Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 cata ile şansımı alliance denemek istiyorum. Arama yap demeyin arama sistemi bozuk. Bende en öndeki bir kaç sayfadaki konu başlıklarına baktım göremedim. Varmıdır türklerin yoğun olduğu bir server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Tamam sğl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 rica ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 açılmıştı paticik yanılmıyorsam ravencrest ve dunemaul demişlerdi, ama bi de sen oku topiği derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 teşekkürler stimpak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 teşekkürler stimpak. Okuyalım mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ravencrest sağlam görünyor 4 tane guild fealn gördüm. Battlegroup u inceliyorum. Server ve oyuncuları hakkında söyleyebilecek birşeyleri olan varsa dinlemeyi isterim :P. Körü körüne kasıp oynamak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 frostmane gibi orada da 2k+ sıralar görülüyor demişlerdi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 buldum guild isimlerini. netdende haklarında biraz bilgi edindim. Haklarında bazı önyargılarım oluştu. "Öncelikle üye alımlarında dikkat ettiğimiz konu oyuncunun online süresi, tabiki tecrübe ve gearde oyuncuda aradığımız diğer özellikler (diğer özellikler yazılmamış" Bunların hiç birisine girmiyo bile sayılırım. online sürem: ne kadar istersem o kadar ama hayatımı oyuna adamak istemem. tecrübe : pvp ye yönelik. raid pek yapmadım. gear : yeni karakter açıyoruz bismillah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ravencreste akşam 18.00'da 2887 kişi sıra ve 302 min idi, 21.00'da 752 kişi ve 112 min idi, 23.00'da 140 kişi ve 32 min idi. 00.00'da girdim. 2 dungeon yapıp yattım. Sanırım locked diyormuş server listesinde. Eğer imkanın varsa gelme, gidersen de nereye gittiğini yaz belki biz de geliriz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Alliance dedim ama ortam yok sanırım pek. Stormscale de bir horde guildi gördüm, serverda sıra varmış, sıra gelince girip bi online oyuncularına bakacam. Şöyle birşey http://bondedbyblood.net alliance için araştırıyorum henüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Yanlış konu mesajım silinsin lütfen. Üsteki guilde felanda gitmedim. Halen guild bakıyorumda :) Konuyu gereksiz yere çıkartmış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar