FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 3-4 saattir falan içmiyorum sigara, demin sigara paketini görene kadar hiç canım falan da çekmemişti. şu an İÇ LAN KOY KÖDÜNE diye yankılı bi ses var içimde ama sıf kendime ibnelik olsun diye içmiycem. belki bırakmaya çalışırken can sıkıntım, zaman falan geçer. sabah okula giderken de almıycam yanıma paket de tütün de. yarın akşama kadar kendimi kandırıp sigara içmezsem süper, ama kandırırım illa bi şekilde gibime geliyo. zaten uyuyamadım da sinir oldum kalkıp gh oynadım 1 saat. bence sigara içmem ben. içersem de bu topiğe falan bakıp "yine bırakamadım lan :(" moduna girip belki tekrar tetiklerim sigarayı bırakma isteğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 neden garbıç demeyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yak bi sigara ya zaman geçmez sabaha kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yok uyurum zaten birazdan, sayfayı refreşleyerek tepedeki "okundu sayısı"nı yükseltiyorum. yükselttikçe sayıyorum, saydıkça yükseltiyorum. bence bu benim uyumamı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iTy8PXAqO8w&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ileri sararak dinledim bir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 serdar ortaç seks yaptığı kadına klip çekmiş onu anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ahanda 1k yaptım tepeyi. ben çekip gideyim. uyurum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 türk pop müziği niye bitmiyo abi, niye ya niye. 2011'e giriyoruz vallaha idiot bu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bende 2 gündür sigara içmiyorum.dışarı çıkmaya üşendiğim için sigara alamadım 2 gündür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben bugün sigara içmiyim diyip yanıma sigara almayınca yeni paket alıyorum genelde. evde büssürü dolu paket oluyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Camel'ın Camel olduğu zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 FromTheHell said: sabah okula giderken de almıycam yanıma paket de tütün de. önce sigarayı bırakıp sonra bu uygulamaya geçsen daha iyi olmaz mı? en büyük otlakçılar hep böyle iyi niyetlerle yola çıkıyor, tespit ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yok abi otlakçı "hiç" olamadım. sigaram yoksa içmem zaten hiç. o değil de, hala içmedim sigara. gerçi şimdi uyandım okul falan yine yalan oldu ama. içmedim sonuçta. mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aa ne güzel.bugun ayın 7 siymiş.bende 7 ekimden beri hiç içmedim.2 ay olmuş (: irade win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Off demin yaktım birtane yemek üstüne tellendire tellendire içiyorum mis gibi ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Sigara ve viski http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/298234/298234,1255056940,11/stock-photo-whiskey-and-cigarette-38493547.jpg Sigara ve bira http://www.refluxremedy.com/images/beer_cigarette.jpg Sigara ve şarap http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41333000/jpg/_41333138_cigarette_wine203.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 al işte koyduğu rsimlere bak. sigara içmeyen adamım. benim bile canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 FromTheHell said: yok uyurum zaten birazdan, sayfayı refreşleyerek tepedeki "okundu sayısı"nı yükseltiyorum. yükselttikçe sayıyorum, saydıkça yükseltiyorum. bence bu benim uyumamı sağlar. f5lemek hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı. -New York Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 viskiyle puro içeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 şarapla sigarayı yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 rakıyla şalgam içeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 doğanay acılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ben orda beyaz şarap resmi koymuştum, özür diliyorum ve telafi ediyorum. Dimitrakopulos ve Winston Soft http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs152.snc1/5660_145896162385_735892385_3419374_7885436_s.jpg http://tobaccotrain.com/6000/images/large/WFkS_200F50_09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar