Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 alla alla hulku niye sevmiyonuzki en bi delikanlı çizgi film karakteri :-P hastasıyım :) tweety, jery, richy rich berbat yaratıklar. tsubasa ve beyblade deki bütün karakterlerden de tiksinmiştim. beverly hills miydi plajda geçen bi tane vardı ordakiler de rezaletti. [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Ağustos 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: ascraeus, 06 Ağustos 2004 00:30 tarihinde demiş ki: heralde bı tek buna uyuz oluyorum tıpe bak ya sölediklerin cinayet sebebi ya böle kutsal bir çizgi karakter böle deli espiriler olan bir çizgi filme bok atmak falan :) kaç sen bence :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sünger bob guseldır :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 jiguli pab mı ne vardı oda cok sinir[signature][hline] .: DeviantArt :. my world my reality
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 1-heckle ve deckle (seslendirenlerinede gıcık olurdum zaten) 2-cyclops (x-men'deki en gıcık adam bence) 3-mighty mouse (kardeşim neden hep kedileri dövüon git birazda farelerde ara suçu!)
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: vitae, 17 Ağustos 2004 18:28 tarihinde demiş ki: ülker golf Aynen..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Golf suxxxx[signature][hline]Lil'Alur for Shar
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 çizgi karakter değil ama power rangers sa felaket kıl kapardım birde aynı adamın(saban mıdır nedir) aptal diğer çizgi filmleri
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 walter melon[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kirby,şeker kız candi,heidi, eek teh cat ve teletubbies
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ülker golf +1[signature][hline]The dream is true...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ülker golf + teletabis.. ikisininde hiçbir amacı yok.. hele o teleb.klar.. sürekli patır patır bişeyi andıran püre yiyip oyun oynuyorlardı..hiçbir amaçları yok yani..[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Christoph Vassel..Nactarum..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Şimdi bi kere bulaşık süngerimize kimse laf atamaz! Bu böyle biline! Golf -( acaip mantık dışı, sağlıklı olması gereken bu karakterin yarım dünya göbeği var, ağzını her açtığında saçma sapan yörünge dışı laflar sarfediyor, beyaz bir b.ka benziyo uzaktan bakınca, yaratılır yaratılmaz "merhaba düünyaaa!" ( 2 saniye önce yaratılıyo ve coğrafyası mükemmel... ilginç)diyor ve ardından bir tane daha saçma laf ediyor ve ben dumur oluyorum. Prof buna hoşgeldin golfretti diyor bu göbekli beyaz b.k " dostlarım bana golf der" diyor. (Lan sen 2 saniye önce yoktun, dondurmaydin be güzelim!)Daha saçmalıklarını sıralamaya kalksam çok uzun sürer mesaj. Neyse ben diğer tiksirinç karakterlerimize geçeyim. Pokemonlar. Adı neyse sürekli onu söylüyorlar. -Pika pika pikaaa!! -balba! balba-zar! -Pi pika pika pikaaa! -balbaaaa... Süpermen, Cyclops. Allahım ya bir tek, ışın çıkarabilen bi adam ya bu cyclops. Hiç doru dürüst özelliği yok?Süpermene gelince süpermenin süper kahraman güçleri dışında herşeyine uyuzum. Saçına, kırmızı donunumsu kıyafetine, telefon klübesinde giyinmesine, hikayesine...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 -hulk -gold -tele tubbies[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Tele tubbies Tinkky winkyy DİPSY lALA POOOO[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ülker golf bence sperme benzio, dimi? (spermin argoda anlamına daa cuk otutuo :lol: ) yoksa ben mi sapıkça düşünüom?? saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
grifter Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Vernel reklamlarındaki hoplayıp, zıplayan oyuncak ayı.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Superman ve Batman ile ilgili bir laf vardı - Eğer bu ikili o kadar zeki ise neden iç çamaşırlarını giysilerinin üzerine giyiyorlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 auhauahauu[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Smurfs kahraolsun sirinbaba yasasın gargamel ey gidi gunler bakıyomda 1 omur gecti bunlarla
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ulan niye aklıma getirdin sabah sabah. *!hüzünlenir veletken izlediği çizgifilimleri hatırlar*:( Ulan zamanında adam gibi transformers vardı, red kit'in izlemediğim bölümleri vardı, tsubasa'nın küçüklüğü vardı, ooooffffff offff efkarlandım. Rakı getirin lan bomboş işler uğruna heba ettiğim çocukluğuma içecem.:(:hrr::([signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 27 Ağustos 2004 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: screamer, 27 Ağustos 2004 00:48 tarihinde demiş ki: Superman ve Batman ile ilgili bir laf vardı - Eğer bu ikili o kadar zeki ise neden iç çamaşırlarını giysilerinin üzerine giyiyorlar heheheheh, süper yaw, kırıldım cidden gülmekten... saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: drizzt_chosen, 26 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki: ülker golf bence sperme benzio, dimi? (spermin argoda anlamına daa cuk otutuo :lol: ) yoksa ben mi sapıkça düşünüom?? saygılarımla... yok abi beyaz b.k o ;)[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Öne çıkan mesajlar