Lastguard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Şimdi bu wow bölümünün açıklama bölümünde yazan lörn tu tu yazısı yanlış değilmi arkadaş? lörn tu olmicakmı o ? iki tane tu koymaya gerek varmı koca karılar gibi , tutututu der gibi?.. oh be söledm sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 oha harbi he suan farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 uğur getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ohaaa harbi lan hic dikkatimi cekmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 onun hikayesi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nası ilk defa gördünüz yapmayın -.-' bunun topii 2 defa açıldı. önce biri açmıştı, ondan çok sonra ben gene açmıştım (aradım bulamadım topii). biz öle sevioz, özellikle öle yaptık fln diyip konuy kapatmışlardı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Böyle cikipta ingilizce dersi verenler yokmu... düsünemiyomu insan kasitli yazilmis olabilecegi ihtimalini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kasıtlı diil o ama : daha önce lört tu pley yor klas nub yazıyodu. sonra site başka servera taşıntı. herbişiyleri yeniden düzenlendi. o sırada da bazı bölüm başlıkları tekrar yeniden elle yazıldı. buranın başlıına da bi tu fazladan gelmiş, bence yorgunlukla yapılan bi hata. ama kim kanıtlayabilirki. yazan özellikle yazdım dese bitti gitti işte mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Marveloth said: Böyle cikipta ingilizce dersi verenler yokmu... düsünemiyomu insan kasitli yazilmis olabilecegi ihtimalini? ya simdi sen ayari verdin bana super , tabi yaa dogru dusunemiyolarmi kasitlidir belki duzelttin beni sagol. Farkındamısın sen kendi icinde (boyundan büyük isler) paradox yarattığını , bu duruma söyle cevap verebilirmiyiz? böyle cikipta ciddiyet dersi verenler yokmu dusunemiyomu insan kasitli olarak boyle baslik acilabilecegini? omg ?? kabloların yanar girme bole atraksiyonlara.. ki diyelimki ciddiyetle cevap veriyorum sana o zaman; soledigin olayin bilerek yazilmasi icin hic bir espri yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 why so serious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Haftalik ayarimi aldim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Dragonmax said: nası ilk defa gördünüz yapmayın -.-' bunun topii 2 defa açıldı. önce biri açmıştı, ondan çok sonra ben gene açmıştım (aradım bulamadım topii). biz öle sevioz, özellikle öle yaptık fln diyip konuy kapatmışlardı asd dragonmax'ın açtığı başlığı hatırlıyorum. hatta kilitlenmişti konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bende kilitlenen 1 konu hatırlıom mod lardan biri ayar vermişti birine sonra kilitlenmişti sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ayar mayar verilmedi daaatırım hüleeaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Magnum said: Dragonmax said: nası ilk defa gördünüz yapmayın -.-' bunun topii 2 defa açıldı. önce biri açmıştı, ondan çok sonra ben gene açmıştım (aradım bulamadım topii). biz öle sevioz, özellikle öle yaptık fln diyip konuy kapatmışlardı asd dragonmax'ın açtığı başlığı hatırlıyorum. hatta kilitlenmişti konu :D dragonmax actı demişim ama tam hatırlayamadım. Dworgian da olabilir, d ile başlayan uzun bir nickti hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sda dworgian diye nick varmı patide :p ben açtıydım ama ayar mayar yok, yok öle bişe sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ayari yemissin erkek gibi cik söyle, ayar yedirdiler de. Utanilacak birsey degil. Ben de yedim mesela 1. sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Aaa sahi lan dworgian nerelerde? Adamı en son WotLK etiler buluşmasında gördüm sonra sesi sedası çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 mw2 den sonra bıraktı bu alemleri, kurslara adadı kendini sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Marveloth said: Ayari yemissin erkek gibi cik söyle, ayar yedirdiler de. Utanilacak birsey degil. Ben de yedim mesela 1. sayfada. reddediyorum >.< sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar