor. öle ya.. misal okuyorum adam bişiler anlatmış ama bi bok anlamıyorum. AsAt diye bi anılan bi matrisler sistemi var işte. herhalde 70yaşındadır! adam ondan bahsetmiş ama kendince bişiler yazmış.. olm bu g ye HUV diyip ne olduğunu açıklamamakla eşdeğer lan. niye vaktimizi çalıyorsun ki.. yazıver işte AsAt bitsin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sinirlendim dersse yakarım. sonradan işime yarayacak bir şeyse dikkat etmeden saklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 En sondaki indexe bakarim, genelde aradigim yerlere dogru yönlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ahahaha "kafayı gömcem".Bir an canlandırdım da;) çok komikti. senko said: dasaaa said: said: çünkü adamlar makaleleri resmen anlaşılmasın diye yazıyorlar +1 :( bugun yarin o makaleleri yazan adamlarin biriyle konferansta surda burda karsilasacam kesin. adama elimi uzaticam sizin xxx makalenizi okudum diyecem o ara adam da benim elimi sikacak ve KAFAYI GOMCEM ADAMA git adam gibi okunakli yaz sunu bi daha diyecem ve arkama bakmadan gidecem. evet yapacam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dasaaa said: said: adamlar literatürde bile olmayan kelimeleri sanki günlük objelermiş gibi söyleyip gidiyor. öle ya.. misal okuyorum adam bişiler anlatmış ama bi bok anlamıyorum. AsAt diye bi anılan bi matrisler sistemi var işte. herhalde 70yaşındadır! adam ondan bahsetmiş ama kendince bişiler yazmış.. olm bu g ye HUV diyip ne olduğunu açıklamamakla eşdeğer lan. niye vaktimizi çalıyorsun ki.. yazıver işte AsAt bitsin gitsin sen şimdi böyle heyecanlı heyecanlı anlattın ya hocu. meendiz falan olmayan kimse anlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya zaten orada niş bi pazara yönelik bi ürün sattım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben tabi yukarda yazdıklarımı iyi kitaplar için yazmıştım. mesela söz konusu gilmore'un "lie groups and lie algebras" gibi kitapları olunca kitabı baştan yazman gerekiyor çalışırken bu olmamış bu da olmamış diye o zaman notlarının faydası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Estel_Anorien said: dasaaa said: said: adamlar literatürde bile olmayan kelimeleri sanki günlük objelermiş gibi söyleyip gidiyor. öle ya.. misal okuyorum adam bişiler anlatmış ama bi bok anlamıyorum. AsAt diye bi anılan bi matrisler sistemi var işte. herhalde 70yaşındadır! adam ondan bahsetmiş ama kendince bişiler yazmış.. olm bu g ye HUV diyip ne olduğunu açıklamamakla eşdeğer lan. niye vaktimizi çalıyorsun ki.. yazıver işte AsAt bitsin gitsin sen şimdi böyle heyecanlı heyecanlı anlattın ya hocu. meendiz falan olmayan kimse anlamadı. abi terimleri anlamadım da olaya empati duyabildim. birebir aynısını yaşıyorum çünkü her makale okuyuşumda, ha 2-forma bivector denen bişey yedirmişin ha AsAt demişin fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Kendinize küçük sürprizler yapmak için küçük post-itler alın. Böyle önemli sayfalara yapıştırıyorsunuz, post-it'in görünen kısmına da "mum kokulu kadınlar" gibi notlar alıp o sayfada ne olduğunu size hatırlatacak bir şey yaratmış oluyorsunuz. Sonsuza kadar unutmazsınız böyle yaparsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bölümden bölüme değişir sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 tabi işletme okuyorsan mesela gerek yok bunlara git gez eğlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 oha işletmede kitap da mı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 var tabi, kullanılmıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 adamlar dersleri işlemeye 3. haftadan sonra başlıyo. nasıl mühendislikte temel bilimlerde ilk gün ders yapılacak mı acaba gerilimi varsa işletmede 2. hafta ders yapılacak mı acaba gerilimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 okuyorken bölümümün değerini bilememişim, hiç bir zaman böyle gerilimlere yer bırakmadığı için şimdi minnettarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bölüm ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 diş hekimliği birinci sınıfın ilk gün ilk dersinde latince kelimeler kullanarak sözlü ders anlatılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 (tu) ben de 301 (klasik mekanik) dersine ilk gün aristotales mekaniği ile girdiğimi bilirim tepkiler "nolüyor" civarındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ardeth said: adamlar dersleri işlemeye 3. haftadan sonra başlıyo. nasıl mühendislikte temel bilimlerde ilk gün ders yapılacak mı acaba gerilimi varsa işletmede 2. hafta ders yapılacak mı acaba gerili mi var AHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar