Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 senelik ilişkim

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Benim deginmek istedigim konu yas ile alakali degil aslinda tecrube ile alakali. 25 yasindayken yasadigin iliski, 18 yasinda yasadigindan hem sayica daha fazla, hem de ciddiyet acisindan daha buyuktur. lise caginda yasadiginiz iliskiyi dusunup "of ulan ben ne yapmisim ya" ya da "amma aptalca davranmisim" demeyen yoktur, demedim diyen de yalan soyluyordur.

simdi biri cikip ilkokuldan beri 80 tane iliskim oldu ama 17 yasindayim daha derse alnini karislarim.
Sosyal ağlarda paylaş

@Pickles

gelişine.

@Bittus

Söylediğin önerme yaş düştükçe genelde doğru ama yaş yükseldikçe her zaman doğru değil işte. Misal gecko, adam herdaim liselistayla 25, 55, 65 farketmez, di mi lan Erden O yüzden güvenmeyeceksin her 25 yaşındaki adamın da aşk önermelerine sdf.

Şaka bi yana, bu adamın trolle bile ihtiyacı var şu an. Yaşadığını tam olarak anlayamıyorum ama empati yapabiliyorum önceki sayfalarda bahsettim. O yüzden ciddi geyik farketmez, bence her öneri gider.
Sosyal ağlarda paylaş

dinan insan hayatında bazı donum noktaları var tıpkı bolum sonu canavarını ya da 3 saat suren bir quest i yapınca gelen hayvani exp gibi tecrube kazanıyorsun,yeni skiller,questler acılıyor,demem o ki hic bir şey eskisi gibi olmayacak ama bu daha kotu olucagı anlamına gelmez,hadi kocum skılırsan alo de cıkalım icelim takma kafana
Sosyal ağlarda paylaş

Pickles said:

18 yaşındaki birisi seviyosan git konuş abiden başka tavsiye veremez

22 yaşındaki birinden güzel öneri
Pickles said:

bir de şunu kesinlikle söyleyebilirim. her ilişki, bir önceki ilişkiden daha güzel oluyor.

22 yaşındaki birinden harika tespit
Pickles said:

kafalar paso evlilikte sdf

benim kitabımda evlilik bi kere yapılır. evlenip boşanıyosak eyw bir daha kimseyle evlenmem. birlikte yaşarım ama gene evlenmem.

22 yaşındaki birinden muhteşem hayat görüşü.

.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...