Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Arkadaşlar ben sizlerin "Çoşacaksın, kafayı yiyeceksin, zevkten kıçın tavana vuracak" dediğiniz mame oyunları tavsiyelerinizi bekliyorum. Çünkü bir başlasam bu oyunların sonu gelmiyo. Kalitelilerini bilirsem ona göre indireceğim. Şimdiden teşekkürler.(Tür önemli değil , ama Strateji oyunları ayrı bir güzel olmuyo değil hani)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 The King Of Fighters!! dırınırırım dırınırırııırırım! :) 97 den başla indirmeye 2003 e kadar indir hepsi ayrı güzel[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 mamede strateji oyunu yok. atari salonu oyunları bunlar.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
narin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Asteroth, 18 Ağustos 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ama Strateji oyunları ayrı bir güzel olmuyo değil hani) mame de nasıl oluo strateji oyunu hakketen ? Bu arada bi oyun vardı ispanyol küçük herifler ucuna ip balı okları havaya atarak balon parçalıodu neydi o ?[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ...
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Yok benim orda bahsettiğim strateji oyunları genel anlamda yani, sırf mame'e özel söylemedim onu. (Çevir kazı hesabı...) Horace laf sokuştururken bi iki tane de oyun tavsiye etseydin ya :P[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bir de arkadaşlar bu romları indirirken gözüme çarptı, bir oyun var bir de o oyunun Bootleg i var. Ne oluyo tam olarak bu bootleg?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bootleg bootleg oluyo. boşver onu. ... ehu o oyun pang. nası oyun istediini söyle tavsiye veriim hemen.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben anca Winkawaks da Marvel vs Capcom oynuyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Horace türü farketmez Kaliteli, sürükleyici oldukça herhangi bir oyun olur (Misal Metal Slug)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben pvp oyun seviyom. dövüş oyunları, puzzle fighter, magical droıp filan. ne kadar üstün bi insan olduumu herkese ispatlamak için. başka oyun bilmem.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 last blade de kralı gelse tanımam [Bu mesaj xueshen tarafından 26 Ağustos 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 babz upla bakem şurayı :D birde göz geçir oraya :D Orda herkezin tavsiye ettiği güzel oyunlar bulabilirsin :D[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: horacegoesskiing, 24 Ağustos 2004 16:25 tarihinde demiş ki: ben pvp oyun seviyom... ne kadar üstün bi insan olduumu herkese ispatlamak için. budur olay, froyd halt etmiş.. pvp kavramının özünü, nektarını ifşa ettiniz horas bey..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole.
Öne çıkan mesajlar