LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sen bilirsin ben ciddiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 arkadaşın yok mu olm. borç al. benim bi arkadaşım bakkaldan borç alıp deftere yazdırmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 adama dedik hesap numaranı ver yok aulirel dürüm ısmarlıyım dedi yok eee ne olur sana para verip dürüm alalım diye yalvarcak da halimiz yok kendi bilir gurur yapıp aç kalsın o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Abi ben yer var bile dedim. Ona bile yanasmadi. Her koyun kendi bacagindan asilir. Artik is bizden cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dasaaa said: arkadaşın yok mu olm. borç al. benim bi arkadaşım bakkaldan borç alıp deftere yazdırmıştı.. denemiş de sayfalar yabışıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aç fakat gururlu genç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 açılmştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 panpa kelimesini kullandığın sürece beterin beterini hak ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gecko nerde oturuyorsun ? birde turizm okuyorsun sanırım yakıştıramadım turizmci adama aç kalmayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ŞARKÖYYYYYYYYYYYYYYYYYY valla genel olarak öğrenciler aç burada 11 kişi tavadaki menemene hücum edebiliyo yine de herşey süper lan burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 5 TL borç alırsın 2 gün simit ayranla geçer zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hahaha gözümde canlandıda iyi güldüm.. Şarköy (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mavi bayrağımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Fakirmisiniz ya. Ben de ögrenciyim ama dün disarda yemege ciktim 25 euro filan tuttu. Ki haftada 3-4 yerim yani disarda. Insanlar menemeni bile zor buluyo. Yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 5 tl borç alsa, okula giderken para harcamadığını ve karnını evde doyurduğunu var sayarsak. makarna, pilav, hazır çorba gibi yiyeceklerle mis gibi yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Marveloth said: Fakirmisiniz ya. Ben de ögrenciyim ama dün disarda yemege ciktim 25 euro filan tuttu. Ki haftada 3-4 yerim yani disarda. Insanlar menemeni bile zor buluyo. Yazik. İlk cümleyi ciddi kurduğunu düşünmüyorum ama, insanların birbirine bu şekilde eğlence yolu ile dahi yaklaşımları (özellikle tanımadığı insanlara) (tanıyıp tanımadığını bilmiyorum) hoş değil. Bu yazdıklarımı senden ötürü yazmıyorum yanlış anlamazsın umarım. edit: 25 euro haftada 3-4 hmm iyiymiş Allah bozmasın.. Misal o paraya ben 1 hafta geçiniyorum. Sanırım fakirim lan :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tanidigimiz insanlara hos ama hatta okul cikisinda otobus bekleyen genclere arabayla giderken FAKIRLERRR diye bagirmak daha hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 o geçen gün sen miydin lan siyah bmw deki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Marveloth said: Fakirmisiniz ya. Ben de ögrenciyim ama dün disarda yemege ciktim 25 euro filan tuttu. Ki haftada 3-4 yerim yani disarda. Insanlar menemeni bile zor buluyo. Yazik. sanki bana kendi kazanıyor da okurken falan, bir de artizlik yabıyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Marveloth said: Fakirmisiniz ya. Ben de ögrenciyim ama dün disarda yemege ciktim 25 euro filan tuttu. Ki haftada 3-4 yerim yani disarda. Insanlar menemeni bile zor buluyo. Yazik. Summon Trasty? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 wastyrx said: Marveloth said: Fakirmisiniz ya. Ben de ögrenciyim ama dün disarda yemege ciktim 25 euro filan tuttu. Ki haftada 3-4 yerim yani disarda. Insanlar menemeni bile zor buluyo. Yazik. sanki bana kendi kazanıyor da okurken falan, bir de artizlik yabıyor ^_^ geckoyu kücük düsürmek icin abartiydi o. haftada 3-4 yiyemem yok. Dipnot: kendim calisip kazaniyorum evet (malesef) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Marveloth said: Fakirmisiniz ya. Ben de ögrenciyim ama dün disarda yemege ciktim 25 euro filan tuttu. Ki haftada 3-4 yerim yani disarda. Insanlar menemeni bile zor buluyo. Yazik.çok talihsiz bir mesaj olmuş herkes maddi anlamda senle eşit olacak diye birşey yok ama ben menemeni tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 menemen tercih etceksem de 25euro'nun altinda yemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar