ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 İki yıl önce aldığım hp pavilion dv6 laptop durup dururken kapanmaya başladı. Bu olduktan sonra bilgisayarı formatladım ama hala sorun devam ediyor. Wow oynarken falan çat diye kapanıyor. Fan problemi olabilir dediler, zaten bu modellerde genelde ısı sorunu oluyor ama bilmiyorum. Benzer problemlerle karşılaşanlar var mı? Ne önerebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 welcome to the club. bi gun sabah bilgisayarın açma duğmesine basıpta hiçbir tepki alamazsan şaşırma. ayrıca soğuk kış gecelerinde ellerini ısıtmak için kullanabilirsin artık bilgisayarını. wow oynarken kapanma falan daha başlangıç. ben ekstra fan almak yerine 2 3 tane cd kutusundan yukselti yapıp usb klavye ile kullanıodum eski hp'mi. bide son bi tavsiye bi daha hp alma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kaçak win7 den de olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 mokoko said: welcome to the club. bi gun sabah bilgisayarın açma duğmesine basıpta hiçbir tepki alamazsan şaşırma. ayrıca soğuk kış gecelerinde ellerini ısıtmak için kullanabilirsin artık bilgisayarını. bide son bi tavsiye bi daha hp alma. :D HPlerin hepsi kötü mü ya böyle ısınıyomu yoksa bazı modeller mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 pavillionlar sanırım. ama olsun. bnm şu pavillion maceramdan sora hp fobim başladı. bi daha hayatta almam hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kaçak win7 yi yeni düzelttim sanıyorum formatla. hpler genel olarak böyle evet ama almış bulunduk bi kere :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://www.exa.com.tr/hp/tasinabilir_bilgisayarlar/hp_pvl-323-12892.html hmm bunu almayı düşünüyodum aklımı karıştırdın şimdi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Hplere belli olmuyor bazi modelleri gercekten cok net.Ben 2 tanesine denk geldim suana kadar.Alirken kendinizin de biraz ellesip kurcalamasi lazim mesela benimkinin dis kaplamasi guzel bi metal isinmiyo adam gibi. Buarada kacak windows 7 durduk yere pcyi kapatir mi gercekten ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 fan spreylerinden al bence toz kacmistir benimde ole oldu aldim kullandim dzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bendede hp var, aynı problemi yaşıyodum, geçen teknosadan baya ince bi logitech laptop cooler aldım (30 lira falan, usb girişli ve incecik ), şuan hiç problem yok. kapanma falan ilk defa duydum, bu laptopdan öncede hp vardı, yaklaşık 8 senedir falan hp kullanıyorum ama o problemle hiç karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar