orucbabaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 slm arkadaslar benim nokia n95 8go, n900 ve e75 tlf lari icin navigation programiariyorum yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ovi maps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 maxicepte muhtemelen çeşit çeşit vardır, şu an bakmaya üşendim ama ufak bi araştırmayla falan bulabilirsin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 nokia'da alternatife pek gerek yok, direk ovi kullanabilirsin rahatlıkla. ovi'nin desteklemediği nokia modeli var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ayfonda ovi olsa direk imba olurdu. o derece iyi bir navigasyon ovi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orucbabaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 cok arastirdim ama programlarini acamadim.ovi navigationumu sozlesmeli tlf aldiginda 3 aylik bedava sonra ucretli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar