Kevinromeo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Merhaba Arkadaşlar, Boulderfist te oynayan türk arkadaşlar varmı ? Maksat muhabbet beraber dungeon yapmak için soruyorum.Horde tarafındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ben warim nickim Subsky ancak bir suredir girmiyorum.Frostmane e patilerin yanina gecsemmi die dusunmekdeyim bir suredir.Boulderfistin durumu ne? Bu arada ally im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yazmayı unutmuşum ben horde tarafındayım.Bence server ın durumu güzel sadece türk e denk gelmedim hiç.Ama sıra bekleme derdi felan yok.Mob kavgasıda olmuyor ondan güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ally olsaydın yaklaşık bi 20 kişi türk gurubumuz var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hepte ally lar çıktı boulder den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Benim bildigim horde tarafında da Turkler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 işte bende onları arıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 boulderfist ilk acildiginda orda 60 olan ilk warlock bendim hala 60 olarak duruyorum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ally tarafı nasıl? Pug çıkıyor mu rahat? BG'lerin gelme süresi nedir catadan sonra var mı fikir verecek biri :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 /summon Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Boulderfist'te 2 sene önce falan horde'da türkler vardı. Bizim guild vardı Hope bi 20 türk + 20 yabancı (TBC zamanı) Bir de RESERVED diye turk only bir guild vardı baya bi sayıda casual türk Şimdi nedir bilmiyorum ben dunemaul'dayım orda herkes türk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bende varım bende varım ! nick Gainsbourg , maykandros bayadır igrimordum oyuna patch henüz bitti girip bismillah başlıycaz farming q lara bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 herkez unuturda ben geri kalırmıyım ! Horde baba goyver gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bizim koca guild vardı bi aralar horde tarafında tr gild i sonra gavur alalım raidler rahat cıksın dedik patladı guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çok şükür patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 laf ebeliği yapma . amokaçi kusarım üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoned Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 horde tarafinda guildimiz var bizimde ciddi oynayan arkadaslar bana ulasabilir :) oyundaki karakter ismi : wowable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 :D seni tanıyorum zaten wowable ben nototem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Phizzy ucuzu. Bırak sen boulderfisti atla gel stormscale e. 10 menlik raid kadrosu kurmaya çalışıyoruz. 9 kişiyiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bahsettiğiniz boulderfist benim oynadığım boulderfist olamaz sanırım ya iğrenç bir server boulderfist. Horde ally balance diye birşey yok. Bg sıraları ve battlegroupu da oldukça kötü bence. Ayrıca acaip boş bi server. Ha ama ben oynamaya devam ediyorum 3-5 arkadaşımla. Phantaso veya Incinvicbull'da online olurum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 DA2019 said: Phizzy ucuzu. Bırak sen boulderfisti atla gel stormscale e. 10 menlik raid kadrosu kurmaya çalışıyoruz. 9 kişiyiz. :) phizzy şuanda askerde :D:D:D mayısta gelip guild in basına tekrardan gececek....şimdilik 10 kişiyiz ama iki arkadaş giyinme aşamasında sonra raid lere başlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://ironbound.guildomatic.com/ Komple türk olan bir guild yoktu biz yaptık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar