ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 2 gün önce mülakata cagırıldım ..... 1 kişi alınıcakmıs yaptıgım hesaba göre 50 kisi ile görüsmüs olabilirler toplam 1/50 adadsdads cıkınca biz seni ararız felan dediler olumlu yadao olumsuz için bu laf alınmıcak anlamına gelio dimi uygun olunsa başka laf deniomuş galiba :S mulberry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 1vs1 kaldıysan o laf işe alınmadığın anlamına gelmez. 1vs50 isen gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 90% olumsuz. ama senin mulakat sırasında anlamıs olman lazım nasıl gectigini, kabul edilme sansını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 walla güzel güze sohbet edip ayrıldık 30-40 dk oturduk ................ asdasadas walla 1 kişi alınıcak işe ama benim tahminim bunlar görüşmek için 50 kişi çağırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Eğer olumlu olumsuz cevap vericez demişlerse ararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Milletle 45-50dk mülakat yaparlarken benimle 15dk falan sürmüştü mülakat, sonra da ararız seni demişlerdi. Oldu/olmadı diye ararız demişlerdi, aramışlardı sonra beni. Benim olmuştu ama olmayanları da aramışlardı. Çok bir şey ifade etmez bence o söyledikleri, habersiz bırakmayız demişlerdir diğer işlerini de ona göre ayarlayacağını düşünerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 peki işe alındın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ispatipapaz said: walla güzel güze sohbet edip ayrıldık 30-40 dk oturduk ................ asdasadas walla 1 kişi alınıcak işe ama benim tahminim bunlar görüşmek için 50 kişi çağırdılar herkesle 30-40 dk konuşcaklarını sanmıyorum. bu iyi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar