circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 midem yaniyor baharati fazla kacirdik kokorecde ayipdir soylemesi.cure bakalim dedik google dan buldugumuz seye bak.deniycem ama :) http://www.perizade.com/mide-yanmasi-ve-reflu-icin-sut-kuru-profdribrahim-adnan-saracoglundan-saglik-onerileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 baharatlar genelde yağ ile emilir. onların derişimini azaltmak için yağlı hamuru bascaksın mideye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bugun stresli gecdi cok bide ondan galiba 2 yudum sut icdim bakalim , bira iceyim bide 2 yudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 rennie at geçer. bir de genelde böyle bir şikayetin varsa pulcet diye bir ilaç var bir sor doktoruna falan, baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Müsil al en iyi savunma saldırıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 İlaç alıcam dersen pandev doğal olsun dersen süt. Ama her şekilde sabah o tuvaletin acısını çekeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar