LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 benim bildigim hurrem i oynayan abla turk... bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yarısı türk galiba bi de türkçe bilmiyormuş hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 alamancıymış hürrem.konusmasıda kendi konusmasıymış.o yuzden sırıtmıyor türk oynasaydı kötü olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 almanyadan ithal turk degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 spoiler yanlız mahidevran feci dövdü hee hüğem'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 spoiler verim mi lan size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 aquila said: almanyadan ithal turk degil miydi? yes yes ta kendisi http://www.haberturk.com/medya/haber/580733-muhtesem-yuzyil-hurremini-buldu bide butun ajanslara turkce bilen birilerinin haberini vermisler.. yani turkce bilior.. ama bende orjinal aksan veya birazcik degistirilmis aksan diye dusunuyorum. Ama turk yani Meryem ablanin adi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi türk ztnde alamancıymış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bütün almancılar öyle olsa keşke ama nerdeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 2 dakika fetih sefer vs. konuları, 20-30 dakika yüzük konusu geçiyor dizide, ilginç cidden. Şehzade Mustafa'nın da neden bu kadar itici bir velet yapıldığını çözemedim. "O senin arkadaşın değil kulun" dediği an zaten moralman ben çöktüm Pargalı'dan önce. Mahidevran fena benzetti ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hürremin capsleri düşmüş google'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yine muhteşem bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hürrem fazla iri ya :/ Ayrıca nedir lan bu kanuniyi peygamberleştirme çabaları millette, koskoca padişah/kral/imprator ...vs eğlencenin en kralını , alemin en kralını , yatıp kalkmanın en kralını yapmaz mı ? yok öyle bir dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 zülüman nedir ya. birde hürrem bildigimiz seytan. ama abi zaten sevilecekse böyle kadin sevilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 spoilerdan sayılır mı bilmiyorum ama.. bütün bölüm boyunca bi yüzük kayboldu, herkes peşinden. bekledim artık bi yerden gollum my preciousssss diye fırlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hürrem'in müslüman olduğunu görünce aklıma ilk gelen acaba diziye tepki verenlere, rtük'e falan bi jest mi yaptıklarıydı, sonra viki'ye baktım, bikaç siteye daha baktım ve hürremin müslüman oluşuna dair bi bilgiye rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 müslüman olunca cariyelik mevzusu karışıyor biraz. cariye agyri müslim olunca istediğin gibi sürüyorsun tarlayı. müslüman olunca hakları artıyor. böyle böyle evliliğe ikna ediyor kanuniyi. kanuniden önce osmanlı padişahları evliliğe soğuk. yavuz mesela şah ismail'in karısını savaş meydanından alıp bi paşasıyla evlendirmiş falan karizmayı fena cizen şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bilgiler için saol ahmed hocam, aydınlatıcı oldu. şu var ama, şah'ın karısını, şah olması yani sıfatı önemli diil, yani birinin karısını başkasına peşkeş çekmesini yavuz kardeşime yakıştıramadım : ) bi de yeni örendim, hürrem 5 de 4 yapmış, 4 adet oğlan doğurmuş yani, demem o ki, kanuni tarlayı iyi sürmüş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 abi insanlar nasıl bu kadar aptal olabilir. adamlar tarih profesörü olmuş yaptıklarına bak http://www.medyatava.com/haberimages/2010/20012011080625.jpg ulan çizgiler yukarı doğruymuş 19. yüzyılmış cart curt. dizi için saray yapacak sanki adamlar baştan. kanuni aslında kel değilmiş. mezardan çıkartıp klonlasınlar bari adamı. ben dizinin yapımcısı olsam vallahi delirirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 prof.dr. metin hülagu ne demiş bakalım. "HALI MAKİNE HALISI GALİBA SULTANA YAKIŞMIYOR!!!" oturup ciddi ciddi bunları mı yorumlamış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bokunu çıkarmışlar ya illeği çamur atıcaklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ahahah o resim harbiden abartı olmuş salaklar haberleri yok dizinin izlenmiceği varsada izleniyor böykle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Millet diziyi merak edip tarih kitapları okumaya başlamış ya ahaheh. Kitap okumayı tetikleyen evente gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 fena olmamis arada denk gelirse bakiyorum ben de oyle mekan dekor secimi guzel olmus cok rahatsiz edici bisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben kostumleri seviyorum, ozellikle su kanuni nin yakin korumasi seklinde gezen askerlerinkini, gercekten onlar oyle imperial guardlar gibi farklimi giyiniyorlarmis acep? bi aydinlansak diyorum, varmidir bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar