Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 İlk fatura elimize ulaşmamış 2 gün önce kesildi adsl. Dün ödedik hala gelmedi. Yardım hattını arıosun 555 29 68'e fax çek diolar hiçbişi sormadan. Fax çekmeden gelmiomu bu şimdi ? Aynı olayı yaşayan oldumu aranızda ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 adsl de değilde kablo nette yaşamışlar http://forum.paticik.com/view.php?id=86163[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 adam fax diyor bana, ben de evde fax yok diyom ehueh laf da anlamıyor ki kablonetteki adam. "yok siz paranızı ödememiş gözüküyorsunuz" felan filan.. almanyaya gidip ordaki telekomcuları Türkiye'ye getirsek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 catstrach aynısı bende var. bizim ofiste 256k ve evde 256k var. ofisin faturası gelmiş ödemişler. evin faturası gelmemiş bizimkiler de sallamışlar . 2 gün önce netteyken durduk yere kesildi birden elektrikler kesilir gibi. aradım işte dedim böle böle. burda veznemiz var. gelin yatırın dediler. yatırırsam ne zaman acılır dedim. yatırdıgınız günün akşamı acılması lazım dediler. he ok o zaman dedim bende . bekliyor şimdi[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hah elma işte bizim evde 256 dükkanda 128 var. Dükkandakine ilk ve ikinci fatura geldi. Evdekine ilk fatura gelmedi. Hane şu port açma parası dahil olan. 2. yi ödedik. İlkinide gidip ödedim dün öğlen. Bugün akşam oldu hala yok. Şimdi arayıp borç gözüküomu baktıracam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Off ya, aradan nasıl fax çekecezki sürekli meşgul.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fax cekme abi. direk gidiceksin vezneye . benim numaram bu borcum ne kadar. şuşu dicek. tamam ödiceksin. eywallah diceksin. faxla falan ne uğraşıcan kasma hiç[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 valal bize fatura gelmiyor 2 aydır birden kesildi, gittim ödedim öteki gün açıldı[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 faz çektim akşam dün akşam açıldı. Kardeşim netteydi dialup olarak. Benim odaya geldi dedi senmi kestin bağlantıyı yok dedim bi baktım adsl modeme link sabit data ışığı yanıp sönüo hehehe. ADSL gelmiş direk dialup bağlantıyı koparmış :D NOT: borcu faxla sormadık. Borcu 2 gün önce zaten ödemiştim. Niye açılmadı diye makbuzu faxladık. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 27 Ağustos 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar