Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 nası çaktın usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Benim deginmek istedigim konu yas ile alakali degil aslinda tecrube ile alakali. 25 yasindayken yasadigin iliski, 18 yasinda yasadigindan hem sayica daha fazla, hem de ciddiyet acisindan daha buyuktur. lise caginda yasadiginiz iliskiyi dusunup "of ulan ben ne yapmisim ya" ya da "amma aptalca davranmisim" demeyen yoktur, demedim diyen de yalan soyluyordur. simdi biri cikip ilkokuldan beri 80 tane iliskim oldu ama 17 yasindayim daha derse alnini karislarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 @Pickles gelişine. @Bittus Söylediğin önerme yaş düştükçe genelde doğru ama yaş yükseldikçe her zaman doğru değil işte. Misal gecko, adam herdaim liselistayla 25, 55, 65 farketmez, di mi lan Erden O yüzden güvenmeyeceksin her 25 yaşındaki adamın da aşk önermelerine sdf. Şaka bi yana, bu adamın trolle bile ihtiyacı var şu an. Yaşadığını tam olarak anlayamıyorum ama empati yapabiliyorum önceki sayfalarda bahsettim. O yüzden ciddi geyik farketmez, bence her öneri gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bence ayrılığın ardından sert bir içki ve random girls iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 dinan insan hayatında bazı donum noktaları var tıpkı bolum sonu canavarını ya da 3 saat suren bir quest i yapınca gelen hayvani exp gibi tecrube kazanıyorsun,yeni skiller,questler acılıyor,demem o ki hic bir şey eskisi gibi olmayacak ama bu daha kotu olucagı anlamına gelmez,hadi kocum skılırsan alo de cıkalım icelim takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bu kadar tazeyken insan berbat hissediyor haliyle. Ama ilerde daha güzel birşeyler yaşayabilesin diye tecrübe oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bir de şunu kesinlikle söyleyebilirim. her ilişki, bir önceki ilişkiden daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ben senin yerinde olsam mutlaka spor yapardım,hatta mumkunse fiziksel zorlancagın seyler olsun rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Pickles said: bir de şunu kesinlikle söyleyebilirim. her ilişki, bir önceki ilişkiden daha güzel oluyor. nafakalardan sonra konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kafalar paso evlilikte sdf benim kitabımda evlilik bi kere yapılır. evlenip boşanıyosak eyw bir daha kimseyle evlenmem. birlikte yaşarım ama gene evlenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 amma büyük konuşuyosun hacı yaşın kaç başın kaç derler adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 insanın prensipleri vardır. yaşım 22 şu an sözlüyüm askerden gelince evlenmeyi planlıyorum. diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Pickles said: insanın prensipleri vardır. yaşım 22 şu an sözlüyüm askerden gelince evlenmeyi planlıyorum. diğer yarışmacı arkadaşlara başarılarhiç boşanmazsınız umarım öyleyse bu arada kaç yıldır berabersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Pickles said: 18 yaşındaki birisi seviyosan git konuş abiden başka tavsiye veremez 22 yaşındaki birinden güzel öneri Pickles said: bir de şunu kesinlikle söyleyebilirim. her ilişki, bir önceki ilişkiden daha güzel oluyor. 22 yaşındaki birinden harika tespit Pickles said: kafalar paso evlilikte sdf benim kitabımda evlilik bi kere yapılır. evlenip boşanıyosak eyw bir daha kimseyle evlenmem. birlikte yaşarım ama gene evlenmem. 22 yaşındaki birinden muhteşem hayat görüşü. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 asafasafsdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 adama tavsiye bile vermedim lan insafsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bu topik yaradı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 fistan chaotic evil abi direk. çokayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 SeaGle said: Misal gecko, adam herdaim liselistayla 25, 55, 65 farketmez, di mi lan Erden hea son liseliyim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Dynun said: geri dönülmeyecek şekilde bitti. çiçekler odama, troller saerosa. tşk enee yeni gördüm. geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 fistan critlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 biter normaldir. Burada 4-5-6.. senelikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bende sıkıldım çok 2 sene olcak o çok üzülüyor ben de onu öyle görünce üzülüyorum nolacak bilmiyorum arama falan dedim en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 iyi demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar