batu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Selamlar, Daha önce The Earthsea (5 kitap) ve The Left Hand of Darkness okumustum ve oldukça keyif almıştım. Yazarın yaklaşık 10 tane kitabını satın almıştım, The Birthday of The Wolrd e başlamak üzereyim, okuyan ve yorumda bulunacak kimse varmı? sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Öykü kitabı bu. İçinde çok iyi öyküler de var, sevmediğim öyküler de. Neredeyse tüm öyküler cinsiyet ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ki o da Le Guin'in en güçlü olduğu konu zaten. Telling ve The Left Hand of Darkness ama en sevdiğim kitapları ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Teşekkürler Gerger, The left Hand of Darkness beimde çok beğendiğim kitaplar arasında :) sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar