Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kaça sattın ki çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Pardon ama kimsede verdiği paraya geri vermez bence. Ticaret denen bişi var :P wastyrx said: Ya hani hatırası falan var ama, hatıra da bi yere kadar :D verdiği parayı öderim maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 seviyosan git konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hazır her yer değişip farklı görevler gelmişken, 1-80 level almak kolaylaşmışken bence bastır 20 eur (+ istersen cataclysm parası) al cillop bir hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 o 20€ kampanyası bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Absolut said: Pardon ama kimsede verdiği paraya geri vermez bence. Ticaret denen bişi var :P wastyrx said: Ya hani hatırası falan var ama, hatıra da bi yere kadar :D verdiği parayı öderim maksimum Üzerine item olarak bir şey eklemesi gibi bir seçenek yok ki abi, maksimum para kasmıştır. Onuda kendine alsın yani =) Ha şimdi düşündüm de pve yaptıysa az 2 parça 25man drobu bir de trinket çökebilirse onları ekleyebilir de pek sanmıyorum eklediğini işten güçten pek zamanım olmuyor zevkini alıcam demişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 nomsaR said: seviyosan git konuş. Seviyorum konuşacam, teşekkür ederim sen olmasan cesaretimi toparlayamazdım. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar