dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 buldum, aldım, kardeşim kullandı. du bi ara uğrayım. gönderim yapıyorlarsa yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Eczaneden aldıysan burada tanıdık eczacıya da getirtiriz olmazsa. İşe yaradı mı? İçine ne koydunuz? Kaç para? Neden bu konuyu troller durumundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yok eczane değil, şu yoga merkezinden aldım 12lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 o resimdeki herif gibi olabilmek için kafadan 2-3 yıl lazım gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bi de şeyi sorayım ben. Obez olmayan ama kilolu olan birisinin kilo verip mi kas yapması daha iyidir ya da kolaydır yoksa yağlar kasa çevrilir mi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 2x1 ile 2x5 hiç bi işime yaramaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi herkesin kas yapısı farklı,kimse o adam gibi olamaz.çalışıp yaparsan vücudu belki adamdakinden daha şekilli kasların olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Pickles said: Bi de şeyi sorayım ben. Obez olmayan ama kilolu olan birisinin kilo verip mi kas yapması daha iyidir ya da kolaydır yoksa yağlar kasa çevrilir mi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kiloyu kasa çevirmek gibi bi durum yok yağ oranını düşürür ağırlık çalışırsın kasların belirgin olur.Tamamen irade disiplin ve diet üzerine kurulu bi döngü. ps : hali hazırda spor bölümünde konu var ve baya bir muhabbet dönmüş oradan devam et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kilolu birinin önce biraz kilo vermesi sonra kas çalışması gerek bence.Zaten kilo vermek için spor yaparsan bir şekilde kas yapma çalışmalarını da başlatmış olursun.Biraz kilo verip fit olduktan sonra vücud çalışmak daha iyi. Pickles said: Pickles said: Bi de şeyi sorayım ben. Obez olmayan ama kilolu olan birisinin kilo verip mi kas yapması daha iyidir ya da kolaydır yoksa yağlar kasa çevrilir mi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 dasaaa said: ağırlık ya da tekrar değil İRADE! bi de eye of the tiger tabii evet fırtına varken caddebostan sahilde patlayan dalgaların arasında koşmak :D:D paha biçilemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 lan koskoca spor genel bölümünde bu konu konuşuluyor beni mi beklediniz, denyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 zeper said: kilolu birinin önce biraz kilo vermesi sonra kas çalışması gerek bence.Zaten kilo vermek için spor yaparsan bir şekilde kas yapma çalışmalarını da başlatmış olursun.Biraz kilo verip fit olduktan sonra vücud çalışmak daha iyi. Pickles said: Pickles said: Bi de şeyi sorayım ben. Obez olmayan ama kilolu olan birisinin kilo verip mi kas yapması daha iyidir ya da kolaydır yoksa yağlar kasa çevrilir mi direk her ikisi de ayni anda olur. haftanin 3 gunu cardio 2 gunu agirlik cali$irsin, olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Pickles said: ya şimdi gerçeği kabullendim ben o eleman gibi kaslarım hiçbir zaman olamayacak ama hani ağırlıkla mı yoksa tekrarla mı olacağını merak ettim olur yaşın 22-23 ü geçmediyse haftada 3 günlük antremanla 1-1,5 yılda olacak işler.Bu sürede düşük tekrar yüksek ağırlık çalıştığın programlar da olacak.Düşük ağırlık yüksek hız ve tekrar çalıştığın zaman da olacak ve tabi kardiyo eksik edilmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar