circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 midem yaniyor baharati fazla kacirdik kokorecde ayipdir soylemesi.cure bakalim dedik google dan buldugumuz seye bak.deniycem ama :) http://www.perizade.com/mide-yanmasi-ve-reflu-icin-sut-kuru-profdribrahim-adnan-saracoglundan-saglik-onerileri
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 baharatlar genelde yağ ile emilir. onların derişimini azaltmak için yağlı hamuru bascaksın mideye.
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bugun stresli gecdi cok bide ondan galiba 2 yudum sut icdim bakalim , bira iceyim bide 2 yudum
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 rennie at geçer. bir de genelde böyle bir şikayetin varsa pulcet diye bir ilaç var bir sor doktoruna falan, baya iyi.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Müsil al en iyi savunma saldırıdır!
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 İlaç alıcam dersen pandev doğal olsun dersen süt. Ama her şekilde sabah o tuvaletin acısını çekeceksin.
Öne çıkan mesajlar