Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayaller, umutlar, ACI...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ortaokulda bir kız a teklif ettim ilk kız arkadaşım olacaktı kabul etti buluşçağımız yere gelip işim var diyip gitmişti.
sonra yazlığın orda bir kız kabul etti 15 dk sonra ayrılmıştı.
sonra geçen sene bir kızla tanıştım çıkma teklifi kabul etti ve 1 hafta sonra bei boynuzlayıp oyun oynadığını söledi.
bu sene bir kızla tanıştım tamda herşey çok güsel olucak derken kız biraz ilgisiz die şüpheleniyordum ama kıza seviyorum dedim bana 2-3 gün müddet ver daha iyi tanıyalım birbirimizi dedi sonra bana geceleri dolaşırız oray a gideriz buraya gideriz dedi ama ertesi gün onun izmirde 1 tane bizim burdada 2 tane sevgilisi olduğunu öğrendim.
Okulda bir kız benle çok uraşıyordu çok bakıyou çok samimiydik onada hoşlanıyorum dedim biz arkadaşız dedi.

Arkadaşlar Size inanın ki tüm ilişkilerimi anlattım bunların dışında hiçbir kızla ilişkim olmadı.Olanlar bunlar ve yaptıklarına bakın.O kadar kendime bkaıyorum falan hep beni kazıklıcaklar kullancaklar sanıyorum.dün akşam hayatımda ilk defa sigara içtim hemde 4 tane aşırı kötüyüm.Arkadaşlarıma diyorum izmire gidelim kafa daıtalım o diyo benim işim var o diyo cart o diyo curt nolcak benim halim.
Ayrıca 4 senedir dişimde tel var 4 sene boyunca çok acı çektim tipimi bozdu.
midemde her sabah ağrıyan her yemekten sonra yarım saat bağırtan bir ağrı var gastrit.ve daha niceleri artık bunları biliyosunuz gene daha önceden bunları sölemiştim ama olmuyo hep yüzüme tokat gibi iniyolar.Çok moralim bozuk çok kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ve o izmirde 1 bizim burda 2 tane olan kız bana kuzenim söledi o tanıyomuş onu ben onu seviyodum kız daha iyi tanıyalım öle çıkalım gibi bişi dio 2 gün sonra başka birinin çıkma teklifini kabul edio benim yaşım 17 kızınki de 17 ama kızın çıktığı çocuk 23 yaşında sırf yaşı büyük hanzo gibi bişi die çıkıolar allah kahretsin ya[signature][hline]
Mesaj tarihi:
öNCELİKLE HALA DİŞ TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜNE GÖRE YAŞIN (caps açık kalmış) genç olmalı diye düşünüyorum. Daha önünde bir sürü ilişki olacak, mutluluk olacak. Geçmiştekileri tecrübe olarak kullanırsan ilerde daha az hata yaparsın. Dişlerinin şu an nasıl değil ilerde nasıl olacağını düşünmen daha önemli.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
tom kuruz bile o yaşta tel takıyodu yani teli boşver tel yokmuş gibi rahat davran ajan bak bana bende göbek yokmuş gibi rahat davranıyorum :-P

(abso abi ne üşengeç adamsın ya.. :) )[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
Öyle davranan kızlara aynı şekilde davranıcaksın bu kadar... Çok üzme kendini zamanla düzelir herşey.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
takma kafana benim hiç bir kızla ilişkim olmadı.sevdiğimi söylediğimde hep biz arkadaşız dediler :).çünkü ben onlara sevdiğimi söylemekte hep geç kalıyordum.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
evet sorun edersen kafayı yersin.benim bir arkadaşım vardı sevdiği kıza parfüm aldı.kızda sinirlenip parfümü üzerine boşalttı.çocuk sene sonunda okuldan ayrıldı.

ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
Bunun gibi şeyleri problem etme ya bence, zaten böyle şağ gösterip sol vuran kızları hiç sewmiyorum (yanlış anlamayın tabiri ile piç olan kızları değil sırf böyle karşıdakine gıcıklık olsun diye böyle davrananları kastediyorum). Takmayacaksın abi onları o kadar.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
şen dul kardeş kızlar bu yaşlarda tipe,popülerliğe bakıyor ama ilerde insanın tipi,popülerliği geri planda kalıyor.aslında bizde tipe bakıyoruz :) ama kızların tüm derdi tip oluyor.o yüzden dert etmeyeceksin kardeş.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
açıkçası benim derdim de tip, ama öyle ''aman tanrım kız liv tylorun ikizi olsun, sharon stone a benzesin'' tarzı düşünmüyorum. Bana güzel gelsin, gözüme hoş gelsin yeterli. Öyle inanılmaz beklentilerim yok benim.

Kızların tipe falan baktıkları yok, dile bakıyorlar, bazıları da paraya bakıyor. Olay budur.

İstersen en tipsiz eleman ol, en güzel kızlarla çıkabilirsin.[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Mesaj tarihi:
prawler bence yanılıyorsun kızların paraya baktığı doğru ama lise çağlarında tipede bakıyorlar.paraya her yaşta bakıyorlar ama.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
o zaman benim şu ana tanıdığım tüm kızlar tipe bakıyor :).dünyada milyonlarca kız var.seninde dediğin doğru olabilir.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
Prawler'ın söylediğine katılıyorum , $uan bende tip var konu$urumda adam gibi davranmasını bilirim ama elbetki olan olaylar bana koydu neredeyse aynı olayları ya$amı$ız hayatını bi$ey için riske atma sigara içme kafanı dağıtabilir ama ben içiyorum bunca sene dağıtamadı kafamı sakın o hataya dü$me , içine çektiğin zaman ba$ın döner vede afallarsın ilk seferde sakın bunu yapma emin ol ki kızların artık istekleri eskisinden çok farklı , zengin , paralı , arabası olsun , yakı$ıklı olsun icablarına giriyorlar ya karde$im marka giyinmiyorum sevmiyorum parammı yok Allah'ınada param var Allah'a çok $ükür duacıyım Allah'a fabrikatör oğlu gibiyim ama ne oluo kız senden sıkılıyor hergün saatlerce arıyorum yok olmuo neyse ya sinirim bozuldu.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 27 Ağustos 2004 12:12 tarihinde demiş ki:
zengin değilim,
kıroyum ama para bende değilim,
yakışıklıyım,
e o zaman üstteki 2 eksiği tamamladık mı kralı mı oluyorum olayın?

aynen öyle istersen deniyelim arabayı alayım çıkayım dı$arı marka giyeneyim kaliteli bir ortama girelim en kral $eyleri yiyelim içelim parasını verelim emin ol orada ki kızların %90ı ilgisini bize çevirecek daha önce çok ya$adım böyle olayları ya bana sevgilim yanımda böyle yaptı kıza tokat atıp gittim.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 27 Ağustos 2004 12:15 tarihinde demiş ki:
çıkalım dışarı, al arabayı, sen bana en kral giysileri al, en kral yerde yemek ısmarla, denemiş oluruz :)

audsuahd :-P oraya gelmek kolayda gece uyarsa pazar gecesi alabilirim.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
  • Yeni Oluştur...