Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STL: Beşiktaş jk - Bursa | 05 Aralık 2010-14:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

ibrahim sahaya giren mala ne guzel tekme denedi.
yine organize kufurler, yine sasirtmayan goruntuler. merak ediyorum bjk bu mactan sonra da ceza almadan nasi atlatacak

bütün maç bizim cezamız dışında bişey konuşmadın fizban.

futbolu sevdiğinden emin misin? :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Red said:

aktiftablet said:

Konusarak tepkiye kaer veriomiyo kufur vs yoks. Alkislamak kart. Kural bu neyi tartisiyosunuz?

kural buyla alakası yok işte.sarı kart hareketine kart verilmiyor mesela cogu zaman.bazısı veriyor olay tamamen o anki duruma göre.

volkan eğer uzun alıslasa tamam dicem ama anlık şeyler bunlar

bulent korkmazdan bu yana alkışa kart verilmedi.bi ara sarı kart hareketi modaydı.delgadodan sora o da azaldı

yani kim ne derse desin.volkan şeni hiçte sevmem kırmızı kartı hakeden bir adam.fakat şu karar ağır bana göre.gergin maç ortamı bunlar.hakemler herşeyi kitaba göre yapmıyor.insiyatif meselesi

ya nasıl sallıyosun, kac tane adam atıldıgını gordum alkıstan. korkmaz'dan sonra ilk falan degil. saniye mi tutacak hakem ne kadar surdu alkısı diye? sarı kartı yedin alkıs yapmayacaksın iste bu kadar basit. engel olamıyosan kendine ye kırmızıyı kurtul.

kaç tane adam gördün.örnek ver ki bizde bilelim.bank asyada falan mı nerde ?.

şimdi hakemler kafasına eserse veriyor.hangisi dogru verenler mi vermeyenler mi? anlık hareketlere genelde vermiyende çok.kural falan hikaye.sonuçta belli başlı kurallar harici genelde hakemin insiyatif kullanması gerekiyor.cocuk oyunu değil bu ona kart buna kart.

bu tarz 1 saniyelik zararsız tepkilere gelene kadar bir sürü itiraz şekli var abartı kaçan.oyun böyle gerildiği zamanlar çok aşırı tepkiler oluyor.hakem hepsine kart versin o zaman.

hakem futbolcu tepkilerini ayırt edemicekse hakem olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların pozisyonu yok neredeyse, 1 tane Cenk'in ikramı oluyordu onda da Allah korudu.

Ali çok hızlı ama daha çok tecrübeye ihtiyacı var. Bir de düzgün top gelmedi adama. Sola geçince tırmaladı ama yapacağı şeyler sınırlı.

Holosko atınca üzüldüm lan direk, adamı devre arası göndermezler kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...