Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitaplarla çalışma stiliniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ise yaramiyorlar
termodinamik I-II-III var sinav bittikten sonra bi daha kapagini bile acmana gerek yok ordaki hesaplamalari hayatin boyunca yapamzsin gibi geliyor yapmiyorsunda zaten
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

said:
çünkü adamlar makaleleri resmen anlaşılmasın diye yazıyorlar

+1
:(

bugun yarin o makaleleri yazan adamlarin biriyle konferansta surda burda karsilasacam kesin.
adama elimi uzaticam sizin xxx makalenizi okudum diyecem o ara adam da benim elimi sikacak
ve
KAFAYI GOMCEM ADAMA
git adam gibi okunakli yaz sunu bi daha diyecem ve arkama bakmadan gidecem.

evet
yapacam bunu
Mesaj tarihi:
senko said:

bugun yarin o makaleleri yazan adamlarin biriyle konferansta surda burda karsilasacam kesin.
adama elimi uzaticam sizin xxx makalenizi okudum diyecem o ara adam da benim elimi sikacak
ve
KAFAYI GOMCEM ADAMA

çok iyi fikir benim de bunu yapmak istediğim bi kaç adam var.

adamlar literatürde bile olmayan kelimeleri sanki günlük objelermiş gibi söyleyip gidiyor.

ilerde bi dergi kurcam abi, makalenin sonuna bütün terimlerin açıklandığı ve bütün derivasyonların uzun uzun yapıldığı appendix koymak zorunlu olacak. ben inanıyorum ki kimse tam yapmıyor bunları sdf
Mesaj tarihi:
ben geçen sene geçeceğimi sandığım 3 dersin bütün notlarını çöpe atmıştım. sonra bi baktım kalmışım lan hem de üçünde nde ff ile.. acayip pişman oldum. ibretlik paylaşım olsun bu da size. akıllı olun yapmayın böyle.
Mesaj tarihi:
said:
adamlar literatürde bile olmayan kelimeleri sanki günlük objelermiş gibi söyleyip gidiyor.

öle ya.. misal okuyorum adam bişiler anlatmış ama bi bok anlamıyorum.

AsAt diye bi anılan bi matrisler sistemi var işte. herhalde 70yaşındadır!

adam ondan bahsetmiş ama kendince bişiler yazmış..

olm bu g ye HUV diyip ne olduğunu açıklamamakla eşdeğer lan.

niye vaktimizi çalıyorsun ki.. yazıver işte AsAt bitsin gitsin
Mesaj tarihi:
ahahaha "kafayı gömcem".Bir an canlandırdım da;) çok komikti.
senko said:

dasaaa said:

said:
çünkü adamlar makaleleri resmen anlaşılmasın diye yazıyorlar

+1
:(

ve
KAFAYI GOMCEM ADAMA

evet
yapacam bunu
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

said:

sen şimdi böyle heyecanlı heyecanlı anlattın ya hocu. meendiz falan olmayan kimse anlamadı.
Mesaj tarihi:
ben tabi yukarda yazdıklarımı iyi kitaplar için yazmıştım. mesela söz konusu gilmore'un "lie groups and lie algebras" gibi kitapları olunca kitabı baştan yazman gerekiyor çalışırken bu olmamış bu da olmamış diye o zaman notlarının faydası oluyor.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

dasaaa said:

said:

sen şimdi böyle heyecanlı heyecanlı anlattın ya hocu. meendiz falan olmayan kimse anlamadı.

abi terimleri anlamadım da olaya empati duyabildim. birebir aynısını yaşıyorum çünkü her makale okuyuşumda, ha 2-forma bivector denen bişey yedirmişin ha AsAt demişin fark etmez
Mesaj tarihi:
Kendinize küçük sürprizler yapmak için küçük post-itler alın. Böyle önemli sayfalara yapıştırıyorsunuz, post-it'in görünen kısmına da "mum kokulu kadınlar" gibi notlar alıp o sayfada ne olduğunu size hatırlatacak bir şey yaratmış oluyorsunuz. Sonsuza kadar unutmazsınız böyle yaparsanız.
Mesaj tarihi:
adamlar dersleri işlemeye 3. haftadan sonra başlıyo. nasıl mühendislikte temel bilimlerde ilk gün ders yapılacak mı acaba gerilimi varsa işletmede 2. hafta ders yapılacak mı acaba gerilimi var
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

adamlar dersleri işlemeye 3. haftadan sonra başlıyo. nasıl mühendislikte temel bilimlerde ilk gün ders yapılacak mı acaba gerilimi varsa işletmede 2. hafta ders yapılacak mı acaba gerili mi var

AHAHAHA.
  • Yeni Oluştur...