Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modemi kapatıp açmadan, Success'de kalması...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende olan bir problem mi bilmiyorum, ama bilgisayarı baştan başlatınca, modemi kapayıp açmazsam, şifreyi yazdıktan sonra, Success'de kalıyor ve bekleyince, Realm seçme menüsü geliyor ama bir türlü connected olmuyor...

Not: Modemim Airties 5450

Çözümü bilen ?
Mesaj tarihi:
Yap yap öyle bir anlattim ki, zamanında , 444 0 375 i arayınca, "internet kesildi" diyorduk onlarda "Modemin fişi takılı mı ? " diyorlardı... ;))

Benim anlatışımda o tarz oldu :))
Mesaj tarihi:
evet aynı sorun bendede var hala bi çözümünü bulamadım.bulan olrsa haber verin plz.technical supportta da herhangi bi dalga yok bu konuda
cok ayar edici bi durum
Mesaj tarihi:
bendede öyle şeylerler oluyodu karspersky den bişi yaptım düzeldi wow u güvenli program olarak mı işaretledim bişi yaptım hatırlamıyorum şimdi. otarz bişi varsa sendede ondan olabilir.
Mesaj tarihi:
bende de oldu aynı şey.forumda buldum bi çare denedim oldu.önce launcher ayarında oyun esnasında downloadu kapatın.sonra da oyunu wow.exe den çalıştırın, launcherdan değil.
Mesaj tarihi:
Blue postlarda da vardı aynı sorun, ama sanmıyorum onlarda Airties kullansın :))

2.olarak virus programı kullanmıyorum, Windows 7 kullanıyorum... Şu exeden başlatma olayını deneyim...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bunun tam bir çözümü yok mudur? modeme reset atma şansım her daim olmuyor, wow'dan çıkmamak için de ne restart atabiliyorum ne kapayabiliyorum laptopı çünkü çıkınca bir daha login olamıyorum.
Mesaj tarihi:
Linksys modemimi taktım, onda böyle bir problem yok.

Ama ayıptır sölemesi, 1-1.5 sene önce en pahalı modemlerden biri olan Airties 5450 ile problem yaşıyorum + ağustos ayından açık olan arıza kaydım var, Ps3 COD-4 multiplayerına yine bu modemle giremiyorum. Çözüm olarak UPNP yi kapatın dediler o zaman da, acayip lag oluyor oyunda... Airties çalışanları ilgileniyorlar...

Anlyacağınız bu mopdemde bir problem var... Ve çözümü bulamadım...
Mesaj tarihi:
Aynı sorun bende de yaşandı modemden olma olasılığı yüksek gibi geliyor ama artık proxy kullanıyorum (WTFast)öyle bir sorun kalmadı. Bence türkiyedeki iplerden de kaynaklanabilir diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Efsun said:

Aynı sorun bende de yaşandı modemden olma olasılığı yüksek gibi geliyor ama artık proxy kullanıyorum (WTFast)öyle bir sorun kalmadı. Bence türkiyedeki iplerden de kaynaklanabilir diye düşünüyorum.

Aynen wtfast kullanmaya basladim bende, duzeldi. (ulan casual casual oynayalim dedik gene gittik aldik wtfast'i, allah sonumuzu hayir etsin :)
  • Yeni Oluştur...