Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Cantona biliyorsunuz, bugün için herkesin paralarını çekmesini teşvik eden bir eylem planlamıştı, bakalım tutacak mı? Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Cantona diye arattım çıkmadı, açıldıysa kusuruma kalmayın. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=1031705&Date=07.12.2010&CategoryID=80
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 cantonaya bak hehe.başka bi ülkede olsa büyüme ihtimali olmazdıda bu fransızlar bi garip olay ciddi bi şekilde büyüyebilir
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 cahilce olduğunu düşünüyorum. mevcut kurallar geçerliyken sıradan vatandaşın bankalardan tüm parasını çekmesi gene sıradan vatandaşın elinde patlayacak bir bombayı ateşlemekten başka birşey değil. para bulamayan bankalar faizleri yükseltir, yetmez devlet bankalara para pompalar çünkü krediyle ev, araba vs almış olan vatandaşın borcunu ödeyememe tehlikesi vardır ve şov başlar.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 herkesin sözleşip aynı anda çekmeye gitmesi lazım, yoksa üç çekerler beş çekerler sonra gene huunun dedikleri olur gibi sanki.
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 huun said: cahilce olduğunu düşünüyorum. mevcut kurallar geçerliyken sıradan vatandaşın bankalardan tüm parasını çekmesi gene sıradan vatandaşın elinde patlayacak bir bombayı ateşlemekten başka birşey değil. para bulamayan bankalar faizleri yükseltir, yetmez devlet bankalara para pompalar çünkü krediyle ev, araba vs almış olan vatandaşın borcunu ödeyememe tehlikesi vardır ve şov başlar. Fransa'da merkez bankası olmadığını da düşünürsek işler daha kötü olabilir ama vadeli mevduatların ve diğer az likidite mevduat benzeri fonlar sayesinde o kadar aşırı etkilenmezler.
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 3-5 hippiden başka rağbet eden olmaz zaten de, hani olursa diye söyledim. bankadaki parası sıradan bir vatandaş için geleceği demektir. kimse böyle maceralar peşinde harcamaz geleceğini.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 burada amac para cekip bankayi magdur etmek degil, zaten oyle birsey mumkun olmaz. amac para cekip kisa donemde likidite sorunu yaratmak. bankalar da kisa donem operasyonlarindan degil, uzun donemdeki belirsizlikten cok etkilenecekleri icin, hukumete "bu adamlari kizdirma" baskisi yapacaklardir. bence coook akillica bir eylem. kisi basi bin euro cekseler (ki bu fransada asgari ucret. turkiyede 450 tl gibi dusunun) 30milyon euro gibi bir paranin bir gunde piyasadan silinmesi demek. hele daha cok destek bulsalar ve bu rakami 150-200 milyona cikarabilirlerse sadece para cek-yatir islemiyle piyasada oyle bir belirsizlik yaratirlar ki, bazi insanlar bu durumdan cok rahatsiz olur. bu rahatsizlik da amaclarina ulasmalarina fazlasiyla yeter.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hiçbir işe yaramaz bu eylem Likidite sorunu yaratabileceği doğru ancak bankalar buna önlem alacaklardır. Bankaları geçtim Fransa Devleti önlemini almıştır bile. Öyle yada böyle paralarını çeken insanlar 1 hafta sonra tekrar yatıracaklar parayı geri.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben niye nerden konu disina geldim ki tekrar.
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 30milyon euro para değil gerçekten. İnsanları örgütleyebilsen gayet etkili olur bu. 1milyon insan aynı gün çat diye gidip 1000er euro çekse ufaktan rahatsız olur bankalar.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Nakit kalmadı der şubeler belli bir miktardan sonra :P
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hep avrupalıların suçu zaten. 3-5 savaş daha fazla çıkartalım diye bütüm bankacılık sistemini yahudi tarzı finansörlere bıraktılar, şimdi ağlıyorlar. bence iyi böyle, şimdilik biz ayak uydurmuş görünüyoruz :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 said: Geleneksel.. - 7/12/201017:49 Bugün öğle tatilinde haberden sonra olan paramı bankadan çektim, insana kıyan, aç akbaba, gözü dönmüş bankalara senede bir kere olsun hadlerini bildirmek için 7 Aralık 2011'de de olan paramı çekeceğim! amusluoglu - okurun diğer yorumları için tıklayınız abi aslında hesap alıp "bankadan çekeceğin 5 tl ile olmaz o iş" diye trollemek vardı da uğraşamadım
Öne çıkan mesajlar