SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bükemediğin eli öpeceksin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bu seagle da pmsli kizdan beter cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Kendimi sorguladığım zamanlar olmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 şimdi ayıp ettin şükrü, şimdi ayıp ettin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 zeper said: nutella yoktu...başka bir tatlı vardı yiyecek... ayrıca 20 sene önce kadınlar naz yapıyor muydu yapmıyor muydu!bunu bence dedelere sormak lazım....sonuçta kadın her zaman kadın,bence yapıyorlardı. naz≠mass hysteria. ben bi ara bakmıştım bu geyiklere pms nazına değil pms kılıfına sokulmuş "çıldırıyorum ve çikolata canavarı oldum" yakarışlarından ötürü.. yapılmış araştırmalarda pms çikolata bağıntısı aşırı obez kadınlarda kilo artışı gibi başlıklarda çıkmıştı sadece. hatta "toprak yiyesim geldi" tarzı aşermelerin olduğu 50li yılların falan saçmalığı yüzünden az biraz daha bakıp aşerme diye bişiyin hiçbir zaman olmadığını gösteren bir sürü yayın da bulmuştum. pms vs ihtiyaç, pms vs must have chocolate.. bunlar hep yalan, safi mass hysteria, sadece kendinizi gaza getirmeniz yüzünden oluyor. tamamen saçmalık yani. özetle. naz.. ayrı bişi. 1sene boyunca pms'te kadınların sol omzu ağırır geyiği çıkartın tüm dünyada.. 1sene sonunda çikolata ve aşırı ilgi isteyen süper sinirli kadınlar yerine sol omzu ağrırken çikolata ve aşırı ilgi isteyen süper sinirli kadınlar durumu çıkıverir. hormonal değişiklikler çeşitli şeyleri etkiler. şeker değişikliği de bunlardan birisi. ok. ama nutella krizine girdim yukarıdaki mesaj dikkatli okunduğunda da anlaşılıyor mass hysteriadır. bu durumda "nutella yok evde!" hönkürüşleri atarsanız ancak kadar ilgi görmeniz muhtemel. ekşi sözlük yazarı mısın lan? da diyebilirim.. aslında evde tarihi geçmiş bi nutella var. çok ihtiyacın varsa bunu kemirmeye başla sen demem de bayağı olası hani. zamanında millet toprak aşeriyormuş yahu.. kadın hamile diye gidip toprak yiyormuş. saçmalığa bak! o zamanlarda bu yaygınmış! türk filmlerinde ve romanlarında bile yer almış hani! o kadar garip! ne olduysa artık, şimdilerde bu ihtiyaç -evrim yüzünden olsa gerek. insanların toprak yemenin steril olmadığını öğrenmesi ile hiçbir ilgisi olduğunu sanmıyorum!- bu aşerme stili gözlenmiyor. hayat ne garip lan, evrimler, nutellalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 marketingcilerin isleri hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 arkadaşım o kadar wot koyduk.. tek cümle ile sayfa başı yapmışın ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 şükrüden bi gecede 2. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dasaaa said: zeper said: nutella yoktu...başka bir tatlı vardı yiyecek... ayrıca 20 sene önce kadınlar naz yapıyor muydu yapmıyor muydu!bunu bence dedelere sormak lazım....sonuçta kadın her zaman kadın,bence yapıyorlardı. naz≠mass hysteria. ben bi ara bakmıştım bu geyiklere pms nazına değil pms kılıfına sokulmuş "çıldırıyorum ve çikolata canavarı oldum" yakarışlarından ötürü.. yapılmış araştırmalarda pms çikolata bağıntısı aşırı obez kadınlarda kilo artışı gibi başlıklarda çıkmıştı sadece. hatta "toprak yiyesim geldi" tarzı aşermelerin olduğu 50li yılların falan saçmalığı yüzünden az biraz daha bakıp aşerme diye bişiyin hiçbir zaman olmadığını gösteren bir sürü yayın da bulmuştum. pms vs ihtiyaç, pms vs must have chocolate.. bunlar hep yalan, safi mass hysteria, sadece kendinizi gaza getirmeniz yüzünden oluyor. tamamen saçmalık yani. özetle. naz.. ayrı bişi. 1sene boyunca pms'te kadınların sol omzu ağırır geyiği çıkartın tüm dünyada.. 1sene sonunda çikolata ve aşırı ilgi isteyen süper sinirli kadınlar yerine sol omzu ağrırken çikolata ve aşırı ilgi isteyen süper sinirli kadınlar durumu çıkıverir. hormonal değişiklikler çeşitli şeyleri etkiler. şeker değişikliği de bunlardan birisi. ok. ama nutella krizine girdim yukarıdaki mesaj dikkatli okunduğunda da anlaşılıyor mass hysteriadır. bu durumda "nutella yok evde!" hönkürüşleri atarsanız ancak kadar ilgi görmeniz muhtemel. ekşi sözlük yazarı mısın lan? da diyebilirim.. aslında evde tarihi geçmiş bi nutella var. çok ihtiyacın varsa bunu kemirmeye başla sen demem de bayağı olası hani. zamanında millet toprak aşeriyormuş yahu.. kadın hamile diye gidip toprak yiyormuş. saçmalığa bak! o zamanlarda bu yaygınmış! türk filmlerinde ve romanlarında bile yer almış hani! o kadar garip! ne olduysa artık, şimdilerde bu ihtiyaç -evrim yüzünden olsa gerek. insanların toprak yemenin steril olmadığını öğrenmesi ile hiçbir ilgisi olduğunu sanmıyorum!- bu aşerme stili gözlenmiyor. hayat ne garip lan, evrimler, nutellalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Abi aynı olay bugun başıma geldi.Gene yok ayrılık mayrılık lafları agrınız varsa insan içine çıkmayın yahu.Ben sünnet olduğumda ağladığımda laf etmişlerdi ne bu kızlardaki naz lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Her pms zamanı ağlayan kızlar normal doğum yaptığnda ne yapacak lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 forumda daha çok kız olsa ya da başka bi böle gereksiz konu olsa da adam gibi kapışsak az bi yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bütün kızları kaçırın,sonra forumda kız çok olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 O toprak yeme olayı demir eksikliğine bağlanıyor. Elbette hijyenik olmaıdğı ortaya çıkınca bırakılıyor :), tabletler falan vs ortaya çıkıyor. Arada bokunu çıkartanlarda oluyor elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SeaGle said: Her pms zamanı ağlayan kızlar normal doğum yaptığnda ne yapacak lan? onlar acıya çok daha dayanıklı dolayısı ile senin baş edemediğin acılarla baş edebiliyorlar. ama bu perk sadece pms karın ağrılarında geçerliliğini yitiriyor ve az biraz yürüyünce yaşadıkları ayak ağrıları ve az bi yük kaldırınca yaşadıkları sırt ağrıları ve tüm diğer ağrılar.. oh wait. üff.. dylan haklı ama kullanıcı sayısı az, kapışma ortamı olmuyor hiç. supernatural izleyip, işime geri döneyim ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dasaa hep haklı, hep haklı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Pmsi kadınlar mı çekiyor erkekler mi belli değil.Herkesin bir kuyruk acısı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 aaamaaan tartışacak konu olsun.. yoksa hatunu seviyorsan nutella dediğinde "EVE NUTELLA YOLLAYIN LAN!" falan diye usaf'ı harekete çağırabilirim.. evin her tarafına nutella düşebilir, nutella bombaları duvarları delip binanın duvarlarını çikolataya boyayabilir. bunların hepsi olabilir. amerikada üst düzey tanıdıklarım var!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 beleş insan sinirlendirme hakları oluyo sonuna kadar kullanıyolar onlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dasaaaa ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hoover dam'in inşaasında rol aldım ben yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hooverin sag koluydu direk dasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben senin gibi bir mühendis görevlendirmedim orda dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hiç olmadığı kadar ciddi. dasaayı hafife almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 mulgear6 said: ben senin gibi bir mühendis görevlendirmedim orda dasaa sen once bi lisansini bitir sonra konusuruz bunu tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar