Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Gönderen: Aluriel Gönderilen: Marveloth Tarih: 08/12/2010 00:37 Aluriel said: Adres versene, heryere gelirim. yok artik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 nays van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gelin hepinizi papermoon'a gotureyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 götürsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yalnız burda saat 01:42. sanırsam farklı boylamlardayız :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hadi ben yatanzi. üyü geceler süzlere Aluriel said: yalnız burda saat 01:42. sanırsam farklı boylamlardayız :< evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tğh kaçırdık fırsatı. goddamit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi ben ciddiyim lafımın arkasındayım ne zaman isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 gecko said: hiç bi yemek 11 kişi ile aynı tavayı paylaşmaktan daha güzel olamaz bence sevgili ile çıkılan yemek hariç :P yeşilırmakta yediğim maklube bile daha hijyenikti lan, allah belanı vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Arkadaşlar Kalitatif ve Kantitatif pazar araştırmasına bildiğimiz ünlü markaları kullanarak örnek verebilicek var mı? bunun cevabını verene cidden 50 tl göndericem bana sölesin hesap numarasına atm 5dk mesafemde gidi yatırıcam cok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 LucifeL said: adama dedik hesap numaranı ver yok aulirel dürüm ısmarlıyım dedi yok eee ne olur sana para verip dürüm alalım diye yalvarcak da halimiz yok kendi bilir gurur yapıp aç kalsın o zaman :D gecko said: nileppezdel said: Bi dahaki sefere paranı harcama, mal mal kızlara mal mal kafanı takıp paranı içkiye yatırma. Sonra teşekkür edersin paralar kulübte gitti :( yazar club'a gittiğini farklı bir yolla bildirmek istedi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 O kadar buyudun mu sen gecko biz senin lise yillarini biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 işten ayrıldım 3bin lira param var hsapta iş bulana kadar 1-2 ay idare etmem lazım. sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar