LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Şu konuyu up'layayım dedim. Hepsiburada'dan LCD aldım dün öğleden sonra 15:00 gibi. 1-2 saate "kargoya verdik" diye mesaj geçti sitede ama yurtiçi kargoda gözükmüyor hiçbirşey. Bugün sabah baktım, 10:40'ta Ümraniye'den yola çıkmış. Dedim "oooh Erenköy'deyim, gelir artık 2-3 saate." Baktım bir türlü gelmiyor. Akşam 6'da güncellediler takip olayını "Sancaktepe'de araçtan indirildi", 15 dakka sonrada tekrar bindirildi. Telefon ettim, suadiye şubeye gelecekmiş, ordan bana yollayacaklarmış, "yarın gelir" dedi. PES dedim direk. Hepsiburada'dan mesaj geldi, "ürününüz suadiye'ye yönlendirildi, 1-2 İŞ GÜNÜ içinde gelir" diye. Şimdi haftasonunu es geçerlerse olay çıkartırım yemin ediyorum. Yürüyerek 3 saatte alıp geleceğim yolu 2 ayrı şubede gezdiriyorlar ya.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Gene aynı şey oldu aras kargo evinizi bulamadık diyip şubeye geri götürmüş paketi ulan be adam daha 2 hafta önce aynı yere paket bıraktın.Kaç yıldır aynı terane evi bulamıyoruz diyor mal mısın arkadaşım ne biçim kargocusun adres bilmiyorsun kaçıncı bu ya!
saturn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 küheylan said: ptt kargo fena değil. bunu demeye gelmiştim. 2 güne gider dediler 1 günde gitmiş. sigorta falanda yapıyorlar ve koruyucu naylon falan filan var. (kargoyu fazla bilmem)
Drall Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ptt temiz. hem acaip ucuz, koca kutuyu 4 liraya yolladım, aras'ta 7 mi 8 mi ne aldılardı benzeri bi kutuya, birazcık daha ağırdı sadece
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ptt kargo anlaşmalı mı acaba firmalarla?
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 g5 bozulduğunda mail atmıştım. yerine g500 yolladı logitech amca bana. 3 gün sürdü mail atmamdan itibaren mouseun eve ulaşması toplamda. hollandadan mı ne yollamışlardı hem de. hepsiburadadan modem aldım 5 günde anca geldi ümraniyeden. saygılar burdan yurtiçi kargoya.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 NolaxThensbane said: Ptt kargo anlaşmalı mı acaba firmalarla? firmalarla anlaşmalı mı bilmiyorum ama, diğer kargo şirketleri firmalara fazla yalakalık yapıyor onu biliyorum.
gecko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sözüm pati dışarı, ya sizler çok kargoyu kullanıyosunuz ya da kötü şans var üzerinizde. çok ptt-kargo vs. kullandım 1 kere bile sorun yaşamadım.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Geçen cumartesi apartmana giriyordum kapıda kurye var uzaktan görüyorum, geldi zili çaldı 10 saniye bekledi sonra gitti. Ulan bekle bi açacak belki
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Tamamen şans şu kargo işi yurtdışından atlantikte 1günde gelen kargo trde 2 hafta oyalanabiliyor şehiriçi gelmesi gerekn kargo 5gün sürebiliyor tamamen kargocuların mallığı. Yurtiçini kullanmamamın sebebi ise bedava kadın ürünleri katalogları vs kitliyor firmayı.Bir keresinde gece 12de gelmişti kargo
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yurt ici kargo subesi = kenar mahalle bakkali farki yok.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Fistan said: şubeye göre değişiyor en iyi kargo şirketi dediğin yer bile yapıyor bazı aksaklıklar burası türkiye. amerikada elektronik bir ürün almıştık ,valla pek farkı yoktu. sabah okula giderken apartmanın önüne atılmış buldu arkadaş hiçbir şekilde haber vermemişlerdi : ) burda olsa çalınmıştı ama Longshanks said: ulan topu topu 20 tohum gelecek çektiğim çileye bak tohum takılabiliyor gümrükte gg olabilir.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yurtici kargo evimi bulamiyo once kadikoye ordan erenkoye yolluyolar ben orayi arayip kargonun suadiye $ubesine gondermelerini istiyorum falan. 4+ gun suruyor bu i$lem.
Öne çıkan mesajlar