Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Pardon ama kimsede verdiği paraya geri vermez bence. Ticaret denen bişi var :P wastyrx said: Ya hani hatırası falan var ama, hatıra da bi yere kadar :D verdiği parayı öderim maksimum
sildarine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hazır her yer değişip farklı görevler gelmişken, 1-80 level almak kolaylaşmışken bence bastır 20 eur (+ istersen cataclysm parası) al cillop bir hesap
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Absolut said: Pardon ama kimsede verdiği paraya geri vermez bence. Ticaret denen bişi var :P wastyrx said: Ya hani hatırası falan var ama, hatıra da bi yere kadar :D verdiği parayı öderim maksimum Üzerine item olarak bir şey eklemesi gibi bir seçenek yok ki abi, maksimum para kasmıştır. Onuda kendine alsın yani =) Ha şimdi düşündüm de pve yaptıysa az 2 parça 25man drobu bir de trinket çökebilirse onları ekleyebilir de pek sanmıyorum eklediğini işten güçten pek zamanım olmuyor zevkini alıcam demişti bana.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 nomsaR said: seviyosan git konuş. Seviyorum konuşacam, teşekkür ederim sen olmasan cesaretimi toparlayamazdım. ^_^
Öne çıkan mesajlar