JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 öylesine 85 olsun diye kasayım dedim 2 gün sürdü toplamda, o kadarda zorlamadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bakalım blizzard nedicek bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ben ciddiyim 30 lira konusunda 60 dan sonrasını kasmam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 inalkac said: ben ciddiyim 30 lira konusunda 60 dan sonrasını kasmam ama raf i bi sen biliyosun ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Zamanı olmayana,isteyene bu hizmeti veriyorum,kendime güvendiğim için bir problem yaşamadan teslim ediyorum aldığım işleri.Herkes level almaktan hoşlaşmıyor veya günde 2 saat online olarak level kasamıyor,genelde kastıklarım bu nedenle geliyorlar.Bu hizmeti sadece ben vermiyorum biraz araştırılırsa biraz bilgi sahibi olunabilir ilk defa duyuyor gibi yorum yapanlara cevaben. Siz kasıyorsanız size birşey sunmaya çalışmıyor zaten bu işlerle uğraşanlar,Benim sunduğum hizmet bu,isteyene yardımcı oluyorum zaten,kimseye zorla birşey yok. Verilen süreler maksimumdur diyede not düşmüştüm zaten dikkat ettiyseniz. Yakında Arkeoloji içinde süre ve fiyat belirteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sen de haklısın da, burası çok çok iyi bi platform değil bu hizmet için. herkes en az senin kadar power leveller zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 80-85 arası şaka gibi olmuş 450 ne yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 TL. 24saatte 80-85.açıkca yazılı ama daha nasıl anlatılabilir senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 nomsaR said: inalkac said: ben ciddiyim 30 lira konusunda 60 dan sonrasını kasmam ama raf i bi sen biliyosun ok. nedir bu raf, bug gibi bir şey mi. yoksa recruit friend mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 eet rec. a friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 1-80 düşünüorum ama 13-17 gün nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Catzee said: 1-80 düşünüorum ama 13-17 gün nedir ya Süre çok güzel. Daha aşşağısı imkansız gibi. Normalde pwl yapan elemanlar 3 hafta süre veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Verilen süreler maksimumdur,elimden geldiğince hesapları erken teslim ediyorum,bu benim içinde daha erken bitirip başka bir iş almam demek olduğu için hızlı teslimat için boşvakit geçirmeden kasıp teslim ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 benim bir karakteri 80 ya da 85 lemem lazım acilen ama şu 7-8 gün içinde müsait olamıcam, daha önce cata ya 1 hafta varken bir warlock açmıştım öyle aman aman oturup uğraşmadan kastım. cata çıktığında 73 tü karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Elimdeki iş bitene kadar başka iş alamayacağım.ortalama 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ohyeah said: Catzee said: 1-80 düşünüorum ama 13-17 gün nedir ya Süre çok güzel. Daha aşşağısı imkansız gibi. Normalde pwl yapan elemanlar 3 hafta süre veriyorlar ayın dokuzunda açtığım karakteri 16sında level 80 yaptım ben gayette yavaş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 mytheron said: Elimdeki iş bitene kadar başka iş alamayacağım.ortalama 3 gün Abi bu şeye benziyo. Hani trenlerde satış yaparlar ya seyyar satıcılar. Sonra vagonun en arkasına bakıp "tamam abi geliyorum orayada getiricem merak etmeyin acele etmeyin falan" der... Nedense bunu çağrıştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ahah çok güzel sentez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sentez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 SoulCube said: ohyeah said: Catzee said: 1-80 düşünüorum ama 13-17 gün nedir ya Süre çok güzel. Daha aşşağısı imkansız gibi. Normalde pwl yapan elemanlar 3 hafta süre veriyorlar ayın dokuzunda açtığım karakteri 16sında level 80 yaptım ben gayette yavaş yani. uyudun mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yok uyumadım zombi gibiyim şu an :) heralde uyudum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 SoulCube said: yok uyumadım zombi gibiyim şu an :) heralde uyudum yani Bi ss alıp koysana şuraya played ne kadar merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sidik yarıştırmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Fiyatlarda düzenlemeye gidilmiştir 4.85 charıda teslim etmiş bulunmaktayım.Yeni bir hesap daha alabilirim. Günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bizim belirledigimiz saat araliklarinda oynama imkaganin var mi? varsa ilgilenebilirim altimi lvllatmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar