Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kılız çünkü fazlasıyla fantazi bi senaryosu var yeni ve özgün birşeyler üretmektense eski türk filmlerini ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyolar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ama adamlar fena ısıtmamış be. Hem neler yaratılırsa yaratılsın, ne yenilikler olursa olsun şu anki genç-orta yaşlı-yaşlı(bir yere kadar) kuşak için eski türk filmlerinin birçoğu külttür. Dikkat edin türk filmleri hep ev kadınlarının çay saatinde yayınlanıyor. Yani büyük bir izleyici kitlesi var.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok ben izliyorum, ama `aslantuu` ya sinir oluyorum sadece.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bencede eski türk filmerlinin corrupt halinden farklı deel.ellerinde milyon dolarlar tutan 2 dallama büyk dallamamnın şöforunun kzına aşık olulayr.bu arda küçükdallamada etrafta grımzı ferrarisyile geizip ühühüh bu bana yapılrmı laaaayn diye ağlıyo bu sırada "ay napem tüh tüh"diyen şoför kzının ebvinde wis20 olan bir asplamız "hayır o bulduun sahibini tanımadıın parayı harcamayıcaksın"diyor evliklik planları kurup 24 saat jölelei saçıyla gezen kardeşine.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bunlari diyosun ama izlemeye de devam ediyosun :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ne diyıorusn!izlmekde lafmı! hsatsyım bilimumu türk sitcomunun ağalı beyli dizileri hiç kaçırmam asmlaı konuağın tm bölmeri pcde var ! :) şaka bi yana 4-5 bölüm yarım yamalak izdledim,ilemden yorumda yapamam dimi?[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar