BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Simdi bilgisayarimin mikrofon portuna mikrofon taktigimda kesinlikle calismiyor. Cok ugrastim yalasik 3 4 mikrofon denedim ki bu aletleri baska bilgisayarlarda denedigimde hic sorun cikarmadilar. Ama ayni porta kulaklik taktigimda(elinizde mikrofon yoksa deneyin calisan bi metoddur) kulakligin sol girisinden konustugum surece sorunsuz iletisim kurabiliyorum. Ki kulakliklarimda kulaklik portnda sorunsuz calisiyor. Yane elimde Saglam mikrofon(tu) Saglam kulaklik(tu) Saglam mikrofon portu(tu) war ama sadece saki sol giristen gelen sesler bilgisayara ulasiyor. Bole angut bir problemle daha once karsilasan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bence kulakligi mikrofon olarak calistirabilmen mikrofon portunun saglikli oldugunu kanitlamaz. eger port tamamen calisiyor olsaydi hem sag , hem sol kanal calisirdi sanki, bende o sekilde en azindan. troubleshoot a gelirsek; 1. os ne? ses karti ne? bilgisayar mobilse internal mic var mi? 2. control panel > sound > record tab inda kac adet cihaz goruyorsun? neler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 KHaRoN said: bence kulakligi mikrofon olarak calistirabilmen mikrofon portunun saglikli oldugunu kanitlamaz. eger port tamamen calisiyor olsaydi hem sag , hem sol kanal calisirdi sanki, bende o sekilde en azindan. troubleshoot a gelirsek; 1. os ne? ses karti ne? bilgisayar mobilse internal mic var mi? 2. control panel > sound > record tab inda kac adet cihaz goruyorsun? neler var ? kharon bende ole dusunuyorum yane ya ayarlarda ya portta bisi war ya ayarlarda bisi war yane normalde baska bilgisayara erisimim yok su an deneyemedim daha once kulakligi mikrofon olarka cok kullandimda ikisindende ses geliyo mu hic denememistim bri dener solerse sevinirim konuya donersek os: windows 7 ultimate ses karti: laptop internal bisi conexant driver kullaniyo iste internal mic : yok baya emektar bi laptop 2005 model satellite p100 toshiba custom record tabde: normal olan yane 3 adet war line in mikrofon ve sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 record table dan mic disindakileri disable edip dener misin? sum nedir anlamadim bu arada, asdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sub? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sum sey abi bazi yerlerde stereo mix diye gecer bazilarinda what i hear diye microfon girisi arti bilgisayardan cikan sesleri karistirir radyoda calarken cok kullanirdik zamaninda hem muzigi duyup hem ustune mikrofondan gelen sesi vermek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://www.swfcabin.com/swf-files/1290186458.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 meme yapmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar