DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ailesinden kaçıp üni okumaya gelmiş buralara başka bi ülkeden.. Ve bütün masraflarını karşılayabilmek için kendini pazarlıyo galba ama bildiğin bizim aramızdan birisi gibi resmen. Ve başına gelen şeyler yüzünden yılışan tiplere facebookta ters cevaplar veriyo, tanımıyosanız mesaj atmayın yeter artık diyo. Ama tanımadığı insanlara arkadaş teklifi gönderiyo. Çıplak resimleri olan bi websitesi var. Ama o kadar güzel şirin ve ilginç bi tip ki. Bi mesajla yaklaşmak istiyorum kurtarmak için kendisini bu durumdan ama nasıl. Psikolojik bi travma yaşıyodur, bildiğin sadece yardım etmek istiyorum bunları hakeden biri olmadığını biliyorum, büyük ihtimalle çok daha kötü bi hayattan kendini kurtarmak için kötünün biraz daha iyisi olarak böyle bişeye razı olmuş. Ne denir nasıl yaklaşılır ? Fikirler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 obvious troll is obvious resmi koydum diye düşün buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 seviyorsan git konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 banlayın şunu hadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Aluriel said: obvious troll is obvious resmi koydum diye düşün buraya oha lan yeminlen ilk obvious troll is obvious resmi koycamtim, usendim ondan sonra sdf benden uzun yasiyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 tamam illa facebook sayfası mı verdirticeksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ona küçük sürprizler yap. arkadaşlar BALONLULARA DAHA FAZLA SEMPATİ İLE YAKLAŞIN ARTIK BU BİR RESMİ AÇIKLAMADIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 nasıl yaslanılır diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ehe ben de ipleyip cevap verdim bi de sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ona kücük süprizler hazırla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 DindarKanka bu topiği açmak için mi üye oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 arkadan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Facebooksayfasıistiyoruz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Estel_Anorien said: ona küçük sürprizler yap. arkadaşlar BALONLULARA DAHA FAZLA SEMPATİ İLE YAKLAŞIN ARTIK BU BİR RESMİ AÇIKLAMADIR. caps acik olunca resmi mi oluyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ahhahaa sigıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 dindankanka topicinide al git mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 (tu) Estel_Anorien said: arkadaşlar BALONLULARA DAHA FAZLA SEMPATİ İLE YAKLAŞIN ARTIK BU BİR RESMİ AÇIKLAMADIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Napak inanak mı DindarKanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 manve said: ehe ben de ipleyip cevap verdim bi de sdfsd manveninbiöncekimesajı said: Nasıl ya? Para kazanmanın tek yolu parayla ilişkiye girmek mi? Düşündüğün gibi biri olsa gidip en kötü kasiyer falan olur. doğru demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 para teklif et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yaklaşıp napıcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Aluriel said: dindankanka topicinide al git mümkünse. neden trip atıyo herkes anlasam Havuzda şişme botta yatıp macbook kullanan bi tipmisin anlamadım ki nası bi hayat yaşıyosun da inanmak zor geliyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 güvercin adımlarla yaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bundan sonra kişisele de uğramam bildiğin. her taraf troll kaynadığı için milletin güveni topluca sarsılmış ciddi bişey konuşulmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar