Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağırlık Seti

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Kiloyu kasa çevirmek gibi bi durum yok yağ oranını düşürür ağırlık çalışırsın kasların belirgin olur.Tamamen irade disiplin ve diet üzerine kurulu bi döngü.

ps : hali hazırda spor bölümünde konu var ve baya bir muhabbet dönmüş oradan devam et bence.
Sosyal ağlarda paylaş

kilolu birinin önce biraz kilo vermesi sonra kas çalışması gerek bence.Zaten kilo vermek için spor yaparsan bir şekilde kas yapma çalışmalarını da başlatmış olursun.Biraz kilo verip fit olduktan sonra vücud çalışmak daha iyi.
Pickles said:

Pickles said:

Bi de şeyi sorayım ben. Obez olmayan ama kilolu olan birisinin kilo verip mi kas yapması daha iyidir ya da kolaydır yoksa yağlar kasa çevrilir mi direk
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

kilolu birinin önce biraz kilo vermesi sonra kas çalışması gerek bence.Zaten kilo vermek için spor yaparsan bir şekilde kas yapma çalışmalarını da başlatmış olursun.Biraz kilo verip fit olduktan sonra vücud çalışmak daha iyi.
Pickles said:

Pickles said:

Bi de şeyi sorayım ben. Obez olmayan ama kilolu olan birisinin kilo verip mi kas yapması daha iyidir ya da kolaydır yoksa yağlar kasa çevrilir mi direk

her ikisi de ayni anda olur. haftanin 3 gunu cardio 2 gunu agirlik cali$irsin, olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Pickles said:

ya şimdi gerçeği kabullendim ben o eleman gibi kaslarım hiçbir zaman olamayacak ama hani ağırlıkla mı yoksa tekrarla mı olacağını merak ettim

olur yaşın 22-23 ü geçmediyse haftada 3 günlük antremanla 1-1,5 yılda olacak işler.Bu sürede düşük tekrar yüksek ağırlık çalıştığın programlar da olacak.Düşük ağırlık yüksek hız ve tekrar çalıştığın zaman da olacak ve tabi kardiyo eksik edilmeyecek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...