pozitiff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sponsor nasıl ve nerden bulunur.. henüz açılmamış hiç playerı olmayan shardlar bile sponsor filan buluyor benim ortalaması 50-55 kişilik server im var fakat sponsor nasıl bulucam bilmiyorum.. gm lerden para alıyorum ama onlarında sayısı yeterli deil yokmudur bir yol gösteren.. haftanın her günü tüm enerjini server a harcadıktan sonra birde 200m yi çıkarıp cebinden vermek çok zor geliyor açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 zor glıyorsa bu ı$e gırmıceksın.cocuk oyuncagı degıl server sahıbı olmak.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ya şöyle adam gibi bi cevap vermeyip mesaj atanları aşağılıyorsunuz ya... Ya kardeşim verecek adam gibi bir cevabın yoksa sus otur![signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 a$agılamak? önune gelen server açıyor sonra buraya gelıp sponsor hede höde derse bazıalrının ders alması gerekmez mı?en azından server açmanın ve server sahıbı olmanın kolay bı$ı olmadıgını bılmesı gerekır. senden adam gıbı msj atıp ,oturma dersı alayım barı lol.ben gayet gusel adam gıbı cvp verdımde senın jeton du$medı glb.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Pyr0, 26 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki: zor glıyorsa bu ı$e gırmıceksın.cocuk oyuncagı degıl server sahıbı olmak. Harbiden ya adam sormus nasıl olacagını nasıl yapabilecegini hemen ters cevap veriyorsunuz.[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dogruyu söylemek ters cevapsa senın ters cevap anlayı$ınla benmkı baya farklı.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet artık moda oldu gerçi.[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sen rahat ol genç bakma Pyr0 ya ama sponsor bulmak zor iş yani pek sanmam kolay kolay bulacağını..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bizim bakkalda sponsor olmak istiyor gel olsun sana istersen kargo ile (kargo parası bakkaldan) 1 2 kilo un falan yolluyormuş hey allahım[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sponsor nasıl bulucaz diorum senin dediğin lafa bak bakkalmış bilmemneymiş.. 2 gün sonrada yazarsın forumlar eskisi gibi diil die.. önce kendini düzelt sonra forumlar düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 pozitif anlamıyorsun server öle he deyince açılmıyor biraz kesenin azını açıcaksın sponsor bulmak öyle kolay değil gitceksin ne biliyim internet bağlantısı şirketlerine (superonline vs vs) diyeceksin ben ultima online server ı kurcam bana sponsor olurmusunuz elimde cok iyi koz var vsvsvs böyle saydıracaksın adamlar seni değerlendircek kabulederlerse oke etmezler sie olay budur küfürle hiçbirşey cözülmezZz.[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 pozitiff bu sayfada eya bir sonraki sayfada sponsor olabilirim die bir topic vardı oraya bak bir istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 vede kötü söz sahibine aittir :-)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 açıkçası ben bu konuyu açarken dedim şimdi altına yazarlar şu siteye bak şu şirkete bi sor filam derler dedim ama böyle kötü cevaplarla karşılaşacağımı bilseydim açmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Umarım kötü söz sadece küfür olarak algılanılmıyordur...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 burda topic acmican benim gibi :) topiç açtınmı bi öldürmedikleri kalıyor seni SEARCHH !!! yukarda arama butonu var tamam bende yapıyorum ama hepsinede değil yani he diyecen bana neden sende onlar gibisin? kurunun yanında yaşta yanar misali[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Raistin, 26 Ağustos 2004 19:11 tarihinde demiş ki: pozitiff bu sayfada eya bir sonraki sayfada sponsor olabilirim die bir topic vardı oraya bak bir istersen http://forum.paticik.com/view.php?id=86368 burda bak ilgini ceker insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=81669 vede www.hostbul.net e bak işine yarayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hı hı pm attım.. ama traş gibi geldi sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: pozitiff, 26 Ağustos 2004 19:15 tarihinde demiş ki: açıkçası ben bu konuyu açarken dedim şimdi altına yazarlar şu siteye bak şu şirkete bi sor filam derler dedim ama böyle kötü cevaplarla karşılaşacağımı bilseydim açmazdım Ya kardes takma sen bıktık bizde bu artis tiplilerden.[signature][hline]Aera UO SHARD Mod OF Aera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 umarım istediğin sponsoru bulabilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sponsora gerek yok zaten yeni açılan ('PH'lı) çoğu serverın player yaş ortalaması 13 (gerçekten 13 bildiğiniz 13 ya, 11 12'ler bile var) git bi cafeye bağır "mare satılır" diye. bikaç tanesi gelip almazsa neyim :-) bu arada sen bana bakma, saçmaladım işte.. çevreyle olur bu işler.. ki buraya bu tarz "nerden bulucam" gibi konu açanların çoğu da sponsor bulamadı, o ayrı :)[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 forums.devshed.com u tavsiye ederim.[signature][hline]KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Pyr0, 26 Ağustos 2004 18:37 tarihinde demiş ki: a$agılamak? önune gelen server açıyor sonra buraya gelıp sponsor hede höde derse bazıalrının ders alması gerekmez mı?en azından server açmanın ve server sahıbı olmanın kolay bı$ı olmadıgını bılmesı gerekır. senden adam gıbı msj atıp ,oturma dersı alayım barı lol.ben gayet gusel adam gıbı cvp verdımde senın jeton du$medı glb. Haklısın pyrocum ama seninde bildiğin gibi burası Turkiye :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Turkiye ama gercekleri söyleyince yok adam gibi cvp vermyor yok artist yok cok bilmi$ hede höde diyolar.onlar bizden artist ya neyse :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar