moncici Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 almancı patiler yardım. otostop ya da mitfahren olmaz. 73 euro'ya gidiş-dönüş tren buldum. daha ucuz bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ICE mi? Aktarma yapiyomu? Kac saat sürüyo Bunlarida yazarmisin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 benim bulduğumu mu diyosun? lidl'in kampanyası bu. almanya içinde 2 biniş 73 euro. ve evet ICE de alabiliyorsun. doğal olarak transit. http://www.lidl-shop.de/de/Das-DB-Lidl-Ticket/DB-Lidl-Ticket ben daha ucuz arıyorum. mesela regional trenlerle falan gidemez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Gidersin. Ama bütün gün yolda olursun heralde. DeutscheBahn'in sitesindne baktim simdi. ICE ile 4 saat sürüyo. 113 euro. Daha ucuza bilmiyorum. Trenle ulasim pahali almanyada bildigin gibi. Bazen ucak daha karli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi gidersin tabe http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en?newrequest=yes&protocol=http:& binicegin istasyonu ve inicegin istasyonu yaz ordan advancedi ac sadece regional sbahn ubahni felan sec direk sana iste cikarsin almanya aga burasi ama sole bisi war regionalda kullansan sohnes tage felan bileti alcan onarda 15 euro civari iki mesafe ne kadar bilmiyorumda bazen tek bilet aldin mi cok regon gecmiyosan gene ucuza gelebiliyo bakican birzaz ha sole bisi war mesela 5 kisi gitcekseniz 35 euro felan o biletler yane cok kisi gidiyosaniz baya ucuza gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 regional trenler de pahalıymış. 10 euro daha koyup ICE'den alırım. ya 160 liraya gidiş-dönüş uçak bileti aldım istanbul'dan. bir o kadar da trene mi vericez şimdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Evet malesef. Trenler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Almancan varsa mitfahr ayarla. www.mitfahrgelegenheit.de adresinden tarih gidilcek yer vesaire seçiyorsun, sana o gün o saaatte giden adamların telefonunu falan veriyor, arıyorsun haberleşiyosun seni alıyo götürüyolar. Bi nevi otostop. ha pardon mitfahr olmazmış. okumamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 73€ iyiymis gayet gidis-dönüs icin de aktarmaliysa, 3-4 kere falan tren deistirceksen 10 € daha fazla ver ucakla git ama. daha mantikli. 1 saat falan sürer en fazla. ben mitfahrgelegenheittan tirsarim bi de. gecen iki genc ölmüs öle mitfahrgelegen yaparken, soförün sacma sapan sucundan dolayi.yani tabi kaza riski hep var da ne idügü belirsiz adamin arabasina binilir mi. ben binmem =P. germanwings'e bak derim ben. bi de ryanair de cok ucuza biletler oluyo arada. illa daha ucuza gelenini bulursun trenden yani, maddi olarak cok zorlamicaksa da rent a car olayina gireiblirsin. 29€ya kiralayanlar var günlügünü, kac gün gitcegine bagli tabi. kisacasi 73€dan daha ucuzunu bulamazsin mitfahren falan istemoorsan. edit: ulen kucagimda cocuk varken yazamiyorum resmen, im dat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 o mitfahrgelegenheittan olayı için, hacı sen geç dinlen ben kullanıyim falan desek olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sen arabani tanimadigin adama verir misin? gerci ben tanimadigim adami arabama bile almam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ilk cümlene ikinci cümlenle cevap veriyodum. alıyosa verir de heralde. arada elektrik olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Yeterli muhabbet kurarsan alırsın herhalde arabayı. Orası sana kalmış sdfkjhlsjkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahaha simdi ben adami arabama alsam da vermek istemem cünkü (of abv), bisi olursa ve direksiyon basinda alakasiz bi insan oturuosa sigorta karsilamayabiliyo kaza masraflarini falan. var böle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar