synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ardeth said: hissetmeye çalışmak ne demek ya alkollü müsün birader hissediyosan hissediyosundur. sizin yaptığınız hissetmeye çalışmak değil ilişkiyi bitirmek için bir fırsat bulana kadar zaman kazanmaya çalışmakmantık iliskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 mantık ilişkisi olmaz tatmin ilişkisi olur tatmin olmuyosan biter mantıkla tatmin olmak için karakterinin değişmesi gerekir o da zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ardeth said: hissetmeye çalışmak ne demek ya alkollü müsün birader hissediyosan hissediyosundur. sizin yaptığınız hissetmeye çalışmak değil ilişkiyi bitirmek için bir fırsat bulana kadar zaman kazanmaya çalışmak Abi çok iyi,çok hoş ve düzgün bi kız da o yüzden Nedeni bu, bu kızla birlikte olmamın.Hoş bi kız işte beğeniyorum sadece beğendiğim bi kızdı geçen seneden beri bu kadar.Zaten önceki ilişkimde oldukça üzüldüm.İyi giden bişeyi de şuan bozmak istemiyorum... @laraken öyle nedenler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dart anlıyorum seni. biticekse o bitirsin istiyosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 beğeniyosan beğeniyosundur basit yaklaşmak lazım abi acaba beğeniyor muyum gibi saçma sorularda takılmamak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 begenmek kolay, begeniyo zaten. asıl soru bitse üzülür müyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 synthesizer said: dart anlıyorum seni. biticekse o bitirsin istiyosun dimi Bitirmez ama en azından şuan için bunu biliyorum :) @biliminsanı Kişisele el atma usta ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yahu öyle amai kafanda acil yanıtlanması gereken bir soruyu öyle dolambaçlı yollara sokmak o soruyu cevaplamaya kaçınmaktan başka bir şey değil. "acaba o kızı gerçekten seviyor muyum" sorusunu kaç kere düşünmeye başlayıp da sonuca ulaşmadan düşünmeyi bıraktın? gerek yok yani, sırf cevaptan kaçıyor olmak bile yeterli şeyi söyleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bitirmez zaten, bitirmeyecegini blmeni saglayan sebep, beraber olmanın da nedenlerinden biri. ama bitirse, mutsuz olmazsın. kendi istegiyse bitirse, eyvallah diyip gidebilirsin.aksi taktirde bitsin de isteyemiyosun, yüzükoyun da bırakamıyosun @ardeth sorunun cevabını biliyo, teoride sıkıntı yok, ama pratige dokme ihtiyacı hissetmiyo, rahatı yerindeyken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Abi sormuyorum zaten cevabını biliyorum, beğeniyorum bu kızı ama sadece beğeniyorum...Bi de iyi vakit geçirmem ayrıca sevdiğini hissettirmesi hoşuma gidiyor bu kadar. Ayrılırsak synthesier'in dediği gibi üzülmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 then I rest my case vaz geçtim beğeniyor muyum sorusu ile seviyor muyum sorusu çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 hem inceden vicdan azabi veriyo, kızın hakettigini vermedigini dusundugun icin ama bi yandan da verdigine bile sukredecek halde oldugu icin alan memnun satan memnun diyosun. igrenciz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://www.aktifhaber.com/images/news/85632.jpg cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 işte ardocum işin kotusu, kızlar terketmemizi istemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 aynı vatan gibi terk edersen vatan haini oluyosun sddfcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 erdemli hareket terk etmek, ama hem rahat hoş, hem kız durumun bilincinde ve razı, benim durumumda, ayrılık da zor geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 erdemli hareket terk etmek değil erdemli hareket böyle durumlarda çıkmamak. terk etmek sıçtım bari sıvamayım hareketi. azcık biraz daha yanlız kalın ölmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 çıkmadan da bilemeyebilirsin her zaman ne derece anlasıp ne derece seveceksin birbirini. o kadar da degil. ilk goruste asık olup hic bi karakter ozelligi ogrenmeden atlama gibi bi dünya yok sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bilirsin bilirsin. bariz belli oluyor "kabul etme" ile "beraber olmak istemek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 madalya mesajımı da buraya atayım da yatayım. banlenen accda 9 senede 1000 kusur mesaj atmıstım, bu sefer randımanlı calıstım, 1 sene olmadan aldım madalyamı. artık ciddiye alınabilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 nerden biliceksin allah askına kızın her ortamdaki davranlıslarını gelmisini gecmisini kontrol ortamında gozlemleme ihtimalin yok ki. bisuru sey de beraberken ogrenilir, belli bi yakınlıga ulasmadan goremeyecegin bisuru, kisiden kisiye onemi degisecek davranis vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Msne döndü lan bence siz birbirinizi beğeniyosunuz ama hoşlanmıyosunuz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi ilk beğenme oldukça primatif bişeydir görüntü ve basit karakter özelliklerine bakar. ben tanıdıkça seversin olayına pek inanmıyorum :p herşey ilk başlardan oldukça belli oluyor. daha doğrusu şöyle düzelteyim. başta beğenip daha sonra beğenmeyebilirsin ama tersi çok daha nadirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Yok be ardeth.Bu defa güldürmedin olm olmadı. Bir söz vardır bilin mi ? En büyük aşklar nefretle başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 öyle öyle genelde kafanıza "acaba ben bu kızı seviyor muyum" dediğiniz kızlar ya da "ben bu kızı sevmiyorum belki ama hoş kız" dediğiniz kızlar ilk görüşte görünüşü ve karakteri çok çekici gelmeyen kızlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar