Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 senelik ilişkim

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

hissetmeye çalışmak ne demek ya alkollü müsün birader hissediyosan hissediyosundur. sizin yaptığınız hissetmeye çalışmak değil ilişkiyi bitirmek için bir fırsat bulana kadar zaman kazanmaya çalışmak

Abi çok iyi,çok hoş ve düzgün bi kız da o yüzden

Nedeni bu, bu kızla birlikte olmamın.Hoş bi kız işte beğeniyorum sadece beğendiğim bi kızdı geçen seneden beri bu kadar.Zaten önceki ilişkimde oldukça üzüldüm.İyi giden bişeyi de şuan bozmak istemiyorum...

@laraken öyle nedenler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu öyle amai kafanda acil yanıtlanması gereken bir soruyu öyle dolambaçlı yollara sokmak o soruyu cevaplamaya kaçınmaktan başka bir şey değil. "acaba o kızı gerçekten seviyor muyum" sorusunu kaç kere düşünmeye başlayıp da sonuca ulaşmadan düşünmeyi bıraktın? gerek yok yani, sırf cevaptan kaçıyor olmak bile yeterli şeyi söyleyebilir
Sosyal ağlarda paylaş

bitirmez zaten, bitirmeyecegini blmeni saglayan sebep, beraber olmanın da nedenlerinden biri.

ama bitirse, mutsuz olmazsın. kendi istegiyse bitirse, eyvallah diyip gidebilirsin.aksi taktirde bitsin de isteyemiyosun, yüzükoyun da bırakamıyosun

@ardeth
sorunun cevabını biliyo, teoride sıkıntı yok, ama pratige dokme ihtiyacı hissetmiyo, rahatı yerindeyken :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilk beğenme oldukça primatif bişeydir görüntü ve basit karakter özelliklerine bakar. ben tanıdıkça seversin olayına pek inanmıyorum :p herşey ilk başlardan oldukça belli oluyor.

daha doğrusu şöyle düzelteyim. başta beğenip daha sonra beğenmeyebilirsin ama tersi çok daha nadirdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...