sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ateşim vardı, aspirin in tylol hot benzeri bir ilacı var ondan içtim 2 paket, biraz dinlendim ve şimdi daha iyi hissediyorum. Soru; bu tarz ilaçlarla alkol alınır mı? dışarı çıkıp çıkmama konusunda kararsızım. Teşekkürler.
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 içmeyiver abi yeni çıkmışın hastalıktan. öldün mü alkol alkol diye yap çayını otur bnce
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 said: Concurrent use of TYLOL HOT with alcohol should be avoided because additional reductions in alertness may occur. said: TYLOL HOT tedavisi sırasında uyuşukluk görülebilir. Bu nedenle hastalarda araç ve makine kullanma gibi dikkat gerektiren işleri etkileyebileceği unutulmamalıdır. TYLOL HOT ile birlikte alkol alınımı, sözü edilen bu etkiyi artırabileceğinden tedavi sırasında alkol kullanılmamalıdır.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abav. tamam abi o zaman, çıksam bile içmeyeyim. Teşekkür ederim sağolun.
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 acilmisti. lulz. gec kaldim lan. 2 saniyede nasil geldi o kadar post.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hiç bişey olmaz, biz vodkaya aspirin karıştırıp içiyoruz baya kafa yapıyor. abi hastaysan kır kıçını otur manyak mısın nesin. müze fotosu upload et.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bu Ardeth googledan bakıp bakıp koyuyo siz de şaşırıyonuz her dediğine lol
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Aslında yeni bank of england museum fotoğraflarım da yok değil. asdkajdas
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Do NOT use cold baths, ice, or alcohol rubs. These cool the skin, but often make the situation worse by causing shivering, which raises the core body temperature.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 vişne suyu iç abi sen de dışarı çıkarsan zaten tylol hot biraz kafa etkisi yapabilir gibi duruyor hehe
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ardeth said: said: Concurrent use of TYLOL HOT with alcohol should be avoided because additional reductions in alertness may occur. said: TYLOL HOT tedavisi sırasında uyuşukluk görülebilir. Bu nedenle hastalarda araç ve makine kullanma gibi dikkat gerektiren işleri etkileyebileceği unutulmamalıdır. TYLOL HOT ile birlikte alkol alınımı, sözü edilen bu etkiyi artırabileceğinden tedavi sırasında alkol kullanılmamalıdır. Bi aralar duymustum Tylolhot kullanmanin zararli olduguna dair biseyler. Sehir efsanesimiydi acaba...
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sipeyskeyk said: Do NOT use cold baths, ice, or alcohol rubs. These cool the skin, but often make the situation worse by causing shivering, which raises the core body temperature. hmm ilginç peki 5000 kat yorgan tedavisi işe yarıyor mu sdf
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hasta adamın ne işi var dışarıda, kır dizini otur.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ardeth said: sipeyskeyk said: Do NOT use cold baths, ice, or alcohol rubs. These cool the skin, but often make the situation worse by causing shivering, which raises the core body temperature. hmm ilginç peki 5000 kat yorgan tedavisi işe yarıyor mu sdf 5 saattir 2 kazak mont atkı falan oturuyorum evin içinde. şimdi t shortleyim ve terliyorum lol. abi çok iyi parti vardı allah kahretsin ya.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Effects on ability to drive and use machines During treatment with ASPIRIN COMPLEX the ability to react may be impaired. The risk may be further increased due to concomitant intake of alcohol. This should be taken into consideration when increased attention is required, e.g. during car driving
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ARABA KULLANMAYACAĞIM O YÜZDEN İÇEBİLİRİM LOLOLOLOL
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sipeyskeyk said: bundan içtim işte. Nezle Sogukalginligi kaynakli agrilar ve atese karsi.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 tamam ateşim vardı işte sadece
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi tam yatıp uyumaya karar vermiştim gelen mesaj, Hi can, we're in pub. You are REALLY welcome if you want to join. PS: We're going to a club afterwards :) HAKKINIZI HELAL EDİN, HADİ İYİ GECELER.
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Sanirim arkadas son mesajini yazdi.
Öne çıkan mesajlar