Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ulan!!!! Delircem komşunun 10 yaşındaki çocuğuyla uğraşmak ne zor işmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Kendi çocuğun olsun da gör bak. Tabi komşunun genlerinde senden bi parça olmayan yaramaz oğlunu sevmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ona küçük sürprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sinir oluyorum şu tip durumlara.o gün çok önemli işin vardır evde ama annenin komşuları gelir ve komuşulardan birinin küçük yaşta çocuğu vardır ve git abinle oyna diyerek direk sana postalarlar.ne sinir bi durum.bi kezde komuşular büyük kızlarını getirsinler lan hep çocuk hep çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hiç umrumda değil dövücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kafasını suya sok öyle döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 korkut. yanina gelmez o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sabunla yıkayıp çorapla kurula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuşuyo soru soruyo cevap vermiyorum en nefret ettiğim şey gitarı falan alıyo nasıl çalınıyo öğretsene yada çalsana cümleleri oluyo.Kaldırdım dolabın üstüne gitarı yasak dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Saklambaç oynayalım o zaman dedi!!!!!1!!!!1!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çıkar vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tamam sen saklan de tuvalete kitle sonra 3626234 ye kadar say sonra ortaya çık de kapının aralığından böcek ilacı sık ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 seneler önce heroes oynuyorum. misafirin çocuu geldi. cursor at şeklinde ya. arka arkaya şu soruları sormaya başladı. -bu at kimin? -ne kadar hızlı koşabiliyo? -yulafla mı besliyolarmış arpayla mı? (5 yaşında çocuk şu soruyu sordu bana. bişi diyemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 msn aç gecko ile konuşsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dasaaa said: msn aç gecko ile konuşsun.. harbiden lan canım sıkılıyor zaten VER O ÇOCUĞU BANA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Kaçıyorum evden by by :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Onlar gitti ben eve geldim ohh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ÇOCUK NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 SeaGle said: Kendi çocuğun olsun da gör bak. Tabi komşunun genlerinde senden bi parça olmayan yaramaz oğlunu sevmeyeceksin.Üvey kardeş olma ihtimalini de düşünmelisin bence? Dıdımdımdıdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hacı seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hayatta yapmam çocuk. illa olcaksa da evlat edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 e ne farki var abi? evlat edincegin cocuk ta hazir buyutulmus getirilmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aynı fikirdeyim. zaten benden bi tane daha bu dünyaya fazla, zarar , ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çok farkı var. yardımcı oluyorum kimsesi olmayan bi çocuğa. ya bu yaz tatile gittiğim yerde bi grup vardı böyle yuvadaki çocukları getirmişler tatile. orda etkilendim falan. uzun hkaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar