Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ateşim vardı, aspirin in tylol hot benzeri bir ilacı var ondan içtim 2 paket, biraz dinlendim ve şimdi daha iyi hissediyorum. Soru; bu tarz ilaçlarla alkol alınır mı? dışarı çıkıp çıkmama konusunda kararsızım. Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
said:
Concurrent use of TYLOL HOT with alcohol should be avoided because additional reductions in alertness may occur.

said:
TYLOL HOT tedavisi sırasında uyuşukluk görülebilir. Bu nedenle hastalarda araç ve makine kullanma gibi dikkat gerektiren işleri etkileyebileceği unutulmamalıdır.
TYLOL HOT ile birlikte alkol alınımı, sözü edilen bu etkiyi artırabileceğinden tedavi sırasında alkol kullanılmamalıdır.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

said:
Concurrent use of TYLOL HOT with alcohol should be avoided because additional reductions in alertness may occur.

said:
TYLOL HOT tedavisi sırasında uyuşukluk görülebilir. Bu nedenle hastalarda araç ve makine kullanma gibi dikkat gerektiren işleri etkileyebileceği unutulmamalıdır.
TYLOL HOT ile birlikte alkol alınımı, sözü edilen bu etkiyi artırabileceğinden tedavi sırasında alkol kullanılmamalıdır.

Bi aralar duymustum Tylolhot kullanmanin zararli olduguna dair biseyler. Sehir efsanesimiydi acaba...
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Do NOT use cold baths, ice, or alcohol rubs. These cool the skin, but often make the situation worse by causing shivering, which raises the core body temperature.

hmm ilginç peki 5000 kat yorgan tedavisi işe yarıyor mu sdf
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

sipeyskeyk said:

Do NOT use cold baths, ice, or alcohol rubs. These cool the skin, but often make the situation worse by causing shivering, which raises the core body temperature.

hmm ilginç peki 5000 kat yorgan tedavisi işe yarıyor mu sdf

5 saattir 2 kazak mont atkı falan oturuyorum evin içinde.

şimdi t shortleyim ve terliyorum lol.

abi çok iyi parti vardı allah kahretsin ya.
Mesaj tarihi:
Effects on ability to drive and use machines
During treatment with ASPIRIN COMPLEX the ability to react may be impaired. The risk may be
further increased due to concomitant intake of alcohol. This should be taken into consideration when
increased attention is required, e.g. during car driving
Mesaj tarihi:
abi tam yatıp uyumaya karar vermiştim gelen mesaj,

Hi can, we're in pub. You are REALLY welcome if you want to join. PS: We're going to a club afterwards :)

HAKKINIZI HELAL EDİN, HADİ İYİ GECELER.
  • Yeni Oluştur...