lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Prince of Wales ı galiba titanyumdan yapmışlar batmak bilmiyor :)[signature][hline]My Honour is My Life
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bismarkin kahramanlik hikayesini yaziyor ne yapacak. du bakalim batisini da boyle detayla yazacak mi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hayir, 'kahramanca batti'[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 İyi olmuş batmış.Ama yanında götüreceğini de götürmüş.Sağlam yönetim olsaymış işte o zaman korkulurdu.Allahtan olmamış diyelim.[signature][hline]My Honour is My Life
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 O kadarda değil :D[signature][hline]My Honour is My Life
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: BOccOB, 10 Ağustos 2004 01:03 tarihinde demiş ki: Mürettebattan biri bile gemiyi terk etmedi ve "heil hitler" diyerek denize gömüldü... iyice suyunu çıkaralım... ehe yok herkes denize atlamı$ ama cogu denizci yuzme bilmedikleri icin boguldular..kurtulanlarda azdı 250 kusur mu ne kayıtlı esir almı$lar bismarck dan. hatta haziranda ayında olması lazim bismarck ın batı$ yıldönumu diye özel bölum yapılmı$tı discovery channel de.o kurtulanlardan 2 ki$i warmı$ hala ya$ıyan =) ve röpartaj flm da gösterdiler.adamlara nicin sava$a girdiniz diyolar. adamlarda "hitler bizi konu$maları ile destekleyip siz bir numarasınız.bu gemi bır numara.almanya nın gucunu gösterin herkese" bla bla sözler söylemi$ yoksa o an gemiden inceklermi$ o askerler :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Merak etme unity iki satırda geçmeyeceğim batışı :) Birde ya discovery channel zırvalamış yada o askerler klasik almanların geçmişlerinden utanmaları sonucu biz zaten barış severdik istemeyerek savaştık sendromuna tutulmuşlar. Bismarck mürettebatı alman donanmasının en seçkin askerlerinden oluşturulmuştur ve cidden batacakları belli olduğu halde son ana kadar aynı azimle savaşmış ve onca yaray rağmen batmayan gemilerini kendileri batırmışlardır. 2221 kişiden sadece 115 kişinin kurtulmasının sebebi de ingilizlerin alman mürettebatı denizde bırakarak bölgeden ayrılmasıdır. Aynısını almanlar yapsa bugün almanların ne kadar barbar olduğu anlatılıyor olurdu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ehhehehehheh loollll alman denizcileri yüzme mi bilmiyormuş :D Sabah sabah iyi geldi bu[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ehehh ger donmemek icin gemileri yakmak gibi bir sey bu . yuzme bilmedikleri icin son ana kadar savasmislar . dusundumde super taktik . denizcileri yuzme bilmeyenlerden sececeksin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 10 Ağustos 2004 09:21 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ben onu yüzme bilmedikleri iddiasının komikliğini belirtmek için yazmıştım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 discovery nin yalancısıyım fedaykin walla =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 pardon ben de cidden bilmiyorlar sanmistim.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Yuh artık onlar yüzme bilmeyecekte kim bilecek :D gemide bayağı inatçıymış bat ulan bat ulan diye bağırmışlar batmamış.Kendileri batırmış artık batmıyacak yoksa :D[signature][hline]My Honour is My Life
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 7 isabetli atış ve batmayan bir gemi helal olsun adamlar bayağı ballıymış :)[signature][hline]My Honour is My Life
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 aslında bu kadar anlatım yeter, kalanını da başkası anlatsın :) dermişimmm :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 aaaa :D[signature][hline]My Honour is My Life
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ingilizler neden alman murettebati birakip ayrilmislar onu neden soylemiyorsun da boyle guzel guzel tarafli, kendi inancinin keyfi dogrultusunda tarihi bilgi veriyorsun ? ingilizlere bolgeye 4-5 alman denizaltisinin yaklastigi haberi gelince haliyle ayrilmak zorunda kaldilar karmasa ortamindan. ama tabi, senin lafi sokamaman icin bu gun ingilizler orada 4 gemi kaybetmeliydiler almanlari toplamak ugruna. ama o zaman da insanlik degil aptal ingilizler olacakti buyuk ihtimalle. ha ayrica o hizli ayrilista daha once batan ingiliz gemileriyle alman gemilerinin durumunun da etkisi vardir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Almanlar değil kendi mürettebatlarını toplayanlara benim bildiğim bir tek istisnai durum hariç ne denizdeki düşman denizcilerine ne de onları toplayan gemilere ateş açmıştır. Tam tersi müttefikler bu yöntemi uygulamışlardır. Örnek için ise bu adrese bakmanız yeterli olacaktır http://forum.paticik.com//view.php?id=23810 Şayet almanlar bu şekilde ingiliz denizcilerini suyun ortasında bırakıp hatta bir kısmını pervaneleri ile parçalayıp gitselerdi zaten bugün her yıl o günün anma töreni gerçekleştiriliyor olur ve nasıl barnbarlar ile çarpıştıkları anlatılıyor olurdu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet bravo hafizan ne kadar zayif. tek kisiye mal edilen bir olayi tum alman donanmasina o topicde de mal etmistin burada da mal etmis hem de o topici onca antitezi olmasina ragmen referans gostermissin. sinirsiz denizalti savasi ilan edilen bir denizde hede hodo olmaz. bulunan batirilir. almanlar da aynen boyle yapmislardi ve 4-5 ingiliz kruvazorunu hicbir alman denizaltisi kaciracak kadar esek degildi[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 o başlıkta hiç bir antitez yok esas senin hafızan zayıf. Tez nedir, alman denizcileri bir olay hariç savaş kurallarına uymuşlardır. O konudaki antitez nedir diye bir kez daha baktım ama yine göremedim, orada alman denizcilerine yönelik hiç bir suçlama yok yani antitez de yok.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hafizam cok iyi. eger o baslikta ben gerekli antitezleri ortaya koyamadigimi dusunseydim su an o baslikta tartisiyor olurduk.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 o zaman bir kez daha araştır o başlığı oku baştan sona da göster bakalım alman denizcileri neler yapmış. Ben bulamadım, sen o başlıkta bulup gösterirsende göremediğim ve seni uğraştırdığım için özür dilerim senden.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 vay tartisma ancak ben istersem son bulur mu demek bu uniti ? eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 arkadasim tek yapacagin aynen daha once soyledigim gibi bu gece yarin ve sonraki gece discovery, national g gibi kanallari acip bir denizalti belgeseline denk gelmeye calismak ve 'sinirsiz denizalti savasi' nasil olur onu ogrenivermek. ayda 100 bin ton gemi batiyordu da denizalti savasinda bunlarin murettebatlari NE OLUYORDU diye sormazlar mi adama ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hiç bir denizaltı saldırısında düşman mürettebatı denizden denizaltıcılarca toplanmaz. Bunu ne almanlar ne amerikalılar ne japonlar ne de ingilizler yaptı hiç biri de yapmaz. Ancak yapılan durumlar istisnadır daha önce benim verdiğim örnekte olduğu gibi. O sebepten bunlar savaş suçu olarak kabul edilmez. O sebepten hala alman deniz kuvvetlerinin işlediği bir savaş suçunun örneğini vermedin unity hatta bunlar discovery channelda da verilmedi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar