reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 mesela bi isten digerine gececeksiniz, ama daha su an calistiginiz sirketin haberi yok e yeni sirket referans icin sizin bulundugunuz sirketi arayip bole bi eleman geldi sizden ne diyosunuz diyor mu? yoksa yeni sirketede solemiyomusunuz? e solemediniz su anda issizim dediniz ileride fln cikarsa yalan solediginiz o zaman rencide olurlarmi? :D nasi ayarlaniyo bu isler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yeni gittiğin şirkete işsizim nası diceksin hacı. sgk da çıkıyo nerde çalıştığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 profesyonelsen ayrılacağın yere haberini veriyorsun, iş görüşmesi gittiğin yer için de şu an çalıştığın bi yer olduğunu ancak ayrılacağını belirtiyorsun. iş verenin keyfine kalmış arayıp aramayacağı, referans olarak ne söyleneceği de mevcut çalıştığın yerin insiyatifine kalmış, dolayısıyla mevcut yerle olan ilişkine göre değişebilir herşey. öbür türlü onu sakliyim, buna haber vermiyim falan iş hayatında bi yere götürmez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 reyou said: mesela bi isten digerine gececeksiniz, ama daha su an calistiginiz sirketin haberi yok e yeni sirket referans icin sizin bulundugunuz sirketi arayip bole bi eleman geldi sizden ne diyosunuz diyor mu? yoksa yeni sirketede solemiyomusunuz? e solemediniz su anda issizim dediniz ileride fln cikarsa yalan solediginiz o zaman rencide olurlarmi? :D nasi ayarlaniyo bu isler?yapman gereken şey basit şuan da çalıştığın yere bunu söyleyip referans olmasını isteyeceksin biraz risk ama böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ne bilim hic ole bi tecrubem olmadiki ondan soruyom :) e abi o zaman aramazlar o zaman referans icin fln bide sey var eski sirketinizden kovuldunuz diyelim, onu referans olarak vermek sacma olmazmi, sonucta patron ben bu adami bize fazla geldigi icin kovdum demezki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hala çalıştığın yeri arayıp sormazlar sen referans vermediysen. abuk subuk bi yerde çalışmadığını varsayıyorum tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yok oyle birşey rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sen referans vermesen bile ararlar bu adamla çalışcaz biz nası bi adam bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 reyou said: ne bilim hic ole bi tecrubem olmadiki ondan soruyom :) e abi o zaman aramazlar o zaman referans icin fln bide sey var eski sirketinizden kovuldunuz diyelim, onu referans olarak vermek sacma olmazmi, sonucta patron ben bu adami bize fazla geldigi icin kovdum demezki ?eee yani kovulduysan çok iyi anılarla olmadığı aşikar saçma olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 patronu vermek zorunda değilsin her zaman referans için. üstün olan yada yine yüksek seviyede olan tadığın aranın iyi olduğu birilerini verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 çalıştığın yerin adını belirtmen referans anlamına gelmez zaten sözlü görüşmede sordukları sorudan bitanesi ayrılma sebebiniz nedir. hatta ciddi iş cv lerinde şirketlerden ayrılma sebepleri de belirtilir ki yanlış anlaşılmalara mahal verilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bi arkadaş dönücem ben diyip öğlen iş yerinden çıkıyor. budur.. sonra öbür tarafta çalışmaya başlıyor. bıraktığı yer de akmerkezin ön kapının karşısındaki cadde var ya.. hah onun üstünde bi inşaat firması.. adını vermeyelim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aç kendi şirketini kafan rahat olsun yazık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 diğer şirket seni her şeyinle kabul ediyorsa ceketini alıp çıkıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 mevcut çalıştığın yere haber vermiyosun, referans da vermiyosun. bu kadar basit. hadi tuttun şirketine ben ayrılıcam dedin. referansı da verdiler. e gittiğin yer seni kabul etmedi. mevcut şirketin de bu adam gidici deyip seni kapıya koyarsa napacan? iş dünyası bu, iyi düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hiç bi profesyonel şirket kalkıp da başka şirkette çalışmakta olan adamın iş yerini referans için aramaz, bu bilinen bi racondur yani kimse öyle bi halt etmez iş için başvurduğun yer abuk bi yer değilse. sen sadece şu anda burada çalışıyorum diye belirt yeter, referans olarak da yazma gidip tabii. çalıştığın yerin bilmesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ulan ben de şu an ikilemdeyim. kasım başında iş değiştirdim. şimdi bi yere cv göndericem ama cv de şuanki işi yazsam mı yazmasam mı bilemedim. adamlar yanlış bişe düşünecekler diye tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 erotic shopta mi calisiyosun neden yanlis anlicaklar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hahhah niye girdin niye çıkmak istiyon falan diye düşünebilirler. negatif etki bırakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 profesyonelce yapılacak en iyi şey şu: - halihazırda çalıştıın şirketteki ilk yöneticin her kimse önce onla aran iyi olacak. sonra onla bir çok genel özel mevzunu konuşup paylaşıp, ihtiyacın olmasa da akıl alır modda olacaksın. daha sonra da zamanı geldiinde gidip, abi, şöle bi yerden teklif aldım diceksin. o zaten bunu sır olarak saklicaktır. abi seni referans verimmi dersin. elbetteki der. görüşmeye gşiderken hatta ona haber bile ver. - yeni görüştüğün firmaya da nerde çalıştıını belirtirsin. referans isterse bu kişiyi verirsin. neden ayrılmak istiyosunuz sorusuna cevap kesinlikle şu olmalıdır: aslında işimi gerçekten çok seviyorum. imkanları harika. bana çok şey kattı ve katmaya da devam ediyor. ancak evimden işime her gün yaklaşık 2 saatlik bir yol gidiyorum trafikte ve bu beni çok yormaya başladı. evime daha yakın bir yerde çalışmak istiyorum artık. tek sorunum budur yoksa işimden ayrılmak gibi bir isteğim yoktu. bu yeni şirkette seni mülakata alan insan kaynakları yetkilisini kitleyip bırakıcaktıt. ben çok yaptım, sorucak soru bulamıyo adamlar ondan sonra. kendini herşeyinle aklamış, öteki iş yerinde sevilen hatta kendisine referans verileceği kesin, gideceği için göz yaşı dökülen bir eleman imajı ftw. mevzu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ii taktiklermis bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 rica ederim kardeşim. umarım yeni işin hayırlı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dragonmax said: aslında işimi gerçekten çok seviyorum. imkanları harika. bana çok şey kattı ve katmaya da devam ediyor. ancak evimden işime her gün yaklaşık 2 saatlik bir yol gidiyorum trafikte ve bu beni çok yormaya başladı. evime daha yakın bir yerde çalışmak istiyorum artık. tek sorunum budur yoksa işimden ayrılmak gibi bir isteğim yoktu. - İşinize yakın bi yerde ev bakmak daha kolay bi çözüm değil midir? derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ev bizim. kirada oturmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 profesyonel adam kirada oturur bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar