Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Aha bunu google'ladım valla hiç kimsede yok böyle bir şey hatta nolur bu özelliği ekleyin demiş millet. e bende bugün durduk yere olan bir şey sonucu ne zaman chrome açıksa başlat çubuğu saklanıyor otomatik gizlenmişçesine. ama otomatik gizli bile yapınca aşağı geldiğimde çıkmıyor. Neden oldu ki bu? silip tekrar kurmayı da denedim hemen artistlik yapma ordan allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bende hiç olmadı googleda da arattım, çözümü yok ama iki kez f11'e basarsan geçici olarak gözüküyo falan demiş adamın biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi şu an şunu farkettim operada da tam tersini başlat çubuğu yapıyor. sayfanın alt tarafını içine alıyor. sitem win7 bununla ilgili bir olay mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abicim bi yardım ya. facebook chat'i falan kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 explorer dll ile ilgili bi olay değiştirdin mi hiç? yoksa bi anlam veremedim çnkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yok valla bir şey değiştirmedim hem o dll'i bilmiyorum bile: şimdi durum şu birkaç ss'le gösteriyim. patiye opera'dan bakıyoruz: http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/opera.jpg patiye chrome'dan bakıyoruz: http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/chrome-pati.jpg facebook'a operadan bakıyoruz: http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/opera-facebook.jpg facebook'a chrome'dan bakıyoruz: http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/chrome-facebook.png yani baaşlat çubuğu z kordinatında ya üstüne çıkıyor ya altına giriyor browserın. halbuki bunlar y kordinatında altlı üstlü durması gereken şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 an itibariyle farkediyorum ki bunun browserlarla alakası yok. windows gezgininde de durum aynı: http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/windows-gezgini.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bookmark vs için sync varsa uninstall edip bütün detayları da silip bir daha kurdun mu? ahuahuahua gerek yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 dediğim gibi browserlarla bi alakası yokmuş =/ ayrıca bookmarklar için sync de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 senin windows dengesizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yeni oldu bu aylardır yoktu böyle bir şey. bu sabah bir uyandım, her şey değişmiş bu dünyada =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bugün iş yerinde çıkar ayak macbook'u açtım, sağ üstte sabit olarak duran arama kısmı yoktu -.- acil olarak bir dosya aramam gerekirken ortadan kaybolan arama kısmına bir facepalm çakarak sinirle kapadım aleti çıktım iş yerinden. çünkü hayat bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Okey, çözüm: Ekranı kapla demiyosun, pencere haline küçültüyosun pencereleri. Sonra pencereyi elle manuel olarak büyütüyosun aşağı doğru, o sorun olan yere kadar. Anlatamadım galiba ama dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 roketcim zeka küpü müsün? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ya valla bırakın dalgayı. önüme gelen linklere tıklamadna üstüne gelip adres kontrol etme takıntısı olan bir adamım ben ve yapamıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 taskbar a sag klik, lock taskbar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Okey, çözüm: başlat menüsüne sağ tıkla özellikler de. Orda en üstün 3 altında küçük simgeler kullan var, onu işaretle. Uygula de. Çık. Programını aç takıl falan. Dene. Kapa programları. Sonra git tekrar eski haline getir. Programını tekrar aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 CthuLhu said: ya valla bırakın dalgayı. önüme gelen linklere tıklamadna üstüne gelip adres kontrol etme takıntısı olan bir adamım ben ve yapamıyorum bunu.Dedeler zamanında iyi üzmüş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 KHaRoN said: taskbar a sag klik, lock taskbar. ne alaka abi bunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 oldu mu olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ayni hadiseyi vista ve win7 de bu sebeple gordum, o alaka. denemesi bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 http://www.swfcabin.com/swf-files/1290186458.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 dasaaa said: oldu mu olmadı mı? olmadı yahu neyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bilgisayarin sapitmis iste. luzumsuz seyler deneyeceksin =) misal ekran cozunurlugunu azaltip tekrar arttir bakalim, sonra da baslat cubugunu saga sola tasi, sonra yerine geri getir, duzelecek mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar