Fefe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bende olan bir problem mi bilmiyorum, ama bilgisayarı baştan başlatınca, modemi kapayıp açmazsam, şifreyi yazdıktan sonra, Success'de kalıyor ve bekleyince, Realm seçme menüsü geliyor ama bir türlü connected olmuyor... Not: Modemim Airties 5450 Çözümü bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 espri yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yap yap öyle bir anlattim ki, zamanında , 444 0 375 i arayınca, "internet kesildi" diyorduk onlarda "Modemin fişi takılı mı ? " diyorlardı... ;)) Benim anlatışımda o tarz oldu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 firewall yada port sorunu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 aynısını arkadaşımda söledi "haddi lan uydurma" demiştim sorunun cözümünü duyunca ama bak başkasıda yaşıomuş demekki ahah cözüm bulursan haber ver =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 evet aynı sorun bendede var hala bi çözümünü bulamadım.bulan olrsa haber verin plz.technical supportta da herhangi bi dalga yok bu konuda cok ayar edici bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bendede öyle şeylerler oluyodu karspersky den bişi yaptım düzeldi wow u güvenli program olarak mı işaretledim bişi yaptım hatırlamıyorum şimdi. otarz bişi varsa sendede ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 aynı marka modem aynı sorun .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bende de oldu aynı şey.forumda buldum bi çare denedim oldu.önce launcher ayarında oyun esnasında downloadu kapatın.sonra da oyunu wow.exe den çalıştırın, launcherdan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 abi deniyorum olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Blue postlarda da vardı aynı sorun, ama sanmıyorum onlarda Airties kullansın :)) 2.olarak virus programı kullanmıyorum, Windows 7 kullanıyorum... Şu exeden başlatma olayını deneyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 olmadı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya bunun tam bir çözümü yok mudur? modeme reset atma şansım her daim olmuyor, wow'dan çıkmamak için de ne restart atabiliyorum ne kapayabiliyorum laptopı çünkü çıkınca bir daha login olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Linksys modemimi taktım, onda böyle bir problem yok. Ama ayıptır sölemesi, 1-1.5 sene önce en pahalı modemlerden biri olan Airties 5450 ile problem yaşıyorum + ağustos ayından açık olan arıza kaydım var, Ps3 COD-4 multiplayerına yine bu modemle giremiyorum. Çözüm olarak UPNP yi kapatın dediler o zaman da, acayip lag oluyor oyunda... Airties çalışanları ilgileniyorlar... Anlyacağınız bu mopdemde bir problem var... Ve çözümü bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ayni modem ayni sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Aynı sorun bende de yaşandı modemden olma olasılığı yüksek gibi geliyor ama artık proxy kullanıyorum (WTFast)öyle bir sorun kalmadı. Bence türkiyedeki iplerden de kaynaklanabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 şu an geçerli olan en basit çözüm launcher exe yerine wow.exe den açmak.sıkıntı cıkarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Efsun said: Aynı sorun bende de yaşandı modemden olma olasılığı yüksek gibi geliyor ama artık proxy kullanıyorum (WTFast)öyle bir sorun kalmadı. Bence türkiyedeki iplerden de kaynaklanabilir diye düşünüyorum. Aynen wtfast kullanmaya basladim bende, duzeldi. (ulan casual casual oynayalim dedik gene gittik aldik wtfast'i, allah sonumuzu hayir etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 kaijadın dediği gibi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 onun da bir faydası yok ki. ben çözümü wow'u kapatmak yerine sadece logout olmakta buldum, 3 gündür sorunsuz gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar