Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en nefret ettiniz çizgi karakter...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alla alla hulku niye sevmiyonuzki en bi delikanlı çizgi film karakteri :-P hastasıyım :)

tweety, jery, richy rich berbat yaratıklar.
tsubasa ve beyblade deki bütün karakterlerden de tiksinmiştim. beverly hills miydi plajda geçen bi tane vardı ordakiler de rezaletti.

[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 15 Ağustos 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ascraeus, 06 Ağustos 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
heralde bı tek buna uyuz oluyorum
tıpe bak ya

sölediklerin cinayet sebebi ya böle kutsal bir çizgi karakter böle deli espiriler olan bir çizgi filme bok atmak falan :) kaç sen bence :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
sünger bob guseldır :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
1-heckle ve deckle (seslendirenlerinede gıcık olurdum zaten)
2-cyclops (x-men'deki en gıcık adam bence)
3-mighty mouse (kardeşim neden hep kedileri dövüon git birazda farelerde ara suçu!)
Mesaj tarihi:
walter melon[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
ülker golf + teletabis..

ikisininde hiçbir amacı yok..

hele o teleb.klar..

sürekli patır patır bişeyi andıran püre yiyip oyun oynuyorlardı..hiçbir amaçları yok yani..[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi..

Christoph Vassel..Nactarum..
Mesaj tarihi:
Şimdi bi kere bulaşık süngerimize kimse laf atamaz! Bu böyle biline!

Golf -( acaip mantık dışı, sağlıklı olması gereken bu karakterin yarım dünya göbeği var, ağzını her açtığında saçma sapan yörünge dışı laflar sarfediyor, beyaz bir b.ka benziyo uzaktan bakınca, yaratılır yaratılmaz "merhaba düünyaaa!" ( 2 saniye önce yaratılıyo ve coğrafyası mükemmel... ilginç)diyor ve ardından bir tane daha saçma laf ediyor ve ben dumur oluyorum. Prof buna hoşgeldin golfretti diyor bu göbekli beyaz b.k " dostlarım bana golf der" diyor. (Lan sen 2 saniye önce yoktun, dondurmaydin be güzelim!)Daha saçmalıklarını sıralamaya kalksam çok uzun sürer mesaj. Neyse ben diğer tiksirinç karakterlerimize geçeyim. Pokemonlar. Adı neyse sürekli onu söylüyorlar.
-Pika pika pikaaa!!
-balba! balba-zar!
-Pi pika pika pikaaa!
-balbaaaa...
Süpermen, Cyclops. Allahım ya bir tek, ışın çıkarabilen bi adam ya bu cyclops. Hiç doru dürüst özelliği yok?Süpermene gelince süpermenin süper kahraman güçleri dışında herşeyine uyuzum. Saçına, kırmızı donunumsu kıyafetine, telefon klübesinde giyinmesine, hikayesine...[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Tele tubbies

Tinkky winkyy
DİPSY
lALA
POOOO[signature][hline]Madcat..
Üzdün yeter üstüme varma,
Soru sorma biliyorsun,
Mazeretim var.
Boş konuşma görüyorsun
Asabiyim ben...!!!
Mesaj tarihi:
ülker golf bence sperme benzio, dimi? (spermin argoda anlamına daa cuk otutuo :lol: )
yoksa ben mi sapıkça düşünüom??

saygılarımla...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
ulan niye aklıma getirdin sabah sabah.
*!hüzünlenir veletken izlediği çizgifilimleri hatırlar*:(
Ulan zamanında adam gibi transformers vardı, red kit'in izlemediğim bölümleri vardı, tsubasa'nın küçüklüğü vardı, ooooffffff offff efkarlandım. Rakı getirin lan bomboş işler uğruna heba ettiğim çocukluğuma içecem.:(:hrr::([signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 27 Ağustos 2004 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 27 Ağustos 2004 00:48 tarihinde demiş ki:
Superman ve Batman ile ilgili bir laf vardı

- Eğer bu ikili o kadar zeki ise neden iç çamaşırlarını giysilerinin üzerine giyiyorlar

heheheheh, süper yaw, kırıldım cidden gülmekten...

saygılarımla...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
said:
drizzt_chosen, 26 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
ülker golf bence sperme benzio, dimi? (spermin argoda anlamına daa cuk otutuo :lol: )
yoksa ben mi sapıkça düşünüom??

saygılarımla...

yok abi beyaz b.k o ;)[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
  • Yeni Oluştur...