Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ivankov çok güzel almış topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tamam bu gol sahane oldu. hem holo$ko devre arasinda gonderilmez, hem de bursaspor 3 puan kaybetmis oldu. bi tane de tabata atsin. topu yere vuran guti'ye sari kart niye cikmiyo pardon ? hakem cok sahbane olduundan dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 avantaja verip giden topa ofsayt veren hakemlerimiz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 neer oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dostum cenk dediniz bu hakan cikti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ertuğrul svenssonu ,"guti sana çalım atarsa tekme at" diye oynatıyor sanırım. maçın başından beri açıncı tekmesi , kart yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ibrahim sahaya giren mala ne guzel tekme denedi. yine organize kufurler, yine sasirtmayan goruntuler. merak ediyorum bjk bu mactan sonra da ceza almadan nasi atlatacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 seyircinin girdiği iyi oldu , bursanın hızı kesildi :) (doğru topic di mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 fizban said: ibrahim sahaya giren mala ne guzel tekme denedi. yine organize kufurler, yine sasirtmayan goruntuler. merak ediyorum bjk bu mactan sonra da ceza almadan nasi atlatacak bütün maç bizim cezamız dışında bişey konuşmadın fizban. futbolu sevdiğinden emin misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hayir tabata'nin da gol atmasini istiyorum, o kadar cok seviyorum besiktasi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 saha kapama ya da seyircisize karsiyim ama bi 100bin $ ceza gecirseler küfüre falan güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 toggie said: Red said: aktiftablet said: Konusarak tepkiye kaer veriomiyo kufur vs yoks. Alkislamak kart. Kural bu neyi tartisiyosunuz? kural buyla alakası yok işte.sarı kart hareketine kart verilmiyor mesela cogu zaman.bazısı veriyor olay tamamen o anki duruma göre. volkan eğer uzun alıslasa tamam dicem ama anlık şeyler bunlar bulent korkmazdan bu yana alkışa kart verilmedi.bi ara sarı kart hareketi modaydı.delgadodan sora o da azaldı yani kim ne derse desin.volkan şeni hiçte sevmem kırmızı kartı hakeden bir adam.fakat şu karar ağır bana göre.gergin maç ortamı bunlar.hakemler herşeyi kitaba göre yapmıyor.insiyatif meselesi ya nasıl sallıyosun, kac tane adam atıldıgını gordum alkıstan. korkmaz'dan sonra ilk falan degil. saniye mi tutacak hakem ne kadar surdu alkısı diye? sarı kartı yedin alkıs yapmayacaksın iste bu kadar basit. engel olamıyosan kendine ye kırmızıyı kurtul. kaç tane adam gördün.örnek ver ki bizde bilelim.bank asyada falan mı nerde ?. şimdi hakemler kafasına eserse veriyor.hangisi dogru verenler mi vermeyenler mi? anlık hareketlere genelde vermiyende çok.kural falan hikaye.sonuçta belli başlı kurallar harici genelde hakemin insiyatif kullanması gerekiyor.cocuk oyunu değil bu ona kart buna kart. bu tarz 1 saniyelik zararsız tepkilere gelene kadar bir sürü itiraz şekli var abartı kaçan.oyun böyle gerildiği zamanlar çok aşırı tepkiler oluyor.hakem hepsine kart versin o zaman. hakem futbolcu tepkilerini ayırt edemicekse hakem olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yendik söylencek fazla bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yurru bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hadi len bursa 3 güne orayda gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tebrikler bjk Haftaya yenilmeniz dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Adamların pozisyonu yok neredeyse, 1 tane Cenk'in ikramı oluyordu onda da Allah korudu. Ali çok hızlı ama daha çok tecrübeye ihtiyacı var. Bir de düzgün top gelmedi adama. Sola geçince tırmaladı ama yapacağı şeyler sınırlı. Holosko atınca üzüldüm lan direk, adamı devre arası göndermezler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bjkya helalssss şimdi sıra karabuku yenmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Küfürden saha kapama cezası kalkmadımı ben mi yanlış hatırlıyorum? Anca para cezası büyüyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Cenk iki epic fail ile Hakan'dan aldığı meşaleyi taşıdı ve istastiğini korudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bjk topicinde bjkli olmayan kisiler hakem hakem diye aglamis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 22.haftayı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 pzero açtı kazandık buna ne diyosunuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar