Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç/Kaş Çizdirmek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anlamı şudur, "Ben kaşıma piercing takıp çıkartmış gibi gözüktüğünü sanıyorum, ama öyle gözükmüyor.".[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50)
Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Mesaj tarihi:
ben kaşı çizmeyi düşünüodum baya bi zamandır, sonra baktım etrafta bi anda tonla insan türedi aynı şekil, vazgeçtim.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2004 01:30 tarihinde demiş ki:
Anlamı şudur, "Ben kaşıma piercing takıp çıkartmış gibi gözüktüğünü sanıyorum, ama öyle gözükmüyor.".

brawo alexi..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Mesaj tarihi:
Bundan 3-4 sene kadar önce güzeldi öyle şeyler ama artık bitti.
Adam gibi gidecen kaşına yaptıracan bi piercing.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
The Lost Age
Developer Brook
Radio Lostage
Mesaj tarihi:
ee ne olacak benm sol kaşım 5 yaşımdan beri çizik yani... halis mulis büfeye kafa atma olayıdır..

öyle kaç saç çizdirmekle olmuyor.. olacaksa gerçeği olacak ki anlatacak bir hikayen olsun

her yaramın bir ihkayesi vardır ama kaşını çizdirmişbi adamın maksimum hikayesi şu olur;
-aa kaşındaki e ne öyle?
-yaa ben bir gün berbere gittim baktım millet kaşını çizdiriyor böyle şekil oluyomuş işte piercing takıp çıkarmış havası veriyor... dedim berber amcaya çiz kaşımı.. o da çizdi
-hıı..

yani.. kaşı yarık vs olan adam çocukken yaramazdır demek ve mutlaka anlatacak ilginç ve eğlenceli bir ihkayesi vardır... mesela aynı şaımda daha uçta olan yaramı da 1.5 metreden lego duplonun üstüne düşerek yapmıştım... acımıştı..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
isteyen istediğini yapar ki lol :) yakı$anı yapmak en iyisi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
kandırmak da en iyisi değil mi?
e tabii bazı durumlarda insan kendini kanıtlamak için bir şeyler yapmak zorunda hissediyor kendini

(herkes bana ilgi duymalı dikkatlerini çekmeliyim... DİRSEĞİMİ YALAMALIYIM!)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
Yok lens takırmak,yok piercing fln bunlarla metroseksüel olunuyorsa sağlam adam zor bulunuyor sanırım,ayrıca alakası nedir?metroseksüellik sanırım hastalık gibi birşey yani doğuştan eğilimin oluyor yada küçüklükten yaşadığın şeylerden dolayı öyle bir duruma gelebiliyorsun neyse tbi o senin düşüncen,o kdr kolay demek ki metro olmak :)

Aslında kanıtlamak değil de denemek ihtiyacı duydum,ayrıca baktım çizdiren çok az bu aralar :P ,dedim hem deneyeyim hem de değişiklik olsun.

Bir daha ki sefere dazlak yapıcam,hadi bakalım
:)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Mesaj tarihi:
saçma bişi 3cmlik hede sana karizma katıcakmı sanki:)[signature][hline]-i will not come back again!
-your love will kill me, your love will...
+SENİ SEVİYORUUUM
-kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh
*öeahhh*
Mesaj tarihi:
benimde sol kaşım hafif çizik dikkatli bakınca anlaşılyor, gecenin köründe karanlık bir odada yatağa uçarak girmeye çalıştım, tabi falza uçmuşum üst taraftaki dolaba sağlam bir kaş attım, sonra 4-5 dikiş atıldı galiba :)[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Mesaj tarihi:
walla ben 4sene önce mercan dedeyle aynıydım.şimdi deilim çünkü berberim hapçı olmuş kayıp :) not:sanal klavye süfer ya hem sigara içion hem yazıon :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
valla bence erkeklere çok yakışıo kaş çizdirmek euhe hatta kaşta piercing de..
saç herkese yakışmaz yunus günçeye yakışıo mesela (;[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
  • Yeni Oluştur...